Posolstvo 498

18.07.2012 18:15

Posolstvo 498

Posolstvo Panny Márie, prijaté 18.07.2012 - 18:15 hod.

 

Je nežiadúce v dnešnej takzvanej tolerantnej spoločnosti
povedať, že veríte v Ježiša Krista

 

Dieťa moje, plačem v tomto čase kvôli tomu, ako sa deti Boha hanbia alebo sa cítia trápne verejne vyznať svoju lásku k jeho Synovi Ježišovi Kristovi.

 

Toľkí v dnešnom svete, ktorí milujú môjho Syna, sú v rozpakoch, keď majú na verejnosti otvorene vysloviť jeho meno, obávajúc sa toho, že budú zahriaknutí.

 

Je nežiadúce v dnešnej takzvanej tolerantnej spoločnosti povedať, že veríte v Ježiša Krista, Syna človeka a že veríte jeho učeniu.

 

A predsa je mnoho takých, ktorí – bez toho, aby si to dvakrát uvážili – neváhajú použiť jeho sväté meno aj viac razy počas dňa, keď kľajú a sa rúhajú.

 

Jeho meno je vyslovované veľmi často, ale nie takým spôsobom, akým by malo byť.

 

Toľkí majú strach pred tým, aby sa otvorene priznali ku svojej láske k môjmu Synovi vo svete, ktorý je nevraživý ku kresťanstvu.

 

Kresťanstvom opovrhujú dve tretiny sveta.

 

Kresťania sú šikanovaní, znevažovaní a mnohokrát prenasledovaní tak, ako tomu nie je pri žiadnom inom náboženstve vo svete.

 

Boží vyvolený národ, ktorým sú Židia, takisto trpí a oni boli prenasledovaní nanajvýš neľudským spôsobom len kvôli tomu, kým sú. Sú vyvolenou rasou a už zanedlho sa obrátia a privítajú Mesiáša po druhý raz, aj keď prvý raz neboli schopní Ho prijať.

 

Deti, nikdy sa nesmiete báť verejne prejaviť svoju lásku k môjmu Synovi. Keď vyjadríte svoju lásku k Nemu otvorene a bez strachu, mnohí ľudia budú počúvať. Pretože čím viac budete hlásať jeho sväté slovo, tým presvedčivejšími sa stanete.

 

Potom vám bude udelených viac milostí, aby vám dodali silu na urobenie ďalšieho kroku.

 

Po nejakom čase vás už nebude znepokojovať, čo si o vás myslia iní. Naopak, na mnohých zapôsobí vaša úprimnosť a mnohí budú chcieť vedieť viac o mojom Synovi.

 

Teraz je ten čas, aby ste hovorili o milosrdenstve môjho Syna k toľkým ľuďom, ako len môžete.

 

Treba im povedať o jeho Božom milosrdenstve, najväčšom dare - Varovaní, ktoré bude viditeľné po celom svete. Potom neskôr budú poznať pravdu a omnoho viac ich bude chcieť počuť tieto posolstvá z neba.

 

Ďakujem ti, moje dieťa, že si odpovedala na moje volanie.

 

 

Vaša milovaná Matka v nebi

Matka Spásy

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Späť