Posolstvo 236

29.10.2011 16:49

Posolstvo 236

29.10.2011 - 16:49 hod

— Panna Mária – otvorte vaše srdcia pravde —

 

Dieťa moje, musíš sa stále modliť za moju ochranu. Si vedená a musíš vložiť celú svoju dôveru do Môjho milovaného Syna.

 

Modlite sa, aby všade došlo k obráteniu. Je tak mnoho stratených duší, ktoré potrebujú vaše modlitby. Nikdy nato nezabudnite, nezávisle od toho, aká namáhavá je pre vás táto cesta.

 

Duch zla teraz zahalil väčšinu ľudstva natoľko, ako nikdy predtým. Skutky Podvodníka sa zintenzívňujú a všade dusia Moje deti.

 

Dokonca aj tí, ktorí o sebe prehlasujú, že sú verní Môjmu Synovi, sa stávajú hluchí k Jeho prosbám za záchranu duší. Pre pýchu sa stali až natoľko arogantnými, že zabúdajú, ako je Sväté Slovo Môjho Syna tým jediným životom, ktorí potrebujú. V týchto časoch je modlitba životne dôležitá. Tí, ktorí sa tým, že verejne hlásajú Slovo Môjho predrahého Syna, sami seba vyzdvihujú v očiach iných a predsa odmietajú Jeho volanie, zatvrdili svoje srdcia voči pravde.

 

Deti, musíte teraz počúvať Môjho Syna – Ježiša Krista. Počúvajte, čo vám hovorí. Duch Svätý – pokiaľ Mu to dovolíte – otvorí vaše srdcia voči pravde, pretože k vám hovorí cez tieto Sväté posolstvá.

 

Plačem od žiaľu keď vidím, ako je dnes odmietané Jeho Sväté Slovo. Tí, ktorí ho odsudzujete, si musíte uvedomiť, že teraz prichádza nielen preto, aby vás zachránil, ale prichádza aj preto, aby vás v týchto dňoch temnoty utešil. Ak naozaj veríte, že On je chlebom života, potom mu dovoľte, aby vo vašom duchu prebudil lásku.

 

Modlite sa všade za obrátenie. Už nezostáva veľa času.

 

Vaša milovaná Matka

Mária – Kráľovná Nebies a Zeme

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Späť