Archív článkov

Posolstvo 278

09.12.2011 23:28

Posolstvo 278

09.12.2011 - 23:28 hod

— Pokusy zaviesť v Európe svetovú menu —

 

Moja drahá milovaná dcéra, ako veľmi si želám, aby sa Moje deti – najmä tie, ktoré trpia útlak v Európe – jednoducho obrátili o pomoc na Môjho Otca.

 

Zlovestná skupina, na ktorú Som opakovane poukazoval, sa teraz posúva bližšie v jej snahách, aby kontrolovala všetky Moje úbohé deti v tejto časti sveta.

 

Oni, nevinní pešiaci v bezohľadnom pláne, ktorý sleduje zavedenie svetovej meny za účelom kontroly celej Európy, sa teraz musia vytrvalo modliť k Všemohúcemu Bohu Otcovi o pomoc.

 

Deti, nikdy nepodľahnite prenasledovaniu, ktoré bolo zosnované za zatvorenými dverami. Modlite sa, aby sa tento stav zmiernil. Vzývajte Boha Otca v Mojom mene – v mene Jeho milovaného Syna Ježiša Krista, aby odvrátil túto krízu, hovoriac:

 

"Bože Otče, v mene Tvojho milovaného Syna Ježiša Krista Ťa prosíme, aby si zastavil túto ohavnosť, ktorej cieľom je kontrola Tvojich detí. Prosíme Ťa, ochraňuj všetky Svoje deti v tejto strašnej dobe a daj, aby sme mohli nájsť pokoj a dôstojnosť žiť naše životy slobodne, zbavení od Zlého."

 

Dcéra Moja, modlitba môže a aj dokáže zmariť tieto zlovestné plány.

 

Boh, Večný Otec, ako Som už povedal, potrestá tých, ktorí sú zodpovední za tento zlovestný komplot, pokiaľ sa neobrátia späť k viere vo svojho Všemohúceho Stvoriteľa.

 

Majte vo Mňa dôveru ako aj v Môjho Večného Otca a modlite sa, aby sa táto perzekúcia zastavila ešte predtým, ako bude skutočný plán s cieľom zničiť, ovládnuť a poškodiť tieto duše, nakoniec odhalený.

 

Váš milovaný Spasiteľ

Ježiš Kristus

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 279

11.12.2011 12:45

Posolstvo 279

11.12.2011 - 12:45 hod

— Prechod do Nového raja bude rýchly a bez utrpenia —

 

Prichádzam dnes k tebe s veľkou radosťou v Mojom svätom srdci ako tvoj ženích. Ty, dcéra Moja, si prijala túto nanajvýš posvätnú prosbu, aby si sa ku Mne pridala a pomohla Mi zachrániť duše.

 

Dosiahla si pokornú poslušnosť a tak sa odteraz bude od teba hodne očakávať. Strach sa postupne vytratí, keď sa v dôsledku Môjho mimoriadneho odkazu, týkajúceho sa Môjho vrúcneho priania, aby si zasvätila svoj život záchrane ľudstva pred hlbinami pekla, budeš posúvať vpred.

 

Tvoja práca, ktorú vedie Moja Božia ruka, je teraz vskutku svätá a zbavená akéhokoľvek zasahovania zo strany Zlého.

 

Nebudú na teba viac doliehať pochybnosti ale buď si vedomá toho, že Moje slovo, ktoré ti dávam, bude prekrúcané a trhané na časti. Podnikne sa akýkoľvek pokus na pošpinenie a zneuctenie týchto svätých posolstiev, dokonca aj zo strany tých, ktorí prehlasujú, že Ma poznajú.

 

Odteraz budeš prijímať svoje utrpenie s úplnou odovzdanosťou a radosťou vo svojej duši. Budeš ohromená Mojou silou, ktorá ti je daná mocou Ducha Svätého. Povstaneš, aby si s úplným presvedčením a s pokojnou ale rozhodnou dôverou v srdci odovzdávala Moje slovo všade po celom svete.

 

Nikto ťa viac nebude môcť zastaviť v tejto práci. Nikto ti viac nebude môcť zabrániť v nasledovaní tohto čistého a nanajvýš posvätného volania z Nebies.

 

Ty, Moja dcéra, si pripravená, aby si sa stala záchranným lanom pre tie duše, ktoré blúdia divočinou. Bez ohľadu na zatvrdilosť svojich sŕdc budú to práve tieto (duše), ktoré zareagujú na volanie týchto posolstiev. Mnohé z nich nebudú mať tušenie, prečo sa im to deje. Bude to moc Ducha Svätého, ktorá v ich dušiach zapáli plameň lásky a radosti a ktorá ich bude ku Mne priťahovať v dôsledku tejto Mojej naliehavej prosby, ktorou je priviesť Moje deti späť do Môjho svätého náručia.

 

Ďakujem ti, že si odpovedala na túto Moju mimoriadnu prosbu, aby si sa stala Mojou nevestou v konečnom zjednotení sa so Mnou. Táto zmluva – keď Mi úplne odovzdáš svoju dušu – Mi poskytne voľnosť, ktorú potrebujem, aby Som úspešne zavŕšil túto misiu, pre ktorú si bola vybraná.

 

Moja drahá dcéra, teraz choď a pomôž Mi, aby sa naplnil Môj prísľub, ktorý Som dal ľudstvu. Môj návrat sa uskutoční preto, aby Som Svoje drahé deti získal nazad a aby Som ich vzal do Novej éry pokoja. Tento prechod do Nového raja bude rýchly a bez utrpenia – vďaka tvojmu daru pre Mňa.

 

Povedz Mojim deťom, že Moje srdce je v tomto čase naplnené radosťou, nakoľko sa približuje čas slávenia Môjho narodenia.

 

Milujem vás.

 

Váš milovaný Spasiteľ a Vykupiteľ

Ježiš Kristus

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 280

11.12.2011 15:30

Posolstvo 280

11.12.2011 - 15:30 hod

Boh Otec - Udelím imunitu tým, za ktorých sa budete modliť v mene Môjho milovaného Syna

 

Moja drahá dcéra, ďakujem ti, že si odpovedala na toto dôležité volanie Nebeskej sféry, keď Som ťa požiadal, aby si prijala mystické zjednotenie s Mojim predrahým Synom Ježišom Kristom.

 

Ja som prítomný v Mojom Synovi Ježišovi tak, ako je On zjednotený so Mnou láskou Ducha Svätého. Preto je teraz tvoja duša prepojená s Mojou, čím sa pre teba všetko stáva omnoho jasnejším.

 

Moje dieťa, podľa Môjho priania si ako Moje stvorenie vytvorená tak, aby si sa naplno mohla stať hodnou pre túto Božskú misiu. Boli ti dané slzy Božskej intervencie, aby si mohla okamžite rozpoznať toto nové neočakávané volanie. Teraz, ako si preplakala svoje slzy, už viac neplač, pretože odteraz bude prevládať v tvojej duši už len šťastie.

 

Moja dcéra, zarmucuje Ma, že už Ma takmer nikto viac v tomto svete neuznáva. Mnohí už na Mňa úplne zabudli. Pre toľké z Mojich detí už neznamenám nič.

 

Moja dcéra, musíš Mi pomôcť, keď prejavujem Svoju prítomnosť, aby Som bol rozpoznaný pomocou modlitby.

 

Prosím modli sa, aby celé ľudstvo prijalo dar nového života, ktorý mu teraz bude daný Mojim milovaným Synom Ježišom Kristom.

 

Nikto skutočne nerozumie Mojim starostiam o tie duše, ktoré odmietajú Mňa alebo existenciu Spasiteľa, ktorého Som poslal svetu.

 

Tieto úbohé duše, ktoré sú plné logických vysvetlení, ktoré tak arogantným spôsobom používajú k tomu, aby zavrhli Moju existenciu, budú pre Mňa v tomto čase stratené. Ich jedinou spásou — pretože mnohé z nich počas Varovania odmietnu ponúknuté Božie milosrdenstvo — budú modlitby tých detí, ktoré milujú Otca.

 

Tak mnoho z tých, ktorí Ma neakceptujú, vie ešte príliš málo o Mne. Ja Som Boh Otcovskej lásky – Nebeský Otec – ktorý dozerá na každé Svoje dieťa – silné, slabé, nemocné, dobré aj skazené. Žiadne nie je vylúčené z Mojej nekonečnej lásky bez ohľadu na to, aká čierna je jeho duša.

 

Naliehavo vás vyzývam, deti, aby ste sa v Mene Môjho Syna ku Mne v pokání modlili za všetky hriechy ľudstva.

 

Môj Syn teraz zahalí celé ľudstvo a až sa Osvietenie Svedomia (Varovanie) stane minulosťou, budú v tejto fáze vaše modlitby vskutku prepotrebné. Vaše modlitby, deti, pomôžu zachrániť tých ľudí, ktorí budú vzdorovite pokračovať v odmietaní milosrdenstva, ktoré im preukáže Môj Syn.

 

Deti, Môj slávnostný prísľub všetkým tým z vás, ktorí na Mňa budete volať v mene Môjho milovaného Syna Ježiša Krista, aby Som zachránil vašich bratov a sestry, je ten, že im (vašim bratom a sestrám) okamžite udelím imunitu. Mimoriadne milosti obdrží každý jeden z vás, kto sa zaviaže, že sa bude celý mesiac modliť za ich duše. Tu je, o čo vás prosím, aby ste sa modlili:

 

"Ó, Nebeský Otče, skrze lásku Tvojho milovaného Syna Ježiša Krista, ktorého utrpenie na kríži nás spasilo od hriechu, prosím zachráň všetkých tých, ktorí naďalej odmietajú Jeho milosrdnú ruku.

 

Drahý Otče, zaplav ich duše dôkazom Tvojej lásky.

 

Nebeský Otče, úpenlivo Ťa prosím, vypočuj moju modlitbu a zachráň tieto duše od večného zatratenia.

 

Skrze Tvoje milosrdenstvo im dovoľ, aby ako prví vstúpili do Novej éry mieru na Zemi. Amen."

 

 

Váš Nebeský Otec

Všemohúci Boh

 

 

 

Poznámka na vysvetlenie:

Imunita bude garantovaná tým, za ktorých sa modlíte.

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 281

12.12.2011 19:00

Posolstvo 281

12.12.2011 - 19:00 hod

— Duchovná žiarlivosť je ohavnosť —

 

Moja predrahá dcéra, duchovná žiarlivosť je ohavnosť, ktorá postihuje mnohých Mojich vizionárov.

 

Postihuje aj tých Mojich nasledovníkov, ktorí sa cítia byť izolovaní a čiastočne sklamaní z toho, že Som si vybral iné duše, aby Mi pomohli zachrániť ľudstvo. Namiesto toho si musia uvedomiť, že Ja ich všetkých rovnako milujem.

 

Ako Mi to len láme srdce, keď sa najmä tie duše, ktoré Som si vybral, cítia byť ohrozené inými vybranými dušami.

 

Každá duša, ktorú Som si vybral, má pridelenú inú úlohu a to si od nej vyžaduje, aby postupovala rozličnými spôsobmi. Spoločný menovateľ je zakaždým ten istý. Želám si, aby sa všetci Moji vizionári a proroci zhostili posvätnej misie na záchranu duší.

 

Používam rozličné duše, ktoré majú v srdci pokoru, na dosiahnutie Mojich zámerov.

 

Satan sa vždy bude pokúšať o obrátenie sŕdc Mojich vybraných duší tým, že ich vystaví posmechu. On vie, ako sa dotknúť citlivého miesta v ich dušiach, keď im nahovára, že iné vybrané duše sú dôležitejšie, ako sú oni.

 

Následkom toho vyvolá v ich srdciach pocit urazenosti a žiarlivosti. To znamená, že namiesto toho, aby sa vzájomne milovali a udržovali sa v stave milosti, sú ním podnecovaní k tomu, aby jeden na druhého pozerali zvrchu. V mnohých prípadoch jeden druhého okamžite odsúdia a tým umožnia hriechu pýchy, aby vnikol do ich duší.

 

Tak mnoho Mojich nasledovníkov nielenže nemá v obľube Mojich vybraných vizionárov a prorokov, ale sú dokonca schopní nimi pohŕdať. Je to ten istý spôsob, akým so Mnou zaobchádzali pokryteckí farizeji.

 

V čase, keď Som pôsobil na Zemi, bolo nimi skúmané a preverované každé jedno slovo, ktoré Som vypustil z Mojich úst. Vo svojej zákernosti využívali každú príležitosť nato, aby Ma nachytali a mohli tak dokázať, že Som luhár. A takto bude zaobchádzané aj s Mojimi prorokmi a vizionármi moderných dní.

 

Satan trápi Mojich nasledovníkov tým, že do ich myslí vnáša pochybnosti o Mojich posloch, pretože chce zdiskreditovať Moje sväté slovo. To je jeho zámer.

 

Vrúcne sa modlite, aby každému z vás mohla byť poskytnutá milosť mať v úcte Moje slovo, ktoré dostávate z pera Mojich vzácnych vizionárov.

 

Vizionári, nikdy sa nechyťte do pasce tým, že vás ovládne duchovná žiarlivosť. Je to nemiestne a preniká to Mojim srdcom ako meč.

 

Milujte sa navzájom.

 

Preukazujte si vzájomnú úctu a ctite jeden druhého v Mojom mene.

 

Toto je najdôležitejšie ponaučenie.

 

Ak sa vám zdá, že je ťažké toho dosiahnuť, potom bude každá iná práca, ktorú pre Mňa vykonávate, zbytočná.

 

Váš učiteľ a Spasiteľ

Ježiš Kristus

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 282

13.12.2011 20:15

Posolstvo 282

13.12.2011 - 20:15 hod

— Nemôžem zniesť myšlienku na tie duše, ktoré sú Satanom vlečené do pekla —

 

Moja predrahá milovaná dcéra, prípravy sú dôležité pre všetkých Mojich nasledovníkov, lebo Varovanie sa približuje.

 

Všetci títo veriaci sa musia modliť za odpustenie svojich hriechov, aby sa vyhli bolesti Očistca, ktorú väčšina ľudí na tomto svete bezprostredne po Varovaní zakúsi na krátku dobu.

 

Modlite, modlite sa za všetkých, ktorí budú traumatizovaní, až uvidia stav svojich duší, keď sa im počas Varovania zjavia ich hriechy.

 

Oni musia pochopiť, že ich hriechy im musia byť vyjavené ešte predtým, ako sa budú môcť očistiť od všetkých hriechov, aby mohli vojsť do Môjho Nového raja na Zemi – do Novej éry pokoja, lásky a šťastia, ktorej dedičom sa musí stať každé z Mojich detí.

 

Moje srdce je plné radosti, pretože prinášam ľudstvu tento veľký dar. Napriek tomu Môj smútok pretrváva kvôli tým, ktorí jednoducho odmietnu príležitosť tohto nového života.

 

Deti, Ja potrebujem tak veľa modlitieb, aby Satan mohol byť zastavený v krádeži ich duší. On v tom bude pokračovať až do poslednej minúty.

 

Nemôžem zniesť pomyslenie na tie duše, ktoré Mi budú vytrhnuté, keď budú kričať a protestne sa zmietať, zatiaľ čo ich Satan a jeho prisluhovači budú vliecť do hlbín pekla.

 

Deti, pomôžte Mi tomu zabrániť vašimi modlitbami.

 

Deti, tieto duše musia úplne odmietnuť Satana a jeho cesty, ak majú vojsť do Nového raja. Musia sa ku Mne obrátiť buďto s ochotou alebo vôbec nie.

 

Majú dve voľby – buďto Nový raj na Zemi alebo hlbiny večného zatratenia v spoločnosti Satana.

 

Vôbec nikdy nepochybujte o existencii Pekla, deti. Uvedomte si, že každá sčernetá duša je v okamihu smrti odvlečená démonmi Satana do Pekla, kde je trápená po večnosť. Napriek všetkým prísľubom Satana on vytvoril hrôzostrašný stav múk pre takéto duše. Kvôli jeho nenávisti voči ľudstvu budú tieto duše trpieť neznesiteľné muky. A predsa to budú musieť znášať po celú večnosť.

 

Nevedia snáď tieto duše, čo prinášajú Satanove sľuby?

 

Či snáď nevedia, že bohatstvo, pozemská sláva a zvodný materializmus vytvárajú hladkú cestu priamo do náručia Zlého?

 

Prebuďte sa, vy všetci, dokiaľ ešte môžete. Zachráňte seba ako aj tých úbohých zvedených hriešnikov od tohto strašného konca vašej existencie.

 

Nemáte veľa času.

 

Začnite sa modliť za tieto duše už dnes.

 

Váš Spasiteľ

Ježiš Kristus

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 283

14.12.2011 19:15

Posolstvo 283

14.12.2011 - 19:15 hod

— Druhý príchod sa uskutoční skoro po Varovaní —

 

Moja drahá milovaná dcéra, musíš Mi vždy dôverovať a byť si vedomá toho, že ani jedno posolstvo, ktoré ti dávam, nebude nikdy znečistené (falošné – pozn. prekl.).

 

Držím ťa pevne v Mojom najsvätejšom srdci a tvoja ruka je vedená Mojou rukou.

 

Ty môžeš a vždy aj budeš zapisovať len Moje sväté slovo, aby si celému svetu odovzdávala Moje posolstvá.

 

Nesmieš sa stále pokúšať o stanovenie dátumu Varovania. Ja nemôžem zjaviť tento dátum, lebo to nie je v súlade s vôľou Môjho Večného Otca. Varovanie sa udeje celkom neočakávane a vtedy, keď ho ľudia nebudú predvídať.

 

Času je už veľmi málo a preto ho čo najviac využívajte na vytrvalé modlitby za spásu duší – všetkých duší.

 

Veľký Trest bol pozdržaný a dôjde k nemu len vtedy, ak sa po Varovaní nebudú ľudia kajať a vo veľkom počte sa neodvrátia od svojich skazených spôsobov.

 

Môj Otec dal súhlas k oznámeniu Môjho Druhého príchodu na Zem v rámci veľmi krátkeho časového obdobia. Udeje sa to skoro po Varovaní. Od všetkých duší sa vyžaduje, aby boli nato plne pripravené.

 

Najbližšia Modlitebná kampaň (14) "Za ochranu proti atómovej vojne" je nasledovná:

 

 

Ó, všemohúci Otče, Bože Najvyšší, prosím Ťa, maj zmilovanie so všetkými hriešnikmi. Otvor ich srdcia, aby prijali spásu a dostali hojnosť milostí.

