Dátum: 22.10.2012
Vložil: Monika
Titulok: Írske posolstvá
Čítala som názor p.Seleckého na tieto posolstvá a stretávam sa aj vo svojom okolí s výsmechom a odmietaním týchto posolstiev, hlavne keď o nich rozprávam druhým. Pán Ježiš v niektorom posolstve povedal, že budeme trpieť ako on trpel, keď budeme vidieť ako je On odmietaný. To sa práve u mňa odohráva. Viete, aj ja som zo začiatku pochybovala, a tak som sa začala modliť litánie k Duchu Sv. Stále ma to akosi priťahovalo k počítaču a posolstvá som čítala a pristihla som sa ako pri nich plačem. Sú plné lásky Boha k nám hriešnikom a nespočetne veľakrát som si povedala:"toto nemôže byť od diabla!" Dnes o nich už nepochybujem, pretože mám veľa osobných dôkazov o ich pravosti, a to by bolo nadlho. Viete, ak sa niekto pýta, či sú tieto posolstvá pravé, tak odpoveď nájde jedine v modlitbe. No a s tým má veľa ľudí problém. Smejú sa mi, keď im poviem, že pri pochybnostiach sa musia modliť a prosiť Pána Ježiša o pomoc. Je zbytočné diskutovať, rozoberať, čo na to hovoria druhí. Treba sa jedine modliť a Pán Ježiš vám sám odpovie a budete prekvapený, akým nádherným spôsobom až budete plakať. Pri rozhovore s ľuďmi, ktorí majú pochybnosti hovorím: "Čo sa od nás cez tieto posolstvá žiada? MODLITBA-za druhých, pôst, obete, častá sv.spoveď, omša,prijímanie. No a čo je na tom zlé?!" Na toto nemajú ďalší argument, ale aj tak sa smejú. Preto sa musíme za všetkých modliť, ako to od nás žiada Pán Ježiš, lebo nevedia o aké milosti prichádzajú. Napokon Pán Ježiš to sám povedal: "vašou jedinou zbraňou je modlitba"! Preto sa nenechajme rozptyľovať zbytočnými stanoviskami pre a proti a modlime sa. Nech vás všetkých požehnáva náš milujúci Spasiteľ Ježiš Kristus. Prajem vám požehnaný deň!
PS: Modlitby z kampane sú nádherné!