Dátum: 26.10.2012
Vložil: Iva Marie
Titulok: Re:radost
Milé sestry a bratři,
pociťuji stejnou radost. Mám na Slovensku velmi dobré známé, přátele, dokonce kmotru jednoho z našich dětí. Za mého dětství jsme s naprostou samozřejmostí poslouchali slovenštinu a neměli problémy všemu porozumět. Během prázdnin jsem více než po dvaceti letech návštívila ženu, která mě ovlivnila na mé cestě k Bohu. Radost ze setkání byla na obou stranách velká. Na našich cestách s rodinou jsme zajeli i na Turzovku, nádherné, požehnané místo, a prožili zde chvíle modlitby a ztišení.
Velkou radost prožíváme i z obrovského množství objednávek našich brožur na Slovensko a krásných svědectví, o kterých mi naše sestry a bratři píší. Všichni tvoříme armádu Božích dětí, jsme spojeni v modlitbách a společně bojujeme za spásu duší. Adminu Peterovi jsme vděční za to, že nám umožnil, abychom se mohli seznámit s těmito poselstvími z Nebe, nesmírně si ho vážíme jako člověka s hlubokou vírou, láskou k Bohu a bližnímu. Za jeho obětavou pomoc v mnohých věcech mu patří náš dík.
Děkuji Bohu za vás, milé sestry a bratři, a všem vám přeji Boží požehnání, ochranu a pomoc v každodenním duchovním boji.