 

Vypočuj moje prosby za moju vlastnú rodinu a daj, aby každý z nich našiel milosť v Tvojom milujúcom srdci.

 

Ó, Bože, Nebeský Otče, ochráň všetky svoje deti na zemi od atómovej vojny ako aj iných zločinov, ktoré sú plánované na zničenie Tvojich detí.

 

Odvráť od nás všetko zlo a ochraňuj nás.

 

Osvieť nás, aby sme otvorili svoje oči a mohli tak bez strachu v našich dušiach počuť a prijať pravdu o našej spáse.

 

 

Choďte v pokoji.

 

 

Váš milujúci Spasiteľ

Ježiš Kristus

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 284

15.12.2011 20:55

Posolstvo 284

15.12.2011 - 20:55 hod

— Moje deti trpeli ujmou v tomto roku čistenia —

 

Moja najdrahšia dcéra, tento rok, ktorý je už takmer u konca, bol rokom čistenia, v dôsledku ktorého sú teraz Moje deti všade pripravené na Varovanie.

 

Mnohé z Mojich detí v tomto roku 2011 strašne trpeli. Vojny, násilie, vraždenie a nenávisť, ktoré všetky boli riadené Satanovou armádou, zabili alebo zmrzačili Moje drahé deti. Tieto sily zla budú strašne potrestané, ak sa nebudú kajať potom, ako sa udeje Varovanie.

 

Mnohým Mojim deťom bolo odobraté materiálne pohodlie a tak trpeli núdzou, ktorú predtým nikdy nemuseli znášať.

 

Tieto skúšky boli spôsobené Satanom, ktorý ich uvalil na ľudstvo, ale Ja Som ich dovolil, aby cez ne boli očistené duše. Môžeš si myslieť, dcéra Moja, že je to kruté ale bolo to nutné, aby sa ľudia pripravili a aby v ich dušiach zavládla pokora.

 

Teraz, ako sa v Mojich očiach stali čistejšími, sa ich srdcia otvorili, aby prijali pravdu o svojom večnom živote. To znamená, že počas Varovania budú trpieť menej, pretože podstúpili toto prenasledovanie.

 

Moje deti sú teraz pripravené, aby prijali Môj dar Milosrdenstva. Čas pre svet už takmer nadišiel. Dcéra Moja, buď trpezlivá. Nikdy odo Mňa neočakávaj, že svetu poskytnem dátum (Varovania), pretože vám neprináleží ho poznať, ako Som ti už viac krát predtým povedal.

 

Majte vo Mňa úplnú dôveru a zachovajte si pokoj.

 

Môj dar Varovania vám prinesiem, keď dozrie čas a keď ho Moje deti budú najmenej očakávať.

 

Váš milovaný Ježiš

Vykupiteľ ľudstva

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 285

16.12.2011 20:35

Posolstvo 285

16.12.2011 - 20:35 hod

— Panna Mária - Proroci posledných časov sú vedení Nebesiami —

 

Dieťa moje, prichádzam k tebe, aby som tvojmu srdcu priniesla útechu. Ty, moje silné dieťa, budeš odteraz schopná znášať utrpenie v takom rozsahu, že ho uvítaš a tým preukážeš svoju vytrvalosť v boji za ohlasovanie slova môjho predrahého Syna Ježiša Krista.

 

Ty, dieťa moje, si rozpoltená. Táto práca každý deň so sebou prináša nové a nové výzvy, z ktorých mnohé sú náročné.

 

Teraz nadišiel čas, aby si bez akéhokoľvek strachu pozdvihla svoju výzbroj. Postupuj vpred a bojuj za môjho Syna, aby si zabezpečila, že jeho sväté slovo bude rýchlo počuté po celom svete. Urob to tak rýchlo, ako len môžeš. Neotáľaj. Nedopusť, aby si bola rozptyľovaná.

 

Milujem ťa, moje dieťa. Si úplne chránená od akejkoľvek ujmy. Nezbadala si, ako málo sa ťa to teraz dotklo, keď si kvôli tejto práci bola inými napadnutá? Je to dané milosťou tvojej výzbroje.

 

Bojuj v bitke proti Satanovi a jeho armáde bojovníkov a pomôž tak zachrániť celé ľudstvo.

 

Ty si pravá vizionárka posledných časov, ktorá je vedená Nebesiami, aby si bola nápomocná pri obrátení sveta. Bude ti zoslaná rýchla pomoc – priprav sa. Raduj sa, pretože je to veľký dar.

 

Si vedená na každom svojom kroku a preto len dôveruj Ježišovi a vždy poslúchaj Môjho Nebeského Otca.

 

Buď statočná, maj odvahu a postupuj, nemajúc strach vo svojej duši.

 

Tvoja Nebeská Matka

Kráľovná Anjelov

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 286

17.12.2011 15:30

Posolstvo 286

17.12.2011 - 15:30 hod

— Nikdy sa nesmiete vzdať nádeje kvôli strachu —

 

Moje dieťa, svet sa musí čo najskôr dozvedieť o láske a milosrdenstve, ktoré môj Syn Ježiš Kristus prechováva ku každému jednému človeku na zemi.

 

Jeho láska zahŕňa každého vrátane tých, ktorí majú vlažné duše ako aj tých, ktorí v Neho neveria.

 

Nikdy nemaj pochybnosti o tom, že títo ľudia, ktorých duch prejavuje nedostatky, sú Ním veľmi milovaní. Práve im sa dostane veľkej nádeje, keď budú zahalení milosrdenstvom môjho Syna.

 

Nebesia sa budú radovať, keď počas Varovania títo ľudia otvoria svoje oči pre pravdu. Stane sa tak, keď príjmu lásku a nádej, ktorá im bude daná. Bude to ten najväčší dar, akého sa im kedy v ich životoch na Zemi dostane.

 

Moje dieťa, ľudia nesmú nikdy odsudzovať tých, ktorí nectia môjho Otca. Nikdy sa nesmú vzdať nádeje pre tých, ktorí tiež odmietajú môjho Syna. Všetky tieto duše sú s hlbokou nehou milované mojim Synom, ktorý ich chce len zachrániť.

 

Nádej, moje dieťa, je darom Boha Otca. Nikdy sa jej nesmiete vzdať kvôli strachu alebo kvôli negativite. Milosrdenstvo môjho Syna nepozná hraníc. Už skoro sa vám ho všetkým dostane - každému jednému z vás.

 

Nádej a radosť musia vo vašich myšlienkach zaujať popredné miesto, pretože môj Syn – aby zachránil svet – sa práve chystá udeliť svojim deťom tak úžasný dar.

 

On chce, aby celé ľudstvo malo účasť na tejto veľkolepej oslávenej ére mieru, ktorá vás očakáva.

 

Modlite, modlite, modlite sa, aby všetky duše na zemi privítali tento láskyplný dar s otvoreným a pokorným srdcom.

 

Bude to Varovanie, ktoré ľudstvu definitívne zjaví Božie milosrdenstvo.

 

Potom už nemôže byť a ani nebude žiadnych pochybností o tom, ako veľmi sú Ním všetky deti milované a pre Neho vzácne.

 

Vaša milovaná matka

Kráľovná Nebies

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 287

18.12.2011 15:10

Posolstvo 287

18.12.2011 - 15:10 hod

— Modlite sa tak, ako ste sa nikdy predtým nemodlili —

 

Moja najdrahšia dcéra, tí ľudia, ktorí sa odo Mňa najviac vzdialili, Mi spôsobujú najväčšiu starosť.

 

Moji nasledovníci musia vynaložiť všetko úsilie, aby rozšírili Moju modlitbu, ktorú vám dal Môj Večný Otec, prosiac za imunitu ich duší [viď  "Modlitebná kampaň pred Varovaním (13)" v posolstve 280 ].

 

"Ó, Nebeský Otče, skrze lásku Tvojho milovaného Syna Ježiša Krista, ktorého utrpenie na kríži nás spasilo od hriechu, prosím, zachráň všetkých tých, ktorí naďalej odmietajú Jeho ruku milosrdenstva.

 

Drahý Otče, zaplav ich duše dôkazom Tvojej lásky.

 

Nebeský Otče, úpenlivo Ťa prosím, vypočuj Moju modlitbu a zachráň tieto duše od večného zatratenia.

 

Skrze Tvoje milosrdenstvo im dovoľ, aby ako prví vstúpili do Novej éry mieru na Zemi. Amen."

 

Naliehavo prosím všetkých veriacich, ktorí čítajú tieto Moje sväté posolstvá, ktoré sú dávané svetu, aby sa modlili tak, ako sa (ešte) nikdy predtým nemodlili *(s veľkou vrúcnosťou a mnohokrát za deň opakujte túto modlitbu za tých, ktorých chcete zachrániť, pretože Nebeský Otec im dá imunitu, to znamená, že vďaka vašim modlitbám budú ušetrení od večného zatratenia – pozn. prekl.).

 

Potrebujem vašu oddanosť, aby zaistila, že všetky Moje deti prijmú Môj dar s láskou a radosťou vo svojich srdciach.

 

Oni nesmú mať strach, pretože Ja prichádzam s darom Lásky a Milosrdenstva.

 

Váš Ježiš

Vykupiteľ a Spasiteľ celého ľudstva

 

 

 

(*) Poznámka:

Túto modlitbu prispôsobite tak, aby sa vzťahovala na konkrétnu osobu, za ktorú vyprosujete imunitu od Nebeského Otca. Preto nahraďte všetky slová, vzťahujúce sa všeobecne na všetkých, za slová, ktoré menujú vašich blízkych, priateľov atď... Napríklad ak matka vyprosuje imunitu za svojho neveriaceho syna Mateja Majerčíka (meno je vymyslené a slúži len ako príklad), potom jej modlitba vyznie nasledovne:

 

"Ó, Nebeský Otče, skrze lásku Tvojho milovaného Syna Ježiša Krista, ktorého utrpenie na kríži nás spasilo od hriechu, prosím, zachráň môjho syna Mateja Majerčíka, ktorý naďalej odmieta Ježišovu ruku milosrdenstva. Drahý Otče, zaplav jeho dušu dôkazom Tvojej lásky. Nebeský Otče, úpenlivo Ťa prosím, vypočuj Moju modlitbu a zachráň dušu môjho syna Mateja od večného zatratenia. Skrze Tvoje milosrdenstvo mu dovoľ, aby ako prvý vstúpil do Novej éry mieru na Zemi. Amen."

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 288

19.12.2011 19:30

Posolstvo 288

19.12.2011 - 19:30 hod

Modlitebná kampaň pred Varovaním (15) "Vďaka za dar Božieho milosrdenstva"

 

Moja najdrahšia dcéra, ako veľmi si prajem, aby kresťania – z hĺbky svojich sŕdc – všade vzdávali úctu Môjmu narodeniu.

 

Je Mojim vrúcnym želaním, aby celé ľudstvo v tomto čase dovolilo Môjmu Duchu Svätému preniknúť do ich sŕdc a duší.

 

Keď slávite Moje narodenie, tak ho musíte uctievať kvôli tomu, čo predstavuje. Nezabúdajte, že vzdávate úctu Môjmu daru spásy.

 

Z tohto dôvodu Som bol prvý krát poslaný Mojim Otcom.

 

Preto sa znovu vrátim, aby Som ľudstvu ponúkol druhú príležitosť na vykúpenie.

 

Chcem, aby moje deti tieto Vianoce v rámci Modlitebnej kampane (15) obetovali ďalšiu modlitbu "Vďaky za dar Božieho milosrdenstva":

 

 

"Ó, môj Nebeský Otče, s hlbokou vďakou Ti vzdávame úctu za obetu, ktorú si nám priniesol, keď si do sveta poslal Spasiteľa.

 

S pokornou vďačnosťou a v radostnom vďakyvzdaní Ti obetujeme naše modlitby za dar Božieho milosrdenstva, ktorý teraz dávaš svojim deťom.

 

Ó, Bože – Ty, ktorý si Najvyšší – daj, aby sme sa stali hodnými s vďakou prijať toto veľké milosrdenstvo. Amen."

 

 

Váš milovaný Spasiteľ

Ježiš Kristus

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 289

20.12.2011 20:30

Posolstvo 289

20.12.2011 - 20:30 hod

— Hriešnikom, ktorí sa ku Mne obrátia, sa dostane okamžitej priazne —

 

Moja drahá milovaná dcéra, prečo sa práve teraz Moje deti cítia tak opustené vo svete?

 

Prečo si, ustarostené a osamelé, zúfajú, keď jediné, čo musia urobiť, je, že budú na Mňa – svojho Ježiša – volať, aby Som ich utešil?

 

Každý jeden z nich sa musí ku Mne obrátiť a požiadať Ma o pomoc. Odpoviem na každú jednotlivú modlitbu. Ani jedna prosba nezostane nepovšimnutá a ich modlitby budú vypočuté v súlade s Mojou Svätou vôľou.

 

Toľkí zabúdajú, že keď sa ku Mne obrátia, tak neustále pri nich stojím.

 

Každá duša na zemi je Mi vzácna.

 

Keby si len uvedomili, akú radosť Mi to spôsobuje, keď sa na Mňa obracajú o pomoc.

 

Dokonca Mi to spôsobuje ešte väčšiu radosť a šťastie, keď Ma hriešnici prosia, aby Som im odpustil a preukazujú ľútosť nad svojimi hriechmi.

 

Sú to duše, ktorým, keď sa ku Mne obrátia, sa dostane okamžitej priazne. Povedz im, že nemusia mať nikdy strach, aby sa na Mňa obrátili, pretože Ja Som vždy milosrdný. Útecha, ktorú následne pocítia, je milosťou, ktorou obdarujem tých, ktorí majú úprimné a vrelé srdcia.

 

Toto je čas v roku, keď vylievam Svoje milosrdenstvo na celý svet najviac. Preto sa teraz na Mňa obracajte, aby vám boli udelené milosti a sila, ktoré potrebujete, aby vám pomohli vydržať vaše skúšky vo svete.

 

Váš Ježiš

Spasiteľ a Vykupiteľ ľudstva

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 290

21.12.2011 20:10

Posolstvo 290

21.12.2011 - 20:10 hod

— Dokonca aj hriech vraždy môže byť odpustený —

 

Moja predrahá milovaná dcéra, dnes večer prichádzam, aby Som poskytol útechu hriešnikom, ktorí si myslia, že nie sú hodní toho, aby predo Mňa predstúpili.

 

Obraciam sa na tie z vás — úbohé zmučené duše — ktoré ste presvedčené, že vaše hriechy sú tak odpudzujúce, že by Som vám nemohol odpustiť. Ako sa len mýlite.

 

Či snáď neviete, že niet takého hriechu, ktorý by Som nemohol odpustiť? Prečo sa tak bojíte?

 

Či snáď neviete, že dokonca aj najťažší hriech, ktorým je vražda, môže byť odpustený? Všetky hriechy môžu byť a budú odpustené, ak duša prejaví skutočné a zo srdca vychádzajúce výčitky svedomia.

 

Ja čakám. Otvorte Mi vaše srdcia. Zdôverte sa Mi. Ja Som pravdepodobne jediným skutočným priateľom, ktorého máte a preto Mi môžete povedať čokoľvek a nebude Ma to šokovať.

 

Hriech je realitou života. Len veľmi málo duší, vrátane vyvolených duší, môže zostať v stálom stave milosti.

 

Nikdy sa nedomnievajte – nezávisle od toho, aké závažné by vaše hriechy boli – že sa z nich nemôžte vyznať.

 

Pokiaľ sa Ma obávate a neustále sa Mi obraciate chrbtom, tak sa budete sami ešte viac odo Mňa vzďaľovať.

 

Mnohé z Mojich detí sa cítia byť nehodné Mojej lásky. A predsa, ja milujem každého, vrátane zatvrdilých hriešnikov. Ja netolerujem hriech – to by Som nikdy nemohol – no (napriek tomu) k hriešnikovi prechovávam lásku.

 

Bolo to kvôli hriechu, že Som bol poslaný do vášho sveta ako Spasiteľ, aby vám mohlo byť odpustené. Ale nato, aby vám mohlo byť odpustené, musíte o odpustenie prosiť. Ak (naozaj) hľadáte odpustenie, musíte sa najskôr stať pokornými. Pretože bez pokory nie je skutočnej ľútosti.

 

Ja, váš Spasiteľ, vás prosím, aby ste sa zastavili a premýšľali o tom, ako žijete váš život. Buď milujete Boha svojimi dobrými skutkami a láskou k blížnemu, alebo tak nekonáte.

 

Nato, aby ste Ma milovali, Ma nemusíte (nevyhnutne) poznať. Vašou prácou, vašou láskou jedného k druhému, vašou dobrotou a veľkorysosťou, ktoré preukazujete ostatným, prejavujete aj vašu lásku ku Mne bez toho, že by ste si toho boli vedomí.

 

Takisto vašou pokorou srdca, keď prejavujete skutočné výčitky svedomia pre všetky špatné konania vo vašom živote, tiež dokazujete vašu lásku ku Mne.

 

Myslíte si, že ako inak by ste sa mohli dostať bližšie k Môjmu srdcu?

 

Nesmiete mať nikdy strach priblížiť sa ku Mne. Ja nie Som nikdy ďaleko.

 

Poďte teraz ku Mne, aby Som vašej duši poskytol výživu a daroval vám pokoj, po ktorom túžite.

 

Váš milovaný Ježiš

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 291

22.12.2011 09:30

Posolstvo 291

22.12.2011 - 09:30 hod

— Plán na očistu ľudstva pre Druhý príchod je dokončený —

 

Moje dieťa, svet sa musí pomocou modlitieb pripraviť na (príchod) Môjho syna.

 

Plán môjho drahého Syna na očistu ľudstva pre (Jeho) Druhý príchod je dokončený.

 

Bol poskytnutý čas, aby sa tým umožnilo viere jej rozšírenie cez tieto a iné Božské posolstvá.

 

Dokonca aj malá skupina oddaných kresťanov, ktorí sa modlia za tých, ktorí odmietajú môjho Syna, môže zachrániť tieto duše.

 

Ty, dieťa moje, musíš poprosiť toľkých nasledovníkov, ako ti je možné, aby sa modlili za imunitu tých úbohých duší, ktoré sú v hriechu.

 

Naliehavo prosím všetkých nasledovníkov môjho Syna, aby sa nikdy nevzdávali nádeje na záchranu celého ľudstva.

 

Mnohé úbohé duše nechápu, čo činia, keď odmietajú existenciu Nebeského Boha Otca.

 

Ich spôsob myslenia je diktovaný ľudskou logikou, kde sa všetky veci zakladajú len na tom, ako sú videné púhym okom.

 

Nemôžu pochopiť, že Zem je jednoducho planétou, ktorú pre svoje deti stvoril Boh. Je len dočasným miestom.

 

Ich skutočným dedičstvom je Nový Raj.

 

Modli, modli, modli sa za tieto deti, aby sa Duch Svätý dotkol ich duší a rozohnil v ich srdciach lásku pre môjho Syna.

 

Nikdy nezabudnite, že Vianoce sú Svätou hostinou na oslavu Spasiteľa, ktorý bol zoslaný, aby vám – všetkým mojim deťom – poskytol večný život.

 

Vaša Blahoslavená Matka

Kráľovná Nebies

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 292

24.12.2011 18:00

Posolstvo 292

24.12.2011 - 18:00 hod

— Môj Syn je poslaný, aby si nárokoval Svoj právoplatný trón —

 

Moja dcéra, tak, ako Som po prvýkrát poslal Spasiteľa do sveta, aby zachránil ľudstvo, tak Som aj teraz pripravený, aby Som vyslal Môjho Syna Ježiša – Vykupiteľa ľudstva – ešte raz, aby zachránil tie duše, ktoré by inak nemohli byť zachránené.

 

Moje deti musia pochopiť význam horkej aj sladkej obete, ktorú Som priniesol ľudstvu, keď Som poslal Môjho Syna po prvýkrát.

 

Keď Som si uvedomil, že jediným možným spôsobom, ako vykúpiť ľudstvo, bolo poslať (svetu) Spasiteľa, tak Som si bol vedomí toho, že Som nemohol od žiadneho proroka alebo vyvolenej duše očakávať, aby podstúpila takú (nesmiernu) obetu. Cez druhú osobu Môjho Božstva Som sa rozhodol, že pošlem Syna, aby zachránil ľudstvo. Bol to jediný účinný spôsob, ako zmariť plány Satana – až taká bola Moja láska k Mojim deťom.

 

Pozorovať Môjho Syna, ako rastie a stáva sa mužom, bolo úchvatné no zároveň aj bolestné, pretože Som vedel, čo Ho očakáva. A predsa kvôli hlbokej a nežnej láske, ktorú pociťujem ku každému z Mojich detí, to bola dobrovoľná obeť, ktorú Som podstúpil, aby Som zachránil Svoju rodinu.

 

Tak aj teraz, ako sa blíži Varovanie, pripravujem svet cez tieto Sväté posolstvá, aby po druhýkrát privítal Môjho Syna.

 

Druhý príchod Môjho milovaného Syna je blízko, deti. On bude zoslaný, aby si vyžiadal Svoj právoplatný trón, keď bude panovať ako Kráľ ľudstva.

 

Táto nádherná udalosť bude úchvatná a pôsobivá a je poslednou časťou plánu na záchranu ľudskej rasy od zla, ktoré existuje vo vašom svete. Satan bude už čoskoro vyvrhnutý (zo sveta). Jeho nasledovníkov a tých, ktorí sú zlého srdca, sa zmocní zdesenie a šok. V tejto fáze sa bude od nich očakávať, aby spravili rozhodnutie. Buď padnú na kolená v úpenlivej prosbe o milosrdenstvo a budú tak zachránení alebo odmietnu tento veľký dar, ktorý im bude ponúknutý.

 

Moje deti, zjednoťte sa všetci a nemajte strach z posmechu. Všetci ste vedení Duchom Svätým a dostáva sa vám ochrany od anjelov a svätých v Nebi. Bude záležať na vás, Mojich nasledovníkoch, aby ste ohlasovali slovo a zasľúbenie Môjho Syna, ktorý si praje, aby sa tieto posolstvá rozšírili po celom svete.

 

Aj vďaka vašim modlitbám bude možné, aby z náručia Satana boli vytrhnutí stratení hriešnici.

 

Deti, nachádzate sa v počiatočnej fáze záverečného boja. Cez milosrdenstvo Môjho vrúcne milovaného Syna dostávate druhú príležitosť na večnú spásu. Nepremárnite túto šancu. Spojte sa v jednote spolu s vašou rodinou v Nebi, aby ste zachránili vašich bratov a sestry na zemi.

 

Radujte sa na tieto Vianoce, pretože to bude zvláštna oslava, keď teraz musíte pomáhať dušiam, aby sa pripravili na Druhý príchod Môjho Syna potom, ako sa udeje Varovanie.

 

Všetkých vás, deti, milujem. Prijmite Moju lásku. Objímte Ma, vášho Nebeského Otca, ktorý urobí všetko, čo je možné, aby vás všetkých vzal do Novej éry mieru.

 

Boh Otec

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 293

25.12.2011 18:00

Posolstvo 293

25.12.2011 - 18:00 hod

— Majte v úcte dôležitosť a význam rodiny —

 

Dcéra Moja, dnešný deň je oslavou Mojich narodenín. Je to tiež výnimočný deň pre rodiny.

 

Nezabudnite, že Svätá rodina sa takisto zrodila v tento deň. Táto Svätá rodina má vzťah a spojitosť s ľuďmi na celom svete.

 

Tak, ako sú všetky duše na zemi súčasťou rodiny Môjho Večného Otca, tak aj ľudia by všade mali uctievať dôležitosť a význam rodiny.

 

Len vďaka rodine sa rodí opravdivá láska. Je dôležité, aby ste to chápali, aj keď mnohé rodiny vo svete trpia kvôli roztržkám, hádkam a rozchodom.

 

Ak by na Zemi nebolo rodín, nebolo by ani života. Rodiny reprezentujú všetko to, čo si Môj Večný Otec praje pre svoje deti na Zemi.

 

Rodiny, keď sú pospolu, vytvárajú (navzájom) dôvernú a vrúcnu lásku, ktorá je známa len v Nebesiach. Narušte rodinu a narušíte tým čistú lásku, ktorá existuje vnútri každej duši, ktorá je súčasťou takejto rodiny.

 

Satan obľubuje rozvracať rodiny. Prečo? Pretože vie, že jadro lásky, ktoré je nevyhnutné pre duchovný rast ľudstva, zahynie, keď je rodina rozpoltená.

 

Deti, prosím, modlite sa, aby sa rodiny spájali. Modlite sa, aby sa rodiny spolu modlievali. Modlite sa, aby ste Satanovi zabránili vojsť do domova vašej rodiny.

 

Nikdy nato nezabúdajte, že ste všetci súčasťou rodiny Môjho Otca a túto jednotu musíte napodobňovať aj tu na Zemi, kedykoľvek je to možné. Viem, že nie vždy tomu tak je, ale vždy sa usilujte o jednotu rodiny, aby ste si medzi sebou udržali lásku.

 

Ak nemáte na Zemi rodinu, potom majte na pamäti, že ste súčasťou (veľkej) rodiny, ktorú vytvoril Môj Otec. Vynasnažte sa, aby ste sa pripojili k rodine Môjho Otca v Novej ére mieru.

 

Modlite sa za milosti, ktoré potrebujete, aby ste v tomto Novom raji mohli nájsť váš právoplatný domov, keď budete pozvaní, aby ste do neho vošli pri Mojom druhom príchode.

 

Váš milovaný Ježiš

Spasiteľ ľudstva

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 294

26.12.2011 15:50

Posolstvo 294

26.12.2011 - 15:50 hod

— Bol Som obvinený z kacírstva a bohorúhačstva, keď Som chodil po zemi —

 

Ja Som tvoj Ježiš, ktorý ťa nikdy neopustí nezávisle od toho, ako veľmi trpíš. Ja Som Alfa a Omega, Syn Boha, ktorý sa stal človekom a bol zrodený z nepoškvrnenej Panny Márie.

 

Moja drahá milovaná dcéra, povznes sa nad týmto náhlym prepuknutím utrpenia a nikdy nezabúdaj na ten (veľký) počet duší, ktoré v tomto procese zachraňuješ.

 

Moje deti musia znášať utrpenie očisty, aby v tomto čase boli ich duše očistené. Takže si na to musia zvyknúť. Predtým, ako sa Varovanie udeje, ešte mnohé z Mojich detí podstúpia očisťovanie. Dcéra Moja, oni časom pochopia, prečo sa im to deje.

 

Po celý čas sú s vami anjeli, ako nikdy predtým. Ty, dcéra Moja, pritiahneš teraz na seba kvôli týmto posolstvám doposiaľ najväčší počet útokov.

 

Každé slovo, ktoré vyslovujem, bude teraz trhané na kusy.

 

Každé poučenie a každá pravda, ktoré sa teraz pokúšam odovzdávať svetu, sa budú spochybňovať a pokladať za rúhavé.

 

Moje Sväté Slovo, ktorému Som učil Mojich nasledovníkov v čase, keď som chodil po zemi, bolo tiež kritizované.

 

Bol Som obvinený z herézy (kacírstva), bohorúhačstva a z toho, že odpúšťam hriešnikom ich hriechy, keď Som chodil medzi Mojim ľudom. Moje slovo nebolo potom prijímané na mnohých miestach a to predovšetkým medzi kňazmi a farizejmi.

 

Dcéra Moja, takýto ľudia s ich vystatovačnými posmeškami, ktorí sa sami seba vyhlasujú za znalcov Písma (Biblie), budú tými najhoršími útočníkmi. Budú arogantne tvrdiť, že ich chybná interpretácia Svätého Evanjelia je dôležitejšia ako samotná pravda.

 

Ich pýcha im bráni, aby spoznali Môj hlas, keď je dnes oznamovaný svetu.

 

Nikdy sa, dcéra Moja, nezapodievaj týmito úbohými dušami, lebo nie sú zo svetla. Nanešťastie si sami o sebe myslia, že takýmito sú. Nezabúdaj, že tí, ktorí sa správajú povýšenecky a zosmiešňujú iných v Mojom mene, Ma nereprezentujú.

 

Títo nepreukazujú ani lásku, ani porozumenie, ani pokoru.

 

Tieto útoky sú (zámerne) vyvolávané, aby ťa zastavili v tejto práci a vnášali nové pochybnosti do tvojej mysle. Modli sa za takýchto ľudí. Nevšímaj si ich. Sústreď sa len na Môj hlas a nedovoľ, aby toto posvätné dielo bolo takýmto spôsobom ovplyvnené.

 

Satan aktívne pôsobí v týchto dušiach a použije každý druh ľstivej argumentácie, aby tieto posolstvá, vychádzajúce z Mojich úst, podkopal a zdiskreditoval. Ak by si sa týmito útokmi zapodievala a na ne reagovala, poskytla by si tým Satanovi silu, ktorú on hľadá.

 

Choď teraz v pokoji. Aj naďalej sa dívaj dopredu a vždy zostaň poslušná Mojim prianiam. Nezabúdaj, že si Mi venovala dar svojej slobodnej vôle. A preto Mi dovoľ, aby Som ťa viedol. Plne mi dôveruj.

 

Milujem ťa.

 

Tvoj Ježiš

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 295

27.12.2011 14:00

Posolstvo 295

27.12.2011 - 14:00 hod

— Panna Mária - pôrodné bolesti začali —

 

Moje dieťa, pôrodné bolesti začali.

 

Prišiel čas pre zrod Nového sveta, nového začiatku.

 

Mnohé zmeny sa teraz udejú na Zemi, aké nikdy predtým neboli pozorované.

 

Môj Nebeský Otec ešte raz posiela môjho milovaného Syna Ježiša Krista, aby zachránil ľudstvo od jeho skazenosti.

 

Ty, moje dieťa, budeš svedkom série udalostí, ktoré ti už boli odhalené.

 

Nesmieš mať strach, nakoľko toto očisťovanie je nevyhnutné, aby prebudilo ľudstvo, ak majú byť zachránené duše.

 

Znamenia sa dostavia tak, ako to bolo predpovedané. Moje deti musia prijať tieto zmeny s pokorným a kajúcim srdcom.

 

Modlite, modlite sa za duše, aby odložili hriech pýchy a hľadali odpustenie za svoje previnenia proti Bohu Otcovi.

 

Premrhanie (možnosti) vašej vlastnej záchrany bude mať za následok prísny trest.

 

Milosrdenstvo môjho Syna je tak veľké, že mojim deťom poskytne čas, aby sa kajali.

 

Ale teraz sa musíte modliť za všetky duše, aby sa mohli stať hodnými vojsť do Novej éry mieru.

 

 

Vaša milovaná Matka

Nebeská kráľovná Mária

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 296

28.12.2011 15:15

Posolstvo 296

28.12.2011 - 15:15 hod

Boh Otec - prijmite túto poslednú príležitosť, inak budete čeliť strašnému trestu

 

Moja dcéra, máš teraz povinnosť, aby si všade informovala Moje deti o naliehavosti hľadania spásy.

 

Vďaka Môjmu veľkému milosrdenstvu posielam teraz Môjho Syna, aby Som ľudstvu ponúkol poslednú príležitosť na obrátenie sa nazad ku Mne, vášmu Nebeskému Otcovi.

 

Môžem vám zjaviť, že veľké Milosrdenstvo, ktoré bude preukázané všetkým Mojim deťom, sa udeje len jediný raz.

 

Moje deti musia prijať túto poslednú príležitosť ku spáse, inak budú musieť akceptovať, že na svet dopadne strašný trest.

 

Každá jednotlivá duša na zemi už zakrátko uvidí znamenia osvietenia svedomia.

 

Každá z týchto duší bude prinútená, aby v hanbe padla na kolená, keď uvidí – pravdepodobne po prvýkrát – jak bolestne sa jej hriechy javia v Mojich očiach.

 

Tí s dobrotivým a pokorným srdcom prijmú toto veľké milosrdenstvo s vďakou a úľavou.

 

Pre iných to bude predstavovať veľmi ťažkú skúšku a mnohí odmietnu Moju ruku lásky a priateľstva.

 

Naliehavo sa modli za tieto duše, Moja dcéra, pretože bez modlitieb im nemôže byť poskytnutá druhá príležitosť.

 

Svet nakoniec prijme moc svojho Nebeského Otca, keď zázrak na oblohe uvidí každý, nech by bol kdekoľvek.

 

Zrod Nového sveta je už takmer nad vami. Chopte sa teraz Môjho milosrdenstva, dokedy (ešte) môžete. Neodkladajte to až na poslednú minútu.

 

Spojte sa ako jeden, zjednotení so Mnou, aby ste objali Novú éru mieru, ktorá očakáva všetky tie požehnané duše, ktoré Ma milujú.

 

Moje milosrdenstvo je natoľko veľké, že modlitba, ktorú Môj Syn prostredníctvom teba, Moja dcéra, poskytol svetu na vyprosenie imunity za tieto duše (pozri v posolstve 280 Modlitebnú kampaň pred Varovaním č. 13), bude mať takú moc, že duše, ktoré sú ešte v temnote, môžu byť a aj budú zachránené.

 

"Ó, Nebeský Otče, skrze lásku Tvojho milovaného Syna Ježiša Krista, ktorého utrpenie na kríži nás spasilo od hriechu, prosím zachráň všetkých tých, ktorí naďalej odmietajú Jeho milosrdnú ruku.

 

Drahý Otče, zaplav ich duše dôkazom Tvojej lásky.

 

Nebeský Otče, úpenlivo Ťa prosím, vypočuj Moju modlitbu a zachráň tieto duše od večného zatratenia.

 

Skrze Tvoje milosrdenstvo im dovoľ, aby ako prví vstúpili do Novej éry mieru na Zemi. Amen."

 

Nezabudnite deti, akú moc má modlitba a ako môže zmierniť trest.

 

Modlite, modlite, modlite sa, aby svet mohol byť a bol zachránený a aby mohol byť odvrátený Veľký trest.

 

Váš Nebeský Otec

Boh Najvyšší

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 297

29.12.2011 14:45

Posolstvo 297

29.12.2011 - 14:45 hod

— Panna Mária - Môj ruženec môže zachrániť národy —

 

Moje dieťa, modlitba môjho Svätého ruženca môže zachrániť národy.

 

Moje deti nesmú nikdy zabudnúť, akú moc má môj Svätý ruženec.

 

Je natoľko mocný, že robí Podvodníka bezmocným. On nemôže Tebe ani tvojej rodine nič urobiť, ak sa ho denne modlíš.

 

Prosím, požiadaj moje deti, aby sa odo dneška – nielen kvôli ochrane svojich rodín ale aj kvôli ochrane svojich spoločenstiev – začali modliť môj Svätý ruženec.

 

Ruženec je najmocnejšou zbraňou proti Satanovým plánom – zničiť, čo sa mu dá – v týchto jeho posledných dňoch na zemi.

 

Nikdy nepodceňujte lži, ktoré vnáša do myslí ľudí, aby moje deti odviedol od pravdy.

 

Tak mnohí, ktorí sú pod jeho vplyvom, sa budú zasadzovať a bojovať proti pravde veľkého milosrdenstva môjho Syna.

 

Tým, že sa budete modliť môj Svätý ruženec, môžete ochrániť tieto duše od lží.

 

Ich srdcia môžu byť a budú otvorené, ak si vyčleníte čas na modlitbu môjho ruženca.

 

Modlite sa teraz za moje deti, aby otvorili svoje srdcia pre pravdu. Tiež sa modlite, aby všetky moje deti našli silu na prijatie milosrdenstva môjho Syna.

 

 

Vaša milovaná Matka

Kráľovná Anjelov

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 298

29.12.2011 15:00

Posolstvo 298

29.12.2011 - 15:00 hod

— Každý druh milosrdenstva bude preukázaný tým, ktorí nemilujú Môjho Otca —

 

Moja predrahá, milovaná dcéra, už čoskoro budú Moje deti všade prebudené zo svojej hlbokej a prázdnej driemoty.

 

Keď sa prebudia do Varovania, mnohí budú zdesení. Tým, ktorí budú vystrašení, musím povedať nasledovné.

 

Buďte vďační, že ste prebudení z temnoty.

 

Radujte sa, že je vám ukázané svetlo Môjho milosrdenstva. Ak je to pre vás ťažké, potom vás snažne prosím, aby ste toto čistenie znášali s pokorou, pretože bez tejto očisty nebudete mať večný život, na ktorý máte právo.

 

Modlite sa ku Mne, aby Som vám počas týchto ťažkých okamihov pomohol a Ja vás pozdvihnem a dám vám silu, ktorú potrebujete.

 

Pokiaľ odmietnete Moju ruku milosrdenstva, tak vám bude poskytnutá len veľmi krátka doba k pokániu.

 

Každý druh milosrdenstva bude preukázaný tým z vás, ktorí nemilujete Môjho Otca. Ale vedzte, že Jeho trpezlivosť je u konca.

 

Bude vám preukázaný veľký čin Môjho milosrdenstva. Bude len na vás, či sa stanete pokornými a budete prosiť o milosrdenstvo. Nemôžete byť prinútení, aby ste to spravili.

 

Modlite sa, ak sa nedokážete vyrovnať s touto očistou, aby sa potom iní modlili za vaše duše.

 

Nikdy nemajte predo Mnou strach. Nikdy neodmietajte Moju spasiteľskú ruku, pretože bezo Mňa nie ste ničím. Nečakajte, aby ste kričali po Mojej láske vtedy, keď už bude príliš neskoro nato, aby Som vám pomohol (*viď poznámka).

 

 

Váš Spasiteľ

Ježiš Kristus

 

 

 

 

* Poznámka:

Keď je po smrti nič netušiaca duša konfrontovaná s realitou pekla, do ktorého buď padá smerom nadol alebo je démonmi – padlými anjelmi – do neho vlečená (peklo sa podľa vyjadrenia mnohých ľudí so zážitkom klinickej smrti, ktorí popisujú skúsenosť pekla, ako i podľa mnohých vizionárov, nachádza v strede našej Zeme), tak mnohé tieto stratené duše v hrôze posmrtnej reality pekla začínajú zúfalo kričať na Ježiša – žiaľ vtedy je už príliš neskoro! Ježiš rešpektuje dar Boha Otca – slobodnú vôľu každého človeka a jeho rozhodnutie pre večný život skrze svojho Spasiteľa alebo pre posmrtný život v spoločnosti Satana a jeho démonov. Len počas pozemského života sa cez našu slobodnú vôľu rozhodujeme buď pre nášho Spasiteľa alebo proti nemu. Akonáhle prekročíme prah smrti a ocitneme sa na "druhej strane", potom je už prineskoro volať a hľadať Ježiša, ak sme ho nevolali a nehľadali počas nášho života na Zemi, keď sme ešte žili v našom tele. Žiaľ, tento fakt neberú na vedomie práve tí ľudia, ktorých sa to najviac týka – tých, ktorí zatvrdilo a mnohokrát priam nenávistne odmietajú svojho Spasiteľa a Vykupiteľa celého ľudstva!

 

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 299

31.12.2011 12:00

Posolstvo 299

31.12.2011 - 12:00 hod

— Bez aktu Môjho milosrdenstva by sa národy navzájom zničili —

 

Výňatok zo súkromného posolstva Márii Božského Milosrdenstva, ktoré obsahuje 16. modlitbu modlitebnej kampane pred Varovaním, aby ľudia prijali milosti, ktoré im budú dané Ježišom Kristom počas Varovania, ako aj sľub Ježišovi ohlasovať Jeho najsvätejšie Slovo svetu.

 

Dcéra Moja, Varovanie dokáže všetkým, že tieto Moje sväté posolstvá svetu sú pravé. Nikdy nesmieš o nich pochybovať. Ani jedno z nich nebolo žiadnym spôsobom znečistené.

 

Priprav sa na Varovanie a povedz svojej rodine a deťom, aby odriekali malú modlitbu za odpustenie svojich hriechov.

 

Teraz ti v rámci Modlitebnej kampane (16) dávam pre svet špeciálnu modlitbu "Za prijatie milostí, ponúknutých počas Varovania", aby pomohla dušiam pevne stáť počas Veľkého aktu milosrdenstva, darovaného teraz svetu.

 

 

"Ó môj Ježišu, pevne ma drž počas tejto skúšky Tvojho veľkého milosrdenstva.

 

Daj mi potrebné milosti, aby som sa v Tvojich očiach stal maličkým.

 

Otvor moje oči pre pravdu Tvojho prísľubu večnej spásy.

 

Odpusť mi moje hriechy a ukáž mi Tvoju lásku a Tvoju priateľskú ruku.

 

Vezmi ma do náručia svätej rodiny, aby sme sa všetci mohli opäť zjednotiť.

 

Milujem Ťa Ježišu a sľubujem Ti, že od dnes budem s čistotou duše a bez strachu vo svojom srdci hlásať Tvoje sväté slovo naveky a navždy. Amen."

 

 

Nikdy sa neobávaj tohto Veľkého aktu Môjho Milosrdenstva, ktorý sa musí stať, lebo inak by sa národy navzájom zničili.

 

Väčšina ľudstva sa obráti ale bitka o duše sa teraz zosilní.

 

 

Váš milovaný Ježiš

Spasiteľ celého ľudstva

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 300

01.01.2012 15:00

Posolstvo 300

01.01.2012 - 15:00 hod

— Panna Mária - vo svete zavládne dočasný mier, ak sa temné duše obrátia —

 

Moje dieťa, čas je už blízko ale moje deti musia byť trpezlivé. Všetko napreduje v súlade so Svätou vôľou môjho Otca.

 

Musíte pochopiť, deti, že sily zla vo vašom svete ohrozujú vašu vieru v Boha Otca. Tieto sily zla nezvíťazia, pretože nemajú žiadnu moc nad mojim Nebeským Otcom. Napriek tomu budú mučiť svojich spolubratov a spolusestry vraždami, vojnami a kontrolou.

 

Modlite sa, aby tieto temné duše už čoskoro uvideli svetlo môjho Syna. Keď ho naozaj uvidia a počas Varovania sa obrátia, potom na zemi zavládne dočasný mier.

 

Môj Syn Ježiš Kristus, na ktorého spásu sa musia spoliehať všetky duše, je už netrpezlivý, aby ľudstvu priniesol Svoje Veľké milosrdenstvo.

 

Vytrvalo sa modlite, moje deti, za spásu tých temných duší, ktoré nemusia prežiť Varovanie.

 

Tieto úbohé duše zachváti hrôza nielen vtedy, keď uvidia svoje hriechy, ale aj vtedy, keď uvidia tú temnotu, v ktorej sa nachádzajú. Táto temnota zahalila ich duše natoľko, že vo svetle milosrdenstva môjho Syna sa budú cítiť slabí a bezmocní.

 

Mnohí budú natoľko slabí, že nesiahnu po milosrdenstve, ktoré im môj Syn ponúkne.

 

Naliehavo vás prosím, aby ste sa modlili za tieto duše. Môj Syn je rozhodnutý zachrániť tieto duše ako prvé. On potrebuje viac modlitieb, deti. Musíte prosiť o milosrdenstvo pre tieto zatemnené duše.

 

Moje dieťa, požiadaj moje deti, aby zasvätili túto modlitebnú kampaň mne, Matke Spásy.

 

"Ó, nepoškvrnené srdce Márie – Matky spásy a Prostredníčky všetkých milostí.

 

Ty, ktorá sa podieľaš na spáse ľudstva od skazenosti Satana, modli sa za nás.

 

Matka Spásy, modli sa za nás, aby mohli byť spasené všetky duše a mohli prijať lásku a milosrdenstvo, ktoré im preukáže tvoj Syn – náš Pán – Ježiš Kristus, ktorý prichádza ešte raz, aby zachránil ľudstvo a dal nám príležitosť k večnej spáse. Amen."

 

 

Vaša milovaná Matka

Matka Spásy

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 301

01.01.2012 17:30

Posolstvo 301

01.01.2012 - 17:30 hod

— Je len jedna pravda, jedno svetlo - čokoľvek iné je lož —

 

Moja drahá milovaná dcéra, vedz, že nezáleží na tom, aká ťažká je táto misia – Ja ťa neprestanem viesť.

 

Môj hlas ti vždy dodá odvahu. Tvojim srdcom hýbe Môj duch, takže si proti tomu bezmocná. Až tak ťa prikrýva Moja láska, že si neschopná, aby si sa odo Mňa odvrátila alebo Ma dokonca zaprela. A predsa máš dojem, že sa – idúc touto cestou – potkýnaš.

 

Keď sa pokúšaš analyzovať Moje slovo, tak zisťuješ, že nie si schopná, aby si to úspešne spravila. Žiadne analýzy nedokážu zmeniť pravdu toho, čo hovorím.

 

Nikto, nevynímajúc ani teba, Moja dcéra, nie je autorizovaný prekrútiť význam Môjho Svätého Slova tak, aby sa vo vašich očiach stalo prijateľnejším.

 

To platí pre Moje slovo, obsiahnuté vo Svätej Biblii a pre Moje slovo, obsiahnuté v týchto posolstvách.

 

Maj väčšiu dôveru vo Mňa, dcéra Moja. Pros Moje deti a všetkých Mojich milovaných nasledovníkov, aby mi úplne dôverovali.

 

Ja ľudstvo nikdy neopustím. Nikdy sa neotočím chrbtom k prosbám Mojich drahých detí. Ja vždy odpoviem úbohým dušiam, ktoré úpenlivo prosia o Moje milosrdenstvo.

 

Čo ale nikdy neurobím, dcéra Moja, je, že Mojim deťom odpoviem spôsobom, ktorým by Som sa prispôsobil ich požiadavkám a poskytol im to, čo chcú počuť.

 

Musí sa povedať pravda. Moje slovo nesmie byť nikdy oslabené (vo svojom význame a v sile svojej výpovede – pozn. prekl.) a ani pravda nesmie byť nikdy zmanipulovaná.

 

Moje Sväté slovo sa nesmie nikdy pozmeniť, prispôsobiť alebo prekrútiť tak, aby sa stalo lžou.

 

Vedzte, že čas Mojej spravodlivosti sa približuje. Pochopte, že Moje milosrdenstvo je veľké, avšak zloba, ktorú vidím vo vašom svete, je Mi odporná.

 

Táto zloba je dokonca ospravedlňovaná tými, ktorí (iným) vysvetľujú Moje slovo a tvrdia, že Ma poznajú.

 

Títo po stáročia prekrúcali Moje učenie, aby vyhovovalo ich lakomstvu, zmyselnosti, pýche a chamtivosti.

 

Jak mi to láme Moje srdce, keď vidím, ako sa predo Mnou predvádzajú činy nemravnosti a keď Som svedkom toho, ako sú Moje deti podvádzané, aby verili, že tieto činy sú v Mojich očiach akceptovateľné.

 

Buďte bdelí pre pravdu. Moje veľké milosrdenstvo bude počas Varovania poskytnuté každej jednotlivej duši.

 

Avšak pozor – tí kresťania, ktorí veria, že prekrútená pravda Môjho učenia bude v Mojich očiach akceptovaná, budú počas Varovania zdesení. Budú sa vzpierať voči pravde, keď im odhalím, ako veľmi Ma ich hriechy zraňovali.

 

Naliehavo prosím týchto ľudí, aby akceptovali, že Ja Som pravda a svetlo. Je len jedna pravda. Je len jedno svetlo. Čokoľvek iné je lož.

 

Deti, úprimne si spytujte svoje svedomie ešte predtým, ako príde k Varovaniu. Naučte sa rozpoznávať pravdu ešte predtým, ako predo Mňa predstúpite. Lebo vtedy – a len vtedy sa vaše utrpenie zmenší.

 

 

Váš učiteľ a Vykupiteľ

Spasiteľ celého ľudstva

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 302

02.01.2012 12:00

Posolstvo 302

02.01.2012 - 12:00 hod

— Čas víťazstva môjho nepoškvrneného srdca už nie je ďaleko —

 

Moje dieťa, čas víťazstva môjho nepoškvrneného srdca už nie je ďaleko.

 

Tak, ako Satanova moc slabne, tak sa stáva ukrutnejším pri svojej honbe za dušami.

 

Dokonca aj silné duše budú toto obdobie považovať za ťažké, keď ich viera bude skúšaná až do krajnosti.

 

Moje dieťa, keď je viera mojich detí skúšaná takýmto krutým spôsobom, potom nesmú zakolísať, ale musia zostať v strehu. Musia si vždy zachovať čisté srdce.

 

Taktiež musia zostať v tichosti, keď vo svojich dušiach pociťujú závisť. Závisť a žiarlivosť vedú k nenávisti. Závisť na vyvolené duše sa stupňuje dokonca aj medzi tými, ktorí milujú môjho Syna.

 

Deti, nikdy nesmiete podľahnúť tomuto pokušeniu, ktoré do vašich sŕdc vložil Zlý.

 

Žiarlivosť všetkých vizionárov a svätých poslov, ktorá je tak široko rozšírená, teraz vo svete vzrastie. To bolo predpovedané pre tých, ktorí sú medzi mnohými Svätými ku koncu časov.

 

Ich údel je ťažký a budú veľmi trpieť kvôli úlohe, ktorá im bola zverená.

 

Moje deti, volám všetkých tých, ktorí ma – vašu Blahoslavenú Matku – uctievajú, aby sa ku mne modlili za ochranu vizionárov a prorokov posledných časov.

 

Oni potrebujú vaše modlitby. Ak máte pochybnosti o týchto dušiach, ktoré boli vyvolené, aby odovzdali svetu pravdu, tak sa napriek tomu za ne modlite.

 

Všetci ste Božie stvorenia. Musíte preukazovať lásku jeden k druhému. Ohlasujte sväté slovo môjho Syna ale nikdy nie tak, že by ste urážali iné Božie deti.

 

Urážky nepochádzajú z lásky. Tie pochádzajú od Podvodníka, ktorého nenávisť k ľudstvu nepozná hraníc.

 

Ak milujete môjho Syna a nájdete na inej duši chybu, potom si musíte uzamknúť svoje ústa (musíte mlčať – pozn. prekl.).

 

Nikdy neohovárajte iných v mene môjho Syna.

 

Je to, akoby moje srdce prebodával meč, keď vidím tie duše, ktoré sú mi – Svätej Matke Boha – zasvätené, jak zasypávajú opovrhovaním tých vizionárov, ktorí boli vyvolení, aby pomáhali zachraňovať duše.

 

Modlite, modlite, modlite sa za vizionárov, ktorí boli v dnešnom svete vyvolení Bohom Otcom.

 

Buďte si istí, že tí, ktorí hovoria v mene môjho Syna, sú práve tými, ktorí musia znášať najväčšie urážky.

 

Tí, ktorých posolstvá sú zúrivo napádané (spochybňované), odsudzované a trhané na kusy, sú obvykle vyvolené duše.

 

Oni patria medzi prvoradé ciele Satana, ktorý bude cez ostatných podnecovať veriacich k tomu, aby odmietli týchto vizionárov.

 

Nezabudnite, že títo poslovia reprezentujú môjho Syna a Jeho Sväté Slovo.

 

Keď odmietate pravého vizionára, potom odmietate aj Slovo môjho predrahého Syna.

 

Vždy sa modlite za dar rozlišovania. Nikdy však nesmiete verejne zosmiešňovať tie Božie posolstvá, ktoré boli ľudstvu dané preto, aby zachraňovali duše pred pekelnými plameňmi.

 

Keď bránite týmto vizionárom v ich práci, potom bránite pri záchrane duší.

 

 

Vaša milovaná Matka

Kráľovná Nebies

Matka Spásy

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 303

03.01.2012 15:30

Posolstvo 303

03.01.2012 - 15:30 hod

— Následkom týchto posolstiev dôjde k obráteniu dvoch miliard ľudí —

 

Moja dcéra, dar dnešnej vízie, kde Som ti odhalil tvár Môjho Syna a Mňa, tvojho milovaného Nebeského Otca, je výnimočný.

 

Si požehnaná, že ti bol daný tento výnimočný dar z Nebies. Bolo to potrebné, aby si bola posilnená. Tvoje utrpenie sa teraz stane ľahším a ty sa staneš omnoho silnejšou, ako predtým.

 

Nikdy nemaj strach z tejto práce, pretože teraz ti už musí byť jasné, že všetka moc na tejto Zemi je v Mojich Božích rukách. Nikto nemá moc nad Otcom. Dokonca ani Podvodník nemôže zmanipulovať alebo zmeniť Môj Nebeský Plán pre ľudstvo.

 

Nebesia sa radujú z obrátenia, ku ktorému došlo v dôsledku týchto Mojich posolstiev svetu. Priamym následkom týchto Božích posolstiev dôjde teraz k obráteniu viac ako dvoch miliárd duší.

 

Nikto nedokáže zastaviť túto prácu. Môžu sa o to pokúsiť, ale bude to marné.

 

Moja Božia ochrana spočíva na všetkých dušiach, ktoré ohlasujú pravdu večnej spásy.

 

Deti, nikdy sa nevzdávajte a je jedno, aké ťažké bude vaše utrpenie. Nikdy nezabúdajte na skutočnosť, že utrpenie vás privádza bližšie k Môjmu Nebeskému Kráľovstvu.

 

Vy, Moje deti, už čoskoro budete jasať od radosti, keď pocítite milosti, ktoré sa na vás vylejú cez Môjho Syna.

 

Zostaňte bdelí. Zotrvávajte v modlitbách za všetky duše a nikdy, ani na minútu, nebuďte v pochybnostiach, že Som to Ja, váš Večný Otec, ktorý vám cez tieto posolstvá prináša pokoj do mysle, tela a duše.

 

Zaobchádzajte s týmito posolstvami ako s posvätnými. Oni sú a vždy aj budú v súlade s Mojim slovom, ktoré bolo človeku dávané od počiatku časov. Oni spôsobia, že sa vaša duša rozohní plameňom, ktorý budete môcť len ťažko ignorovať.

 

Uvoľnite sa a dovoľte, aby sa Môj Duch dostal až k vám, lebo len tak sa budem môcť dotknúť vašej duše, aby sa iskrou poznania zapálilo vaše srdce.

 

Volám vás – príďte ku Mne, aby Som vás mohol objať tak, ako to dokáže urobiť len Otec.

 

Dovoľte Mi, aby Som vám ponúkol Moju ochranu a Moje milosti, ktoré vás urobia dostatočne silnými na to, aby ste bojovali v Mojej armáde proti zlu vo vašom svete.

 

Moja armáda vás dovedie do vytúženého mieru a poskytne vám lásku, ktorú tak potrebujete, aby ste uhasili váš smäd.

 

Choďte v pokoji, deti, vedomé si toho, že v týchto posolstvách je obsiahnutá pravda, ktorú Som ustanovil pre celý svet.

 

Spoznáte Moju lásku, ak ste čistého a pokorného srdca. Staňte sa malými v Mojich očiach, podobní deťom. Len vtedy vás sťaby anjelov vyzdvihnem do Mojej Nebeskej hierarchie, keď k tomu nastane správny čas.

 

Choďte v pokoji. Položte svoju unavenú hlavu na Moje plece a Ja vám dodám útechy a nádeje, po ktorých tak túžite.

 

Deti, Ja vás milujem, každého jedného z vás.

 

Radujem sa, lebo keď nadíde čas, aby sa naša Svätá rodina zjednotila, celé Nebesia budú spievať v chvále a sláve naveky.

 

 

Boh Otec

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 304

04.01.2012 18:15

Posolstvo 304

04.01.2012 - 18:15 hod

— Už veľmi skoro sa nechám poznať —

 

Dcéra Moja, už veľmi skoro sa nechám poznať.

 

Prípravy sú hotové, avšak potrebujem viac modlitieb za tých, ktorí zomrú počas Varovania úbohou smrťou v stave smrteľného hriechu.

 

Moji nasledovníci, naliehavo vás žiadam – modlite, modlite, modlite sa za ich úbohé duše.

 

Milujem vás, Moji milovaní nasledovníci. Ako sa len radujem z lásky a čistoty sŕdc, ktoré vidím medzi vami. Prinášate Mi toľko útechy a zmierňujete Moje utrpenie. Vaša oddanosť je ako balzam na Moje hnisajúce rany.

 

Vo svete, v ktorom je tak mnoho tých, ktorí Mnou pohŕdajú a odmietajú Ma, je to práve vaša vernosť, Moji milovaní nasledovníci, ktorá Mi spôsobuje veľkú radosť.

 

Moje utrpenie je priamoúmerné stupňu bezbožnosti, ktorá je vo svete. Vo svete, ktorý uctieva ctižiadostivosť, glorifikovanie seba samého a falošných idolov.

 

Moje meno nie je považované za dôležité. Pre krik hlasov, ktoré sú posadnuté sebou samými, už Môj hlas nie je počuť.

 

Ako hlasito kričia a chvastajú sa svojimi svetskými profitmi. Avšak je to šepkanie Mojich milovaných nasledovníkov, ktoré Mi dovoľuje hovoriť, takže je počuť Môj hlas.

 

Vy, Moji nasledovníci, ste teraz v takej jednote so Mnou, ktorá vás prekvapí.

 

Choď, dcéra Moja, a povedz Mojim milovaným nasledovníkom, že ich milujem a že im Moje milosti poskytnú dostatok síl nato, aby ohlasovali Moje sväté slovo svetu, ktorý potrebuje počuť pravdu, aby tak mohli byť zachráné duše.

 

 

Váš milovaný Ježiš

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 305

04.01.2012 19:20

Posolstvo 305

04.01.2012 - 19:20 hod

— Existujú snahy vyvolať atómovú vojnu na východe —

 

(Výňatok z prijatého posolstva, ktorého väčšia časť bola súkromného charakteru, určeného pre Máriu Božieho Milosrdenstva)

 

 

Moja drahá milovaná dcéra, pozorne Ma teraz počúvaj, keď informujem svet o tom, ako sa národy na východe začnú pokúšať o to, aby zničili jeden druhého.

 

Aby sa zabezpečilo, že táto atómová vojna a ďalšie ukrutnosti budú odvrátené, je potrebných mnoho modlitieb. Nikdy nezabúdaj, že modlitba má moc a dokáže oslabiť mnohé zlé udalosti.

 

Musím vám pripomenúť Moje prianie, aby ste sa modlili za záchranu duší.

 

Dcéra Moja, Ja potrebujem viacej duší, predovšetkým tie, ktoré sú predurčené zomrieť počas Varovania.

 

Medzičasom vám už musí byť známe, že toto je Mojim najväčším želaním a budú to (práve) modlitby Mojich nasledovníkov, ktoré môžu privodiť spásu týmto dušiam.

 

Naliehavo prosím o modlitebné skupiny po celom svete, aby sa teraz vytrvalo modlili za takéto duše.

 

Boh, Môj Večný Otec, primerane odpovie na vaše prosby a ponúkne týmto úbohým dušiam záchranné lano.

 

Teraz si unavená, dcéra Moja. Choď v pokoji. Odpočiň si.

 

 

Tvoj Ježiš

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 306

07.01.2012 15:40

Posolstvo 306

07.01.2012 - 15:40 hod

— Pľujete Mi do tváre, keď odsudzujete a preklínate iných v Mojom mene —

 

Moja drahá milovaná dcéra, zatiaľ čo sa Moji nasledovníci medzi sebou aj naďalej sporia ohľadne pravosti týchto Mojich svätých posolstiev svetu, stále viac a viac duší sa odo Mňa odlučuje.

 

Tí z vás, ktorí tvrdíte, že Ma poznáte – buďte si istí, že vašu lásku ku Mne musíte dokázať.

 

Nestačí len hovoriť, že Ma milujete. V prvom rade musíte milovať svojho blížneho.

 

Ako milujete vašich blížnych? Tým, že sa k nim láskyplne a úctivo správate, nezávisle od toho, ako vás urážajú.

 

Beda tým z vás, ktorí v Mojom mene ohovárate iných, lebo budete pre Mňa stratení. Pľujete Mi do tváre, keď bez pokory vo svojich srdciach odsudzujete a preklínate iných v Mojom mene.

 

Nezabúdajte, že Ma nereprezentujete, keď iných ohovárate a prejavujete k nim verejne nenávisť.

 

A predsa mnohí z tých, ktorí sa vydávajú za Mojich svätých apoštolov, sa chytia do tejto pasce, ktorú na nich nastražil Satan, aby ich priviedol k pádu.

 

Hovorím vám – odíďte preč a modlite sa za odpustenie. Bude omnoho lepšie, keď strávite viac času v modlitbe za spásu vašich bratov a sestier.

 

Ó, ako by Som si želal, aby tí nasledovníci, ktorí tvrdia, že prichádzajú v Mojom mene, sa chovali tak, ako Som ich to učil. Ako len zraňujú tie úbohé duše, ktoré sa zo všetkých síl snažia, aby si v Mojich očiach zachovali pokoru.

 

Pri týchto Svätých posolstvách, posledných svojho druhu v týchto časoch konca, ktoré pochádzajú z Mojich Božích úst, je veľmi potrebné vedieť rozlišovať.

 

Nikdy si neutvárajte svoju vlastnú mienku len na základe toho, že nesprávne chápete Moje učenie a to, kto v skutočnosti Som.

 

Ja Som v prvom rade milosrdný Boh prv, než prídem ako Sudca.

 

Všetkých vás milujem, avšak trpím dnes rovnakou bolesťou, akú Som prežíval svojho času v Getsemanskej záhrade. Nikdy neustanem, pokým vás nezachránim od Zlého.

 

Každý, kto tvrdí, že Ja netrpím, Ma nepozná.

 

Každý, kto si myslí, že je oprávnený súdiť iných v Mojom mene, Ma v skutočnosti nemiluje. Namiesto toho miluje sám seba a je plný pýchy.

 

Každý, kto v Mojom mene výhražne ukazuje prstom na iných, aby ich zastrašovaním nútil prijať vieru vo Mňa, takisto nepochopil Moje učenie, založené na láske, pokore a trpezlivosti.

 

Mnohí dobre zmýšľajúci kresťania sú presvedčení, že je ich poslaním, aby analyzovali a nanovo hodnotili Moje učenie. Avšak mnohé z ich analýz sú založené na ľudskom a logickom myslení, ktoré len málo zaváži v Mojom kráľovstve.

 

Keď vás naliehavo prosím, aby ste sa v Mojich očiach stali malými, tak mám tým na mysli, že budete ako dieťa, ktoré nekladie (neustále) otázky. Myslím tým dieťa, ktoré plne dôveruje svojmu otcovi bez toho, že by malo strach vo svojom srdci.

 

Až kým sa nestanete malými v Mojich očiach, nie ste spôsobilí, aby ste hovorili v Mojom mene.

 

Len vtedy Mi môžete pomáhať zachraňovať duše, keď dospejete k pokore, ktorú vyhľadávam.

 

 

Váš Učiteľ

Vykupiteľ ľudstva

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 307

08.01.2012 14:04

Posolstvo 307

08.01.2012 - 14:04 hod

— Boh Otec - Vy, Moje milované deti, máte pred sebou nádhernú budúcnosť —

 

Ja Som Kráľ všetkého stvorenia. Ja Som Alfa a Omega. Celé ľudstvo bude uctievať Mňa, Boha Otca, Stvoriteľa a Najvyššieho Kráľa.

 

Moja najdrahšia dcéra, čas pre ľudstvo, aby Ma, svojho Nebeského Otca, v celej Mojej sláve, uctievalo, sa konečne ukazuje byť veľmi blízko.

 

Modlitby Mojich milovaných detí, týchto Mojich pokorných služobníkov, chránia duše a väčšiu časť ľudstva pred silami temnoty, ktorá prikrýva Zem.

 

Hľa, hovorím vám – všetkým Mojim pokorným nasledovníkov a tým, ktorí vo Mňa, Stvoriteľa celého ľudstva, veria – zjednoťte sa. Musíte sa zjednotiť v jednu silu, aby ste Ma, vášho Otca, uctievali.

 

Modlite sa teraz v jednote za celosvetové obrátenie. Duch Svätý bol 10. mája 2011 Mnou vyliaty na celý svet. Už vtedy tak mnoho dobrých duší súhlasilo, že budú hlásať Moje slovo.

 

Teraz, ako sila Satana slabne, on zaútočí na toľké duše, na koľké len bude môcť. Najhoršími útokmi budú postihnuté Moje cirkvi a všetci tí, ktorí uctievajú Mňa, ich Nebeského Otca.

 

Viera Mojej cirkvi bude naďalej ochabovať, ale viera tých, ktorí sa predo Mnou skláňajú, bude mať vplyv na myslenie dobrých kresťanov všade na svete a privedie ich bližšie ku Mne.

 

Veľa chaosu sa vytvára medzi Mojimi deťmi. Všetci tí, ktorí sú odvádzaní od modlitieb ku Mne, Najvyššiemu Bohu, počujte teraz Moju prosbu, ktorú mám na ľudstvo.

 

Nikdy nikomu nedovoľte, aby vás odvádzal od pravdy môjho svätého Slova, ktoré ľudstvo dostáva na spásu duší.

 

Nikdy nikomu nedovoľte, aby vás odrádzal od modlitieb za tie úbohé zmučené duše, ktoré boli uchvátené Satanom.

 

Deti, zjednoťte sa ako celok a naposledy sa modlite za milosrdenstvo. Vaše modlitby Mi poskytnú pomoc, ktorú potrebujem, aby Som zachránil väčšinu ľudstva.

 

Ty, Moja dcéra, si prorokom na konci času, ktorá bude trpieť najviac. Kvôli tejto misii sa ti dostáva posledných posolstiev tohto druhu pre svet a staneš sa prvoradým terčom Satana a jeho prisluhovačov.

 

Teraz je mnoho prorokov, ktorým sa dostalo svätého poslania, ustanoveného Mnou na pomoc viesť ľudstvo.

 

Po skončení tvojej misie nebude už nikto iný poslaný, aby oznamoval Moje posolstvá, pretože svet, ako ho poznáš, bude navždy zmenený.

 

Ako prorok posledných časov bude tvoj hlas v prvom rade najviac odmietaný veriacimi. Oni budú napádať tieto Božie posolstvá takým agresívnym spôsobom, že ťa to, Moja dcéra, až zarazí a vydesí.

 

Satan napadne tieto úbohé zasvätené duše, aby Ma prostredníctvom nich ranil. On už zaslepil srdcia veriacich voči pravde.

 

On prekrúti pravdu v mysliach tých, ktorí prejavujú úctu ku Mne, ich Nebeskému Otcovi a k Môjmu milovanému Synovi, Ježišovi Kristovi.

 

Vy sa však radujte, pretože mnoho obrátení vo svete sa už dosiahlo pomocou iných vizionárov a prorokov.

 

Vplyvom ich práce už tak boli odvrátené mnohé katastrofické udalosti.

 

Avšak istý počet trestov bude aj naďalej postihovať ľudstvo kvôli očiste národov.

 

Moja dcéra, moc hada bude rozdrtená a to už skoro. A to je dôvod, prečo sa Moje deti nesmú obávať budúcnosti. Vy, Moje milované deti, máte pred sebou nádhernú budúcnosť.

 

Všetko, čo musíte urobiť, je modliť sa za vašich bratov a sestry a úplne Mi dôverovať.

 

A aj keď Varovanie, ktoré príde už skoro a neočakávane, zachráni (mnohé) duše, ešte je potrebných mnoho modlitieb.

 

Tieto modlitby, o ktoré vás teraz prosím, sú obzvlášť za mladé duše v každej časti sveta.

 

Sú to deti, ktoré boli preľstené pomocou podlých klamstiev, ktorých sa dopustil Satan. Sú to deti, ktoré trávia veľa svojho času uctievaním falošných idolov, žijúc vo vysnívanom svete.

 

Oni potrebujú vaše modlitby najviac.

 

Zjednoťte sa, deti.

 

Odložte vaše spory stranou.

 

Straste zo seba plášť pýchy.

 

Padnite v láske a pokore na kolená a proste Ma o milosti, ktoré potrebujete.

 

Tieto milosti zaplavia vašu dušu Duchom Svätým. Len tak budú vaše modlitby počuté a vypočuté.

 

 

Váš milovaný Nebeský Otec

Najvyšší Boh

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 308

08.01.2012 15:30

Posolstvo 308

08.01.2012 - 15:30 hod

— Ježiš volá k deťom celého sveta —

 

Moja drahá milovaná dcéra, dnes volám ku všetkým deťom vo veku nad 7 rokov a ku každému jednému Môjmu dieťaťu na svete.

 

Vy, Moje malé deti, ste ako drahokamy v Mojich očiach.

 

Prinášate Mi toľko nežnej lásky a Ja mám veľkú radosť vo vašej spoločnosti.

 

Vedzte, že vás veľmi milujem. Niektorí z vás Ma už poznajú a to je dobre.

 

Pozývam vás, aby ste so Mnou viacej hovorili – svojimi vlastnými slovami tak, ako s priateľom.

 

Nikdy nemajte pocit, že sa musíte naučiť modlitby alebo ich vedieť odriekavať, ak sa vám môžu zdať priťažké.

 

Namiesto toho príďte ku Mne a zdieľajte so Mnou všetky vaše myšlienky, obavy, novoty či problémy.

 

Vždy Som na vašej strane, dokonca aj vtedy, keď Ma ignorujete. Vždy Som plný nádeje.

 

Tým zúboženým mladým ľuďom, ktorých životy sú naplnené pokrytectvom a klamstvami alebo sú pod vplyvom alkoholu či drog, musím oznámiť nasledovné.

 

I keď môžete pociťovať vo svojom vnútri prázdnotu, musíte Mi podať vašu ruku a Ja ju uchopím. Ja vás ochránim, aby ste sa neutopili v mori chaosu.

 

Mnohí z vás sa cítia byť špatnými a bezcennými. Ste tak ovládaní tými, ktorí sú vašimi idolmi zo sveta hudby a celebrít, že sa cítite byť (popri nich) úplne bezcennými.

 

Vy, Moje deti, Moji maličkí, nikdy sa neoddávajte tomuto pocitu, pretože v Mojich očiach ste (všetci) veľmi výnimoční.

 

Každý z vás má v Mojom srdce výnimočné miesto. Dovoľte Mi, aby Som vás vzal na (spoločnú) cestu do novej nádhernej budúcnosti.

 

Už zanedlho zavediem nové nádherné obdobie pokoja a slávy na Zemi.

 

Musíte byť silní. Nikdy sa nevzdávajte, aj keď sa cítite byť na dne. Nikdy si nezúfajte, keď sa cítite byť bezcenní. Nezabúdajte, že ste sa z nejakého dôvodu narodili. Nezávisle od podmienok vášho života je dôvod, prečo ste sa narodili, tento: Narodili ste sa, aby ste sa ku Mne pripojili a stali sa tak súčasťou Môjho nového nádherného kráľovstva.

 

Ja viem, že je pre vás ťažké počuť Môj hlas, keď existuje tak mnoho falošných "bohov", ktorí sa pokúšajú získať si vašu pozornosť.

 

Dávam vám tento Môj prísľub – žite svoje životy v nádeji a láske vo Mňa, vášho Ježiša, a Ja vám do daru dám Raj. Tento Raj je to, čo vás bude očakávať, ak Ma len poprosíte, aby Som vám pomohol na vašej ceste smerom ku Mne.

 

Ja Som láska, ktorá vám chýba vo vašom živote.

 

Ja Som pokoj, po ktorom túžite.

 

Ja Som tá pomoc, ktorú potrebujete, aby ste znova cítili lásku vo Svojich srdciach.

 

Ja Som Láska.

 

Ja Som Svetlo.

 

Bezo Mňa zostanete v temnote.

 

Ja vás milujem a nezáleží na tom, jak ste Ma zranili alebo urazili.

 

Hovorte túto malú modlitbu a Ja k vám okamžite pribehnem:

 

 

Ježiš, ak Ma môžeš počuť, potom počúvaj Moje volanie o pomoc.

Prosím Ťa, pomôž mi, aby som sa zmieril s tými, ktorí sú príčinou mojej bolesti.

Pomôž mi, aby v mojom živote neprevládla závisť a aby som prestal túžiť po veciach, ktoré nemôžem mať.

Namiesto toho otvor moje srdce pre Teba, drahý Ježiš.

Pomôž mi, aby som pocítil ozajstnú lásku – Tvoju lásku – a skutočný pokoj vo svojom srdci. Amen.

 

 

Radujte sa, deti Moje, pretože teraz hovorím z Nebies k vašim srdciam.

 

Ja Som reálny.

 

Ja skutočne existujem.

 

Ja vás milujem a nikdy sa nevzdám Môjho úsilia o vašu záchranu, aby Som vás, vašu rodinu a priateľov mohol vziať do Nového Raja na Zemi.

 

Tento raj bol stvorený pre Adama a Evu a teraz sa (opäť) navráti na Zem.

 

Chcem, aby ste boli súčasťou tohto nového nádherného života, ktorý prevyšuje (akékoľvek) vaše predstavy.

 

Teraz vás žehnám.

 

 

Váš milovaný priateľ

Ježiš

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 309

09.01.2012 20:10

Posolstvo 309

09.01.2012 - 20:10 hod

— Po globálnom vyznaní hriechov sa pripravím na Môj Druhý príchod —

 

Moja drahá milovaná dcéra, čas ubieha rýchle a Varovanie bude predzvesťou prípravy na Môj Druhý príchod.

 

Po celosvetovom vyznaní hriechov, keď väčšine ľudstva budú dané zvláštne milosti a požehnanie, Ja pripravím cestu pre Môj Druhý príchod.

 

Ľudstvo musí akceptovať, že čas pre túto veľkolepú udalosť je už takmer tu.

 

Nepremárnite čas a (bezodkladne) pripravte vaše duše ako aj vašich členov rodiny na Môj Veľkolepý návrat.

 

Môj Veľkolepý návrat prinesie koniec mukám, ktoré ste trpeli po tisíce rokov na Zemi.

 

Táto monumentálna udalosť bude natoľko veľkolepá, že nebude človeka, ktorému by od úžasu a prekvapenia nevyrazila dych, keď sa Ja zjavím na oblohe.

 

Vy, ktorí prináležíte tejto generácii, ste boli vybraní, aby ste mali úžitok z tejto cesty so Mnou do Môjho Nového Raja počas nastávajúcej éry mieru, nad ktorou budem panovať.

 

Nikto nesmie byť vylúčený. Ani jednej duši nesmie byť dovolené, aby prepadla cez sieť. Mojim najväčším želaním je, aby Som vás všetkých vzal so Sebou do Môjho Kráľovstva.

 

Je to veľkolepá oslava, na ktorú ľudstvo čakalo od Mojej smrti na kríži.

 

Tí z vás, ktorí (doposiaľ) ignorujete Moje prosby, naliehavo vás žiadam, aby ste sa (konečne) začali pripravovať.

 

Môj čas sa blíži. Teraz Som poslal do sveta Môjho posledného posla (Máriu Božieho Milosrdenstva – pozn. prekl.), aby vám pomohol pripraviť si vaše duše. Bolo to tak predpovedané.

 

Neignorujte Moju výstrahu, lebo inak nebudete bdelí a nepodarí sa vám, aby ste sa náležite pripravili.

 

Odteraz vám budem dávať mnoho posolstiev, aby bol svet pripravený prijať Ma za svojho vládcu.

 

 

Váš milovaný Ježiš

Vykupiteľ celého ľudstva

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 310

10.01.2012 20:30

Posolstvo 310

10.01.2012 - 20:30 hod

— Tak mnoho duší sa rozhodlo ignorovať znamenia, ktoré dávam —

 

Moje dieťa, musíš povedať svetu, aké dôležité sú modlitby v tomto čase.

 

Moje deti trpia všade, v každej zemi.

 

Je dôležité, aby sa v tomto čase všetky Božie deti zjednotili, aby sa tak konečne odstránila temnota zo zeme.

 

Jak len plačem od žiaľu, keď sa duše rozhodli, že si nebudú všímať moje návštevy u vizionárov na zemi. Toľké sa rozhodli ignorovať znamenia, ktoré dávam, aby som zaistila, že viera môže byť obnovená.

 

Tak chladné sú ich srdcia, vrátane sŕdc kňazov a duchovenstva, ktorí sú slepí voči pravde, až sa tým premárnilo tak mnoho času.

 

Keby si len boli otvorili svoje srdcia pre posolstvá, ktoré som dala svetu, potom by viac duší bolo dostalo duchovnú potravu, ktorú potrebujú.

 

Toto sú posledné dni, kedy si musíte vziať k srdcu moje povzbudivé slová.

 

Modlite, modlite, modlite sa, aby bol hlas môjho Syna počutý tak, ako bolo zamýšľané.

 

Snáď ste si, deti, nemysleli, že by On ľudstvo nepripravil na Svoje veľké milosrdenstvo?

 

Práve to sa On teraz chystá dosiahnuť cez obrátenie toľkých duší, ako je len možné.

 

Jeho plány sú dokončené až na jednu výnimku – potrebuje ešte viacej modlitieb, pretože bez týchto modlitieb budú duše vydané napospas Podvodníkovi.

 

Moje dieťa, môj Syn už čoskoro prinesie tak prepotrebnú úľavu Svojim milovaným deťom.

 

Vo Svojom milosrdenstve On teraz pripraví svet aj na svoj Druhý príchod.

 

Modlite sa, aby všetci tí, ktorí veria v môjho Syna, otvorili svoje srdcia pre pravdu Jeho svätých posolstiev.

 

Keď budú počúvať a nasledovať Jeho pokyny, tak všetko bude dobré.

 

Keď však budú ignorovať Varovanie, ktoré je im dávané z čistej lásky, potom budú aj ostatným upierať príležitosť na spásu.

 

Snažne prosím, aby duše prejavili šľachetnosť a prisľúbili môjmu Synovi vernosť, keď s Ním budú kráčať v ústrety Jeho slávneho panovania v Novom Raji.

 

Poslovia boli na nejaký čas vyslaní do sveta, aby pomohli pripraviť svet na túto veľkolepú udalosť.

 

Posledné štádiá sú v tomto čase.

 

Načúvajte teraz hlasu môjho Syna, keď s vami hovorí. Neodmietajte Ho.

 

 

Vaša milujúca Matka

Nebeská Kráľovná

Matka Spásy

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 311

11.01.2012 15:00

Posolstvo 311

11.01.2012 - 15:00 hod

— Najväčšia ohavnosť od čias holokaustu sa tajne snuje proti židom —

 

Moja drahá milovaná dcéra, pozoruj, ako Globálna moc, ktorá nie je zo svetla, vyvíja teraz úsilie, aby sa pokúsila vyvolať diskreditačnú kampaň proti Môjmu ľudu.

 

Týka sa to kresťanov a môjho vyvoleného židovského národa.

 

Tajne sa snujú zlovestné plány, ktorých cieľom je odstrániť zákerným ale premysleným spôsobom kresťanské zvyky a obyčaje. Začne sa to zmenami v ústavách krajín všade v západnom svete.

 

Podniknú sa všemožné pokusy, aby boli vznášané podlé a ohavné požiadavky, zamerané proti mojim kresťanským cirkvám. Moji posvätení služobníci (kňazi a klérus – pozn. prekl.) sa budú pomaly sťahovať do ústrania, zanechávajúc Môj ľud len s malou duchovnou podporou. Všetky takéto zákony budú navonok vzbudzovať dojem tolerantnosti.

 

Deti moje, vaša viera bude podrobená takej skúške, ako ešte nikdy predtým.

 

Kresťanstvo a akékoľvek pokusy verejne hlásať moje meno, budú znemožnené. Na jeho mieste sa objaví prázdna doktrína, ktorá bude miasť ľudí. Budú si myslieť, že táto doktrína je dobrou a spravodlivou náhražkou za pravdu, no v skutočnosti to bude lož.

 

Táto zlovestná skupina je natoľko mocná, že len veľmi málo ľudí vie o jej existencii. Napriek tomu sa nachádza všade, poťahujúc za nitky. Moje deti sú podobné bábkam.

 

Môj vyvolený židovský národ je opäť nútený čeliť strašnému prenasledovaniu. Plány na jeho zničenie sú v plnom prúde.

 

Pretože tí, o ktorých si myslí, že sú jeho priateľmi, sú v skutočnosti jeho nepriateľmi.

 

Bude postihnutý takou biedou a utrpením, že vyzývam všetkých ľudí, aby sa modlili za Izrael.

 

Najväčšia ohavnosť od čias holokaustu sa tajne snuje proti Môjmu ľudu.

 

Modlite, modlite sa, aby táto skupina Antikrista bola zastavená pri uskutočnení týchto ohavných činov.

 

Tieto zatemnené duše potrebujú vaše modlitby, aby počas Varovania spoznali svoje zločiny. Modlite sa, aby zložili svoje zbrane a prosili o moje milosrdenstvo.

 

Keď tak spravia, potom môžu byť zmiernené vojny a nepokoje v Izraeli.

 

Mnohé proroctvá sa teraz budú odvíjať pred vašimi očami. Tým, ktorí sú k mojim zasľúbeniam slepí, musí byť dané svetlo Môjho milosrdenstva, aby znovu videli.

 

Deti, nedajte sa zmiasť. Čo sa zdá byť navonok dobré, nie je vždy také, ako to vyzerá. Mierové sily, z ktorých mnohé sú len figúrkami na šachovnici, sú klamané a zavádzané.

 

Nikdy nemajte strach, pretože moje milosrdenstvo bude mať významný vplyv na túto sektu, ktorá po stáročia kula sprisahanecké plány proti mojej Cirkvi.

 

Ona nemôže vyhrať a ani nevyhrá. No spôsobí nesmierny teror, pokiaľ modlitby neoslabia jej zlovestné dominujúce postavenie.

 

V rámci Modlitebnej kampane (18) sa modlite túto novú modlitbu "Za zastavenie Antikrista a jeho skupiny", aby ste pomohli zastaviť Antikrista a túto jeho skupinu, o ktorej hovorím.

 

 

"Ó, milovaný Ježišu, zachráň svet pred Antikristom.

 

Ochraňuj nás pred zákernými nástrahami Satana.

 

Zachráň posledné zvyšky svojej Cirkvi od zla.

 

Daruj všetkým svojim Cirkvám silu a milosti, ktoré potrebujú, aby nás ochránili pred vojnami a prenasledovaním, ktoré sú plánované Satanom a jeho armádou teroristov. Amen."

 

 

Váš milovaný Ježiš

Spasiteľ a Vykupiteľ celého ľudstva

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 312

12.01.2012 15:30

Posolstvo 312

12.01.2012 - 15:30 hod

Modlite sa za duše v smrteľ. hriechu, ktoré nemusia dostať príležitosť, aby hľadali vykúpenie

 

Moja predrahá premilená dcéra, je potrebné, aby sa teraz každý z vás celým srdcom modlil za duše, ktoré nemusia prežiť šok, až budú svedkami Varovania a Môjho Veľkého Milosrdenstva.

 

Niektoré z týchto úbohých duší v smrteľnom hriechu nemusia dostať príležitosť (*viď poznámka), aby hľadali vykúpenie z hriechov, preto prosím zaistite, aby vaše modlitby boli obetované za takéto duše.

 

Je naliehavo potrebné, aby ste sa modlili za tieto duše, ktoré sú v temnote. Vo svojej skazenosti sú natoľko odhodlané zničiť ľudstvo cez menovú a inú kontrolu, že Varovanie bude pre nich znamenať hrozný šok.

 

Ja im potrebujem poskytnúť príležitosť, aby sa mohli kajať, avšak mnohí Mi budú odporovať. Prosím modlite sa za tieto mučené duše.

 

Nakoniec by Som rád požiadal všetkých Mojich nasledovníkov, aby sa pri každej príležitosti modlili Ruženec Božieho Milosrdenstva, nakoľko čas Môjho Veľkého Varovania sa teraz (nezadržateľne) približuje.

 

Všetkým tým veriacim, ktorí odmietajú akceptovať, že Som to Ja, Ježiš Kristus, ich Spasiteľ, ktorý k nim cez tieto posolstvá hovorí, nech ma teraz (dobre) počúvajú:

 

Nech nie ste ako tie úbohé duše, ktoré žili v čase Noema, keď sa mu vysmievali.

 

Otvorte svoje mysle a venujte veľkodušne váš čas modlitbám. To je všetko, čo od vás v tomto čase požadujem. Vy, Moje deti, budete plakať slzami výčitiek, keď spoznáte, ako ste sa mýlili. A áno, Ja vám (veľkodušne) odpustím, aj keď ste ma hlboko ranili.

 

Vaše urážky Ma hlboko zraňujú.

 

Vaše posmešky sú ako nôž, ktorý rozrezáva Moje vnútro, a pritom si myslíte, že Ma poznáte, ale nie je tomu tak.

 

Vaše mysle sú uzatvorené a preto nepočujete Môj skutočný hlas, ktorý je ako hlas volajúceho na púšti.

 

Vaša nadradenosť Ma uráža.

 

Musíte prijať skutočnosť, že sa teraz pripravuje cesta pre Môj Druhý príchod.

 

Pravdepodobne Ma teraz (vôbec) nepočúvate, keď na vás s veľkou naliehavosťou apelujem, aby ste sa modlili za duše, ktoré by inak boli pre Mňa stratené. Ale nakoniec budete počúvať, keď vám po tejto veľkolepej udalosti (Varovaní) toto všetko bude dokázané.

 

Pretože potom budem od vás očakávať, že Ma budete nasledovať a budete tvoriť zvyšok Mojej cirkvi (to, čo po odpadnutí v čase vlády Antikrista a jeho Falošného proroka ešte zostane ako zvyšok z pravej Kristovej cirkvi – pozn. prekl.). Potom sa všetci zjednotíme, aby sme zodvihli ostatné ponechané zvyšky (Mojej cirkvi), ako budeme postupovať smerom do Môjho Nového Raja.

 

 

Váš milovaný Ježiš Kristus

Spasiteľ a Vykupiteľ ľudstva

 

 

 

* Poznámka:

Ak duše v smrteľnom hriechu, ktoré počas Varovania následkom šoku a zdesenia zomrú skôr, akoby sa mohli kajať a prosiť Ježiša o odpustenie za svoje hriechy, alebo ak tieto zatemnené duše vo svojej spurnosti, pýche a zatvrdilosti počas Varovania jednoducho odmietnu Ježišovo Milosrdenstvo, potom skutočne nemusia dostať – a žiaľ ani nedostanú – príležitosť, aby hľadali vykúpenie skrze pokánie za svoje hriechy. Sú to duše, ktoré budú počas Varovania najviac ohrozené nebezpečenstvom, že budú naveky zatratené. Preto nás Pán Ježiš prosí a naliehavo vyzýva, aby sme sa modlili predovšetkým za tieto úbohé stratené duše, lebo cez naše modlitby im Boh Otec ešte v poslednom okamihu – a to len vďaka našim modlitbám – dá čosi, čo bude ako "záchranné lano", aby mohli byť aj títo úbožiaci zachránení. Ale aby sa tak stalo, potrebuje Boh Otec a Boh Syn, Ježíš Kristus, naliehavo a bezodkladne veľa našich modlitieb za tieto zatvrdilé, úbohé duše hriešnikov! Prosíme vás, modlite sa všetci, neotáľajte, neľutujte čas ani námahu – náš Pán vás naliehavo volá!

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 313

13.01.2012 08:00

Posolstvo 313

13.01.2012 - 08:00 hod

— Modlitebná kampaň pred Varovaním (19) "Za mladých ľudí" —

 

Moje dieťa, dnes som zarmútená, pretože veľmi trpím, keď myslím na tie úbohé duše, ktoré počas Varovania zomrú.

 

Musíš prosiť o naliehavú modlitbu za tie duše, ktoré u môjho Otca vyvolávajú hnev. Ich správanie je v Jeho očiach ohavné.

 

Prosím modlite, modlite, modlite sa za tieto deti temnoty, z ktorých mnohé nevedia, čo činia.

 

Ich skazenosť privádza môjho Syna k plaču a Jeho rany hnisajú. Je dôležité, aby sa počas Jeho Božieho milosrdenstva (Varovania) nachádzalo toľko duší, ako to len bude možné, v objatí Jeho náručia. Prosím požiadaj moje deti, aby táto Modlitebná kampaň (19) bola venovaná mne, Matke Spásy, na záchranu týchto úbohých duší.

 

 

"Matka Spásy, prosím ťa, oroduj za milosrdenstvo pre mladé duše, ktoré sú v strašnej temnote, aby spoznali tvojho milovaného Syna, keď príde, aby zachránil celé ľudstvo.

 

Nech ani jedna duša nebude vylúčená. Nech ani jedna duša neodmietne Jeho veľké milosrdenstvo.

 

Modlím sa Matka, aby všetci boli zachránení a prosím ťa, aby si tieto duše prikryla svojim svätým plášťom a poskytla im ochranu pred Podvodníkom, ktorú tak veľmi potrebujú. Amen."

 

 

Moje dieťa, pre môjho Syna sú všetky duše dôležité. Ale sú to práve mladé duše, nachádzajúce sa v smrteľnom hriechu, ktoré Ho trápia najviac.

 

Modli sa, aby svetlo milosrdenstva prežiarilo temnotu, ktorá zahaľuje ich mysle a duše. Modli sa, aby sa vo svojich hrozných životoch, ktoré vedú, zriekli morálnej skazenosti a prázdnoty. Modli sa, aby vzopäli ruky a prosili o milosrdenstvo, pretože inak im nikdy nebudú dané milosti, ktoré potrebujú, aby vošli do Nového Raja.

 

Aká to len bude pre vás, ktorí prijmete tento dar Varovania a ktorí vojdete do Novej éry Raja na Zemi, ohromná strata, títo mladí ľudia. Môjmu Synovi to zlomí srdce, ak aj oni nebudú môcť byť zachránení.

 

 

Vaša milovaná Matka

Kráľovná Nebies – Mária

Matka Spásy

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 314

13.01.2012 20:15

Posolstvo 314

13.01.2012 - 20:15 hod

— Panna Mária - už skoro zavládne mier na Zemi —

 

Moje dieťa, už skoro zavládne mier na Zemi.

 

Ešte príde k nepokojom a ku konfliktom, avšak to (všetko) je nevyhnutné, aby sa Zem zbavila posledného zla.

 

Ruka môjho Otca rýchle dopadne na tých, ktorí ignorujú milosrdenstvo môjho Syna. On nebude viac tolerovať ich neposlušnosť potom, ako im bude odhalená pravda.

 

Tým, ktorí sa po Varovaní obrátia môjmu Synovi chrbtom, bude dané ešte určité časové obdobie k tomu, aby mohli prejaviť výčitky svedomia za svoje hriechy, ale to bude trvať len krátko.

 

Modlite sa za tie duše, ktorých zatvrdilosť bude znamenať ich pád.

 

Moje dieťa, zmeny sú už v plnom prúde a mnohé sa udeje rýchlo.

 

Deti, dívajte sa na oblohu, aby ste zbadali prvé znamenia milosrdenstva môjho Syna.

 

Tí z vás, ktorí sú skromného a pokorného srdca, sa nemajú čoho obávať, pretože je to ten čas, ktorý ste očakávali.

 

Tie duše, ktoré neuznávajú existenciu môjho Syna, budú (veľmi) prekvapené a zarmútené, keď im bude konečne ukázaná (a tiež dokázaná – pozn. prekl.) pravda.

 

Tie sužované duše, ktoré prisahali vernosť Zlému, budú zronené od žiaľu, kým ďalšie duše sa budú pred pravdou ukrývať, pretože nebudú schopné odporovať svetlu.

 

Modlite sa, aby cez modlitby iných všetky takéto duše mohli byť a aj boli vykúpené v očiach môjho predrahého Syna.

 

Obrátenie odvráti trest a zoslabí dopad zlovestných plánov, zosnovaných Antikristom, ktoré sú už v plnom prúde, aby zničili ľudstvo.

 

Modlite sa, aby (záverečná) bitka medzi Nebom a Satanom mala za následok to, že všetky Božie deti budú môcť byť zachránené a ušetrené od plameňov pekla.

 

 

Vaša milovaná Matka

Kráľovná ruží

Matka Spásy

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 315

13.01.2012 21:35

Posolstvo 315

13.01.2012 - 21:35 hod

— Vedci verejne poprú, že sa tento zázrak stal —

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, konečne bude Moje Božie milosrdenstvo spoznané a nakoniec aj pochopené.

 

Lúče Môjho milosrdenstva, ktorých začiatok predznamená ružovo sfarbená obloha, zaplavia Zem, aby zachránili ľudstvo.

 

Žiadna osoba (nad 7 rokov – pozn. prekl.) nebude výnimkou. Prezidenti, králi, kráľovné, princovia, chudobní, celebrity, žobráci, zlodeji, vrahovia, ateisti a veriaci v Boha Otca a vo Mňa, Jeho milovaného Syna – títo všetci budú zasiahnutí Mojím (milosrdným) darom.

 

Tí, ktorí sú arogantní, padnú v pokore na kolená, keď uvidia svoje ťažké hriechy tak, ako sa tieto javia Mne v Mojich očiach.

 

Bezbožníci uvidia svetlo Mojej Božej existencie a bude na nich, aby sa rozhodli. Buď príjmu Moju lásku a milosrdenstvo alebo Ma udrú do tváre. Tak či onak – všetky Božie deti uvidia lúče Môjho milosrdenstva a bude pre nich ťažké, aby ignorovali tento zázrak.

 

Všetkých vás naliehavo prosím o modlitby, aby Moje milosrdenstvo bolo uvítané a prijaté tak, ako keď hladný človek siaha po chlebe života. Bez tohto chleba zomrie.

 

Možné sú len dve cesty – buď pôjdete so Mnou, vašim Božským Spasiteľom alebo budete čeliť plameňom pekla.

 

Ja Som vždy plný milosrdenstva ale po Varovaní bude už len veľmi málo času, aby ste preukázali kajúcnosť.

 

Mnoho vedcov a ľudí zo Satanovej armády bude použitých, aby verejne popreli, že sa tento veľký zázrak naozaj stal. Modlite sa za nich, aby toto klamstvo nezviedlo vlažné duše, ktoré by tak mohli byť pokúšané, aby sa znova odo Mňa odvrátili.

 

Pripravte sa, deti. Nezabúdajte, že tento zásah z Nebies je jediným (možným) spôsobom, ako zachrániť väčšinu ľudstva.

 

Keby Som nevylial Moje milosrdenstvo na celý svet, potom by len veľmi málo duší mohlo vojsť do Môjho Nového raja na zemi.

 

Všetkých vás milujem a vítam v lone Mojej lásky a milosrdenstva.

 

Nemajte strach z toho, že vaše duše budú zaplavené Mojim Duchom Svätým. Vás veriacich to dokonca ešte viac posilní vo vašej láske ku Mne a potom sa pripojíte k Mojej armáde, aby ste privádzali k obráteniu tých, ktorí potrebujú viac času, aby sa ku Mne navrátili.

 

 

Váš Spasiteľ a Milosrdný Kráľ

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 316

16.01.2012 13:20

Posolstvo 316

16.01.2012 - 13:20 hod

— Posledný posol, aby oznámil Druhý príchod —

 

Moja dcéra, keď posielam do sveta prorokov, tak to budú obvykle takí ľudia, od ktorých by si to očakávala najmenej.

 

Nikdy ich nenájdeš na najvyšších pozíciách Mojej cirkvi. Ani to nebudú navonok obzvlášť sväto pôsobiace duše. V mnohých prípadoch nebudú (vôbec) hodní takéhoto mimoriadneho daru.

 

A predsa si vyberám nedokonalé a nezvyčajné duše s jednoduchým životopisom, aby Som z nich mohol vyformovať také stvorenia, aké si prajem mať Ja.

 

Ani Moji proroci posledných časov nie sú toho výnimkou. Nebudú ľahko akceptovateľní, pretože aj vtedy na počiatku, keď Som po prvýkrát vyslal Mojich prorokov, aby pripravili ľudstvo na príchod Môjho milovaného Syna Ježiša Krista – Mesiáša, bolo pre nich ťažké, aby bol počutý ich hlas.

 

Ani hlasom Mojich pravých poslov posledných časov nebude na začiatku ich misie načúvané. Napriek tomu budú časom rozpoznaní ako praví, pretože bude to Môj hlas, ktorý bude ľahko rozpoznateľný.

 

Ty, dcéra Moja, si posledným poslom, ktorý bol vyslaný, aby ohlasoval návrat Môjho milovaného Syna, Ježiša Krista, kvôli Jeho toľko očakávanému Druhému Príchodu.

 

Vyvoláva to v tebe úzkosť a občas je to pre teba veľmi ťažké, aby si sa s tým zmierila. Napriek tomu je to pravda.

 

Táto práca, v ktorej ti budú dávané Božské posolstvá, aby si pripravila zvyšok Mojej Cirkvi na zemi na Môj Druhý príchod, bude náročná.

 

Pre mnohé vyvolené duše, ktoré Som až doposiaľ vybral a s ktorými budem pre blaho celého ľudstva aj naďalej komunikovať, sa ich údel stane ľahším.

 

Avšak tvoj údel bude extrémne ťažký a preto budeš prenasledovaná.

 

Ja ťa požehnávam každou milosťou z Môjho Nebeského kráľovstva.

 

Budeš napredovať vpred ako Môj vyvolený nástroj, aby si svetu oznamovala Moje Najsvätejšie slovo.

 

Táto práca bude vždy pod ochranou.

 

Áno, takmer denne bude na teba útočené, ale pamätaj si jedno – ak by táto práca nebola tak dôležitá, myslíš si, že by mohla uniknúť pozornosti Satana a jeho padlých anjelov?

 

Oni, dcéra Moja, zamorili Zem a v mnohých prípadoch sa vkradli do sŕdc a duší mnohých Mojich nič netušiacich detí.

 

Svätá cesta tvojej práce, ktorú vykonávaš ty, ktorá si posledným poslom, ktorý bol zoslaný na Zem, aby pomohol ľudstvu vymaniť sa z konečného Satanovho zovretia, bola predpovedaná v Svätom písme.

 

Svet bol v očakávaní týchto pokynov, daných na základe Môjho svätého príkazu.

 

Mnoho falošných prorokov sa pokúsi pomocou šírenia lží a pochybností zastaviť toto Moje sväté slovo.

 

Tieto posolstvá budú spochybňované a podrobené skúmaniu Mojou cirkvou, či v nich nie sú chyby. Napriek tomu ohlasujú iba pravdu.

 

Mnohé z právd, ktoré boli po stáročia ignorované Mojimi cirkvami, budú opäť zjavené.

 

Ďalšie skutočnosti, týkajúce sa pravdy vášho večného života, deti, vám budú odhalené.

 

Táto práca vyvolá pohoršenie, dcéra Moja. Budeš opľúvaná, zosmiešňovaná, pohŕdaná a budú sa ti klásť všemožné prekážky.

 

Tí z vás, ktorí sa len ťažko dokážete zmieriť s pravdou, ktorá je dávaná tebe, prorokovi posledných časov – teraz počúvajte Moju prosbu.

 

Musíte Ma prosiť o dar Ducha Svätého ešte predtým, ako budú vaše uši otvorené, aby počuli Môj hlas ohľadne pravdy Môjho svätého slova a ohľadne pokynov, ktoré vám všetkým poskytnem, aby ste mohli mať večný život.

 

Moje slová budú utvárané jednoduchým spôsobom, aby každý muž, žena a dieťa mohol nasledovať Moje sväté slovo. No vedzte nasledovné – i keď cez Moje slová bude prežarovať veľa lásky a svetla, bude tam aj závan Božskej autority, ktorú nebude možné ignorovať.

 

Takto budete vedieť, že Som to Ja, váš Boh, váš Večný Otec, kto hovorí. Moja láska prenikne do vašich duší a pozdvihne vaše so Mnou prepojené srdcia.

 

Všetky prípravy sú vykonané. Po veľkom milosrdenstve Môjho milovaného Syna bude vymedzený čas, aby sa svet pripravil na Jeho Druhý príchod.

 

Áno deti – teraz konám prípravy, aby Som zachránil Moje deti od temnoty. Uplatňujem si nárok na Moje stvorenie – Moje deti a vezmem vás do vášho právoplatného domova, do vášho dedičstva, do Nového raja.

 

Moje deti, buďte trpezlivé. Nezabúdajte, že vás milujem. Dôverujte Mi a Môjmu svätému slovu, ktoré Som vám dal prostredníctvom Môjho proroka na konci času – Márie Božieho Milosrdenstva.

 

 

Váš večný Otec

Najvyšší Boh

Stvoriteľ všetkých vecí

 

Najnovšie posolstvá

Jednotlivé posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 317

17.01.2012 14:00

Posolstvo 317

17.01.2012 - 14:00 hod

— Posvätení služobníci - budete vedení smerom k falošnému prorokovi —

 

Moja drahá milovaná dcéra, nadišiel čas oznámiť svetu, aby si ľudia pripravili svoje duše na Môj návrat na Zem tak, ako to bolo predpovedané.

 

Môj ľud povstane a bude Ma vítať, keď opäť prídem, no tentokrát (preto), aby Som si nárokoval Môj právoplatný trón ako kráľ ľudstva.

 

Tým z vás, ktorí poznáte Môj hlas – musíte mať úplnú dôveru vo Mňa.

 

Povediem vás po ceste pravdy, aby sa každý z vás stal hodným vojsť do Nového raja na Zemi.

 

Odmietnite hlas temnoty, ktorá vás pri každej príležitosti zaslepí a bude sa pokúšať vás odo Mňa odviesť.

 

Ja Som váš milovaný Spasiteľ, ktorý zomrel ukrutnou smrťou na kríži. Napriek tomu bude Moje utrpenie pokračovať, až pokým neprivediem do bezpečia zbytok Mojej cirkvi na Zemi.

 

Prichádzam, aby Som vás opäť ešte raz zachránil. Dovoľte Mi, aby Som to urobil bez prekážok.

 

Tak mnohí z vás sa tvárili byť hluchí voči Mojim prosbám k ľudstvu, aby si ľudia pripravili svoje duše na túto nádhernú éru mieru. Vy neviete, že vás milujem?

 

Je to kvôli súcitnej láske, ktorú prechovávam ku každému jednému z vás, že prichádzam, aby Som vás nielen varoval, ale vám aj pomohol sa pripraviť na tento veľkolepý okamih.

 

Uvedomujem si, že tí z vás, ktorí Ma milujú, predovšetkým Moji zasvätení služobníci, sú obzvlášť ostražití ohľadne falošných prorokov, ktorí by sa mohli objaviť. To je aj veľmi dôležité. Príďte teraz a poproste Ma, aby Som vás naplnil Duchom Svätým k tomu, aby vám mohla byť a aj bola odhalená pravda.

 

Pokiaľ sa ku Mne neobrátite, potom nedokážete porozumieť tomu, čo od vás očakávam.

 

Poďte ku Mne a teraz Ma počúvajte. Vaše utrpenie bude ťažké, lebo Satan vás nenechá ani na chvíľu na pokoji.

 

On vie, že Ja sa nechávam poznať nielen cez Máriu, ktorá je Mojim prorokom posledných časov, ale tiež cez mnohé (ďalšie) duše. Tieto Moje duše, ktoré boli vyvolené, aby sa stali poslami na konci času, budú práve tými, ktorým budú kladené najväčšie prekážky zo strany Mojich zasvätených služobníkov.

 

Nanešťastie budete miesto toho vedení Podvodníkom smerom k Falošnému prorokovi a jeho prisluhovačom, ktorí budú všade chrliť klamstvá a nepravdy.

 

Tým, ktorí príliš rýchlo odsudzujú Mojich poslov, odkazujem – buďte veľmi opatrní. Vy, Moji posvätení služobníci, sa stanete hlavným cieľom Podvodníka.

 

Bude to vaša myseľ, ktorú sa ako prvú pokúsi obrátiť iným smerom. Pretože ak sa odo Mňa, vášho Božského Spasiteľa, odvrátite, potom povediete Môj ľud nesprávnym smerom.

 

Bez toho, aby ste si toho boli vedomí, mu zabránite, aby počul pravdu z Mojich Božích úst.

 

Spôsobíte, že Moje deti budú trpieť hladom z nedostatku výživy, nevyhnutnej k ich duchovnému rastu.

 

Uvedomte si, že ste účastní konca časov. Nepremárnite čas, ktorý vám zostáva tým, že budete žiť v prázdnote klamstiev a chaosu.

 

Bitka sa začala a zbytok Mojej cirkvi bude zachránený, keď bude so Mnou kráčať do Môjmu slávneho panstva.

 

Modlite sa, aby ani jedna duša nezostala pozadu.

 

Modlite sa tiež, aby ste vy, Moji svätí služobníci, neboli braní na zodpovednosť zato, že odvádzate Moje deti od pravdy, svetla a spásy, na ktorú majú právo.

 

Teraz Ma nasledujte a pomôžte Mi spasiť duše.

 

 

Váš milovaní spasiteľ

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 318

18.01.2012 09:50

Posolstvo 318

18.01.2012 - 09:50 hod

— Zlovestný plán vnútri Vatikánu na zničenie katolíckej cirkvi —

 

Moje dieťa, počas tohto času apostázie (odpadnutie od viery – pozn. prekl.) vo svete sa od všetkých Božích detí vyžaduje, aby si zachovali vytrvalosť a odolnosť.

 

Tak málo ľudí verí vo svojho Božského Stvoriteľa, môjho Otca – Najvyššieho Boha.

 

Už zakrátko im bude zjavená pravda, no napriek tomu budú ešte mnohí tvrdiť, že Boh neexistuje. Veľa modlitieb je teraz zapotreby, deti.

 

Zlovestná sekta* snuje ohavný komplot proti pápežovi Benediktovi XVI. v jeho vlastných koridoroch (vo vnútri Vatikánu – pozn. prekl.).

 

Je známe, že táto sekta existuje vnútri Vatikánu medzi jeho posvätenými služobníkmi, no títo (ostatní) sú bezmocní voči tejto zlovestnej skupine, ktorá sa pred stáročiami infiltrovala do katolíckej cirkvi.

 

Predstavitelia tejto sekty sú zodpovední za prekrúcanie pravdy učenia môjho Syna. Tak málo sa o nich vie a o ich ohavnom pôsobení.

 

Oni vypudili pravé učenie z katolíckej cirkvi a namiesto neho zaviedli len vlažnú, zriedenú verziu, ktorou za posledných štyridsať rokov kŕmili katolíkov.

 

Tak mnoho chaosu sa rozšírilo skrze túto zlovestnú ale utajenú sektu, že moje deti odchádzali z pravej cirkvi.

 

Modli, modli sa, aby títo nevyhnali preč pápeža.

 

Modli sa, aby Falošný prorok nemohol zaujať miesto Svätého otca a nemohol tak rozširovať klamstvá.

 

Modli sa, aby zasvätení služobníci vo Vatikáne mali dostatok síl nato, aby odolali tomuto hanebnému komplotu, ktorý je plánovaný s cieľom zničiť katolícku cirkev.

 

Plánujú nahradiť Svätého služobníka — pápeža Benedikta XVI. — za lživého diktátora. On v spojení s Antikristom a jeho skupinou vytvorí novú cirkev, aby oklamal svet.

 

Žiaľ mnohé z mojich detí vo svojej oddanosti ku katolíckej viere budú slepo nasledovať toto nové falošné učenie, podobajúc sa baránkom, ktoré vedú na porážku.

 

Deti, zobuďte sa pre pravdu. Tento zlovestný plán v priebehu rokov zmenil fundamentálnu autentičnosť katolíckeho učenia.

 

Urážate Môjho Syna, keď prijímate svätú Eucharistiu na ruku.

 

To je ich dielom.

 

Urážate Môjho Syna, keď pravidelne nevyhľadávate sviatosti. No tí, na ktorých ste kvôli týmto (sviatostiam) odkázaní, nezabezpečujú vaše duchovné blaho, pretože neumožňujú, aby každý mohol mať prístup k týmto sviatostiam.

 

Moje dieťa, veľké zlo, ukryté po stáročia v koridoroch Svätej stolice (Vatikánu) sa už čoskoro ukáže svetu. Tie z mojich detí, na ktorých spočíva Duch Svätý, uvidia pravdu, keď bude svetu predstavená hanebná lož.

 

Iní pôjdu do temnej uličky v slepom nasledovaní.

 

Veľká rozpoltenosť sa objaví v radoch kňazov, biskupov, arcibiskupov a kardinálov. Jedna strana bude proti druhej.

 

Praví učeníci sa budú musieť skrývať a kázať súkromne, lebo inak budú zabití.

 

Pravá cirkev bude v takej skrytosti, že praví veriaci sa budú musieť spájať, aby mohli praktizovať svoju vernosť k môjmu Večnému Otcovi.

 

V každom kúte Zeme budú otrasy, spôsobené hnevom môjho Nebeského Otca kvôli tejto trúfalej bezbožnosti.

 

Moje dieťa, oni nemôžu vyhrať. Viera a odvaha zvyškov veriaceho kresťanstva bude viesť k tomu, že títo nehanební podvodníci budú navždy zničení.

 

Očakávajte teraz a buďte pripravení, že katolícka cirkev ohlási tieto zmeny.

 

Potom poznáte pravdu, o ktorej vám hovorím.

 

Modlite, modlite, modlite sa za pápeža Benedikta a jeho pravých učeníkov (z radov klérusu – pozn. prekl.).

 

 

 

Vaša milovaná Matka

Matka Spásy

 

 

 

* Poznámka:

Je známe, že po stáročia sa démonické sily snažili rímsko-katolícku cirkev rozložiť znútra a to predovšetkým cez infiltráciu slobodomurárov. Je preto veľmi pravdepodobné, že pod spomínanou sektou sú myslení práve slobodomurári, ktorých predstavitelia sú v čelných radoch svetovej elity tzv. iluminátov ("osvietených" Satanových prisluhovačov), tvorcov NWO – Nového Svetového Poriadku.

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 319

19.01.2012 20:30

Posolstvo 319

19.01.2012 - 20:30 hod

— Antikrist, ktorý sa skrýva v zákulisí, sa už čoskoro objaví vo svete —

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, teraz mocne povstaň, aby si mohla pokračovať v ohlasovaní môjho najsvätejšieho slova svetu.

 

Tí, ktorí počúvajú a veria môjmu najsvätejšiemu slovu, môžu obdržať veľké milostí, ak sa budú modliť moje modlitby, dané v rámci Kampane pred Varovaním.

 

Očistec na Zemi, ktorý už čoskoro zažijú duše, ktoré po Varovaní preukážu nad svojimi hriechmi skutočnú ľútosť a výčitky svedomia, bude pre ne ťažký.

 

Toto pokánie je dôležité, deti.

 

Nebráňte sa mu ale prijmite ho.

 

Tí z vás, ktorí vo Mňa veríte, musíte Ma teraz počúvať. Váš počet bude narastať potom, ako sa moje Milosrdenstvo ukáže svetu a vaše hlasy budú znieť divočinou tohto sveta.

 

Vďaka vašej sile a bojovnému duchu bude moja cirkev schopná prežiť prenasledovanie.

 

Vy, deti, sa nemáte čoho obávať, ak budete pokorne kráčať po mojom boku.

 

Vaša pokorná poslušnosť je nevyhnutná pre dosiahnutie milostí, ktoré potrebujete, aby ste zostali silní a zachovali si pevné nervy ako súčasť mojej armády v boji proti Antikristovi.

 

On, deti moje, sa skrýva v zákulisí ale už čoskoro sa objaví pred zrakmi sveta.

 

Je bez hanby a bude plný chvastavých rečí o svojom humanitárnom úsilí. Mnohí podľahnú jeho šarmu, keď bude apelovať na dobrotu ich srdca.

 

Tu je modlitba "Za zabránenie Antikristovi zničiť svet" v rámci Modlitebnej kampane (20), ktorá pomôže zastaviť Antikrista pred zničením mojich detí:

 

 

Ó, Bože Otče, v mene Tvojho predrahého Syna úpenlivo na Teba volám, aby si nedovolil Antikristovi polapiť duše Tvojich detí.

 

Všemohúci Otče, úpenlivo Ťa prosím, zabráň mu, aby na Tvoje deti zoslal teror.

 

Vrúcne Ťa prosím, nedovoľ mu, aby nakazil Tvoje stvorenie a prosím Ťa, aby si mal milosrdenstvo s tými úbohými dušami, ktoré budú voči nemu bezbranné.

 

Drahý Otče, vypočuj moju modlitbu a zachráň všetky svoje deti od tohto strašného zla.

 

 

 

Váš milujúci Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 320

20.01.2012 20:15

Posolstvo 320

20.01.2012 - 20:15 hod

— Zapečatená kniha pravdy bude otvorená v príprave na Môj Druhý príchod —

 

Moja drahá milovaná dcéra, nie je dôležité robiť si starosti kvôli ľudskej mienke.

 

Názory ľudí sú ničím v porovnaní s Mojimi svätými slovami, ktoré dostávaš.

 

Moje slovo je prvoradé. Nech ťa žiadne iné názory, vznesené proti Mne, neznepokojujú.

 

Čas na záchranu ľudstva, dcéra Moja, je pre Mňa veľmi krátky.

 

Dcéra Moja, tak mnoho a tak rýchlo sa bude teraz od teba očakávať, že takmer nebudeš schopná lapať dych.

 

Je veľa toho, čo bude teraz prostredníctvom teba odhalené, aby sa Moje deti dozvedeli, ako sa majú správne pripraviť.

 

Ak dovolíš, aby ťa rozptyľovanie, akým sú názory a náhľady ľudí, zbytočne oberali o tvoj čas, potom ťa to bude odvádzať od práce, ktorá je naozaj dôležitá.

 

Dcéra Moja, dovoľ Mi, aby Som ťa v tomto čase naplnil láskou a útechou.

 

Varovanie je veľmi blízko. Akonáhle lúče Môjho milosrdenstva prežiaria celý svet, prejaví každý, kto vo Mňa verí, svoju ľútosť.

 

Tí, ktorí odsudzujú Moje posolstvá, ktoré sú ti dávané a ktorí Ma milujú, sa s láskou a radosťou vo svojich dušiach navrátia k Môjmu svätému srdcu.

 

Len čo sa Varovanie uskutoční, tak dôjde k rade udalostí.

 

Antikrist a jeho skupina – aj keď budú oslabení v dôsledku celosvetového vyznania hriechov (Varovania) – začnú plánovať uchvátenie Mojej svätej cirkvi z vnútra.

 

Moja armáda zaujme svoje postavenie a začne bojovať, aby zachránila svätú katolícku cirkev pred skazou. Oni – Falošný prorok a jeho nasledovníci – nezvíťazia, dcéra Moja, no jak len žialim kvôli Mojim posväteným služobníkom, ktorí odpadnú.

 

Budú natoľko oklamaní, že si budú myslieť, že nasledujú pravovernú katolícku cirkev.

 

V skutočnosti sa ocitnú na strane zarovno s Falošným prorokom, ktorý s pýchou a pohŕdaním vo svojom srdci bude vládnuť nad Mojou Svätou stolicou.

 

Ty, dcéra Moja, musíš požiadať Moje deti, aby sa vytrvalo modlili za zmiernenie tejto ohavnosti.

 

Potrebujem modlitby na záchranu duší Mojich úbohých zvedených kňazov, biskupov a kardinálov, ktorí sú slepí voči pravde.

 

Petrov Svätý stolec bude znesvätený padlými anjelmi Satana, ktorí budú spolčení s Antikristom a jeho rozličnými organizáciami.

 

Títo všetci, dcéra Moja, majú jedno spoločné – sú výplodom Satana.

 

Ja viem, že to vzbudzuje strach, ale to nebude dlho pretrvávať. Modlitby, a to vo veľkom počte, zmiernia a napomôžu odvracať tieto udalosti.

 

Deti, pripravte si teraz svoje duše tým, že pôjdete ku svätej spovedi, pokiaľ ste katolíci, a to tak rýchle, ako len môžete. V ostatných prípadoch vás všetkých naliehavo prosím, aby ste s čistým srdcom hľadali pokánie za svoje hriechy.

 

Týmto bude vaša bolesť, spojená s (očistným) pokáním počas Varovania, zmiernená. Následne sa musíte modliť za mier na zemi.

 

Prípravy na Môj Druhý príchod započnú ihneď potom, ako sa Varovanie uskutoční.

 

Zapečatená kniha pravdy bude otvorená a tajomstvá budú odhalené skrze teba, dcéra Moja, aby sa stali viditeľné pre celý svet.

 

Moja kniha pravdy bude daná svetu, aby v jednote so Mnou boli vaše duše očistené.

 

Len potom budete pripravení, aby ste spolu so Mnou vošli do éry Božej vôle Môjho Otca, éry pokoja, Môjho Nového raja na Zemi.

 

 

Váš milovaný Ježiš

Spasiteľ ľudstva

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 321

21.01.2012 13:15

Posolstvo 321

21.01.2012 - 13:15 hod

Falošného proroka budú považovať za žijúceho svätca a jeho kritikov za kacírov

 

Moja drahá milovaná dcéra, každému z Mojich poslov, ktorí boli určení, aby šírili Moje sväté slovo, bola daná iná úloha. Ani u jedného nie je tá istá, ako u druhého.

 

To je dôvod, prečo Moji poslovia nikdy nesmú uberať na vážnosti jednému posolstvu tým, že ho budú porovnávať s iným posolstvom.

 

Ty, dcéra Moja, si ako siedmi posol bola vybraná, aby si informovala Moje deti o pravde. Mnohé z Mojej pravdy ti už bolo dané, no (ešte) omnoho viac musí teraz prísť.

 

Až budú odhalené tajomstvá, ktoré sú v nich obsiahnuté, tak budeš kvôli nim zosmiešňovaná a vystavená výsmechu a budú sa na teba dívať ako na blázna.

 

Tieto tajomstvá majú pomôcť očistiť Môj ľud vrátane tých, ktorí prijali volanie, aby Ma nasledovali rovnako, ako duše, ktoré sú bez lásky a chladného srdca.

 

Bez tejto očisty by Zem nemohla byť očistená. Potrebuje byť očistená preto, aby bola pre Mňa učinená byť hodnou toho, aby Som po nej opäť kráčal.

 

Moje deti sa musia radovať. Strach nie je niečo, čo prichádza odo Mňa.

 

Strach pochádza od Zlého. No i tak by vám bolo odpustené a prepáčené, ak sa strachujete o tie duše, ktoré kráčajú v temnote. No nie preto, že oni nemôžu vidieť ale preto, že sa rozhodli, že nebudú vidieť.

 

Moja milovaná armáda nasledovníkov, máte voči Mne povinnosť, aby ste Mi pomohli pripraviť cestu pre Moje nadchádzajúce Božské panovanie na Zemi.

 

Potrebujem vašu pomoc. Potrebujem vaše modlitby. Vaše modlitby oslabia pôsobenie Antikrista ako aj Falošného proroka, ktorý zaujme miesto na Svätom stolci v Ríme.

 

Všetky Moje deti musia vedieť, že Som ten, ktorý všetko odpustí. Dokonca aj tí, ktorí sú prepojení na Satanské skupiny, o ktorých hovorím, môžu byť zachránení od ďalšieho zostupu nadol k bránam pekla.

 

Pomocou modlitby môže byť dopad hriechu zmiernený. Nemusíte tiahnuť do boja a bojovať so zdvihnutými päsťami. Všetko, čo musíte spraviť, je modliť sa.

 

Môj Nový raj je prekrásny, deti. Tak mnoho príprav bolo ukončených, ktoré budú predstavovať tie isté zázraky, aké boli ponúknuté aj Adamovi a Eve, ktoré oni svojim hriechom odmietli. Všetko je pripravené.

 

Vy, Moji nasledovníci, budete mať úžitok z prekrásneho Nového raja na Zemi, nad ktorým zavládne Moje panstvo.

 

Nakoľko vy z tejto generácie ste boli vyvolení, aby ste sa tešili z tohto raja, nesmiete sa zastaviť vo vašej práci, ktorá Mi pomáha, aby Som všetky Moje deti vzal so Sebou do Môjho nádherného kráľovstva.

 

Deti Moje, buďte si ale vedomé, že Falošný prorok vás nechá uveriť, že on pre vás takisto pripravuje podobné miesto v raji.

 

Jeho klamstvá budú fascinovať časť katolíckych veriacich. Bude sa vyznačovať okúzľujúcou a navonok láskavou charizmou a všetky Moje deti v katolíckej cirkvi budú tým zmätené.

 

Jedna z jeho povahových čŕt, na ktorú si dajte pozor, bude jeho pýcha a arogancia, ukrytá za jeho navonok predstieranou falošnou pokorou. Tak veľmi zmätie Moje deti, že si budú myslieť, že je mimoriadnou a čistou dušou.

 

Budú ho považovať za žijúceho svätca. Ani jedno slovo z jeho úst nebude spochybňované.

 

Takisto sa bude zdať, akoby mal nadprirodzené schopnosti a ľudia sa okamžite budú domnievať, že je schopný konať zázraky.

 

Ktokoľvek, kto sa proti nemu postaví, bude kritizovaný a považovaný za kacíra.

 

Všetky takéto duše, obvinené z kacírstva, budú odstránené a pozbavené práv.

 

Všetka pravda, majúca vzťah k Môjmu učeniu, bude prekrútená. Všetko bude považované za klamstvo. Prenasledovanie sa sprvoti bude vyvíjať pozvoľne a nenápadne.

 

Moji praví posvätení služobníci budú musieť slúžiť omše potajomky a v mnohých prípadoch v nekatolíckej cirkvi.

 

Budú musieť slúžiť omše v útočištiach a útulkoch. Deti, nesmiete strácať nádej, keď sa to stane. Bude to trvať len krátky čas.

 

Len sa modlite za tie duše, ktoré tým, že sa zaviažu Falošnému prorokovi, zabudnú na Najsvätejšiu Trojicu, ktorá je tým pravým základom, na ktorom je postavená katolícka cirkev.

 

Mnohé náboženstvá uctievajú len jednu entitu Svätej Trojice. Niektoré uctievajú Otca, iné Syna. Avšak všetky sú jednej podstaty.

 

Je len jeden pravý Boh, ktorým je Otec, Syn a Duch Svätý – tri rozdielne osoby, no všetky spolu tvoriac jednu Božskú podstatu. Všetkým náboženstvám bude už čoskoro daná pravda a mnohé príjmu toto sväté tajomstvo.

 

Nasledujte Ma na ceste spásy, pretože vy, Moji nasledovníci, máte pred sebou nádhernú budúcnosť, avšak musíte zostať silní.

 

Toto je tá vyvolená generácia pre Môj Nový raj na zemi.

 

Neodmietajte tento nádherný dar života v celej jeho okúzľujúcej veľkoleposti. Žiadnej duši nebude nič chýbať. Môj Nový raj na zemi bude érou mieru a šťastia bez hriechu.

 

To je Božská vôľa Môjho Otca a bola Jeho zasľúbením ľudstvu od samého počiatku.

 

Deti buďte šťastné a plné radosti, lebo sa máte na mnohé tešiť.

 

Skúšky, ktoré sú pred vami, vyblednú vo svojej bezvýznamnosti, keď uvidíte nádherné kráľovstvo, ktoré vás očakáva.

 

Milujem vás, deti. Ja viem, že Ma milujete. Preto vás prosím, aby ste preukázali lásku k tým, ktorí sú slepí k Môjmu Duchu Svätému.

 

Modlite sa za nich pri každej príležitosti, aby tak mohli opäť vidieť pravdu Môjho zasľúbenia, ktoré Som dal ľudstvu, keď Som zomrel, aby Som zabezpečil vašu večnú spásu.

 

 

Váš milujúci Ježiš

Spasiteľ ľudstva

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 322

23.01.2012 15:20

Posolstvo 322

23.01.2012 - 15:20 hod

— Počujte Moju naliehavú prosbu o modlitby za duše ateistov —

 

Moja milovaná dcéra, svet stojí na pokraji zmien, ktoré ho zmenia na nepoznanie.

 

Môj čas je takmer tu.

 

Naliehavo prosím všetkých veriacich vo Mňa, ich Božského Spasiteľa a Môjho Večného Otca, aby sa utíšili v tom, čo práve robia a počúvali.

 

Či už veríte alebo neveríte týmto Mojim posolstvám svetu pre tento čas, počujte teraz Moju naliehavú prosbu.

 

Modlite, modlite, modlite sa so všetkou láskou, ktorú prechovávate ku Mne vo svojich srdciach, za duše ateistov.

 

Mnohí z nich počas Varovania zomrú.

 

Mnohí nedostanú príležitosť k pokániu včas.

 

Naliehavo vás prosím, aby ste obetovali všetko vaše utrpenie a modlitby za tieto duše, aby Som ich tak mohol zachrániť od plameňov pekla.

 

Modlite sa za tých, ktorí sa ku Mne neobrátia ani vtedy, keď im bude ukázaná pravda.

 

Modlite sa takisto za tých, ktorí budú považovať očistec na zemi – predstavujúci pokánie, ktoré budú akceptovať s dobrotou srdca – za veľmi ťažký.

 

Pre mnohých z nich to bude veľmi bolestivé.

 

Modlite sa, aby dostali silu, potrebnú nato, aby to vydržali.

 

Choďte deti a robte všetko to, o čo Som vás prosil, pretože už zostáva len málo času.

 

Milujem vás. Pamätajte si, nie je čoho sa obávať, ak Ma milujete.

 

Len sa modlite za tých, ktorí Ma teraz – v dnešných dňoch – odmietajú a za tých, ktorí sa obrátia k pravde chrbtom.

 

 

Váš milovaný Spasiteľ

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 323

24.01.2012 16:55

Posolstvo 323

24.01.2012 - 16:55 hod

Dobrá správa - Boh, Môj Večný Otec, dal súhlas k záchrane veľkej časti ľudstva

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, som to Ja, tvoj Ježiš, kto dnes k tebe prichádza, aby ti dal dobrú správu pre svet.

 

Hodne modlitieb a utrpenia, ktoré ponúkli mnohé moje vybrané duše na zemi, znamenalo, že omnoho viac Božích detí môže byť teraz zachránených.

 

Deti, keby ste porozumeli moci obety a modlitby, tak by ste sa nikdy neprestali modliť.

 

Boh, môj Večný Otec, dal súhlas k záchrane veľkej časti ľudstva.

 

To znamená, že sa počas Varovania mnohí obrátia a tí, ktorí sa neobrátia, môžu byť vďaka sile modlitby zachránení.

 

To neznamená, že všetci budú zachránení, pretože žiaľ nebudú.

 

Tí zatvrdilí ľudia, ktorých vernosť patrí prednostne Satanovi a zlovestným sektám, ktoré On, Satan, kontroluje, nebudú chcieť byť zachránení.

 

Namiesto toho sa rozhodnú pre iný raj. Raj, zvádzajúci ich uveriť, že existuje mimo raja, ktorý prisľúbil ľudstvu Môj Otec.

 

Tento falošný raj, v ktorý satanskí nasledovníci Šelmy veria, neexistuje.

 

Bol vytvorený Satanom v mysliach jeho stúpencov a je jednoducho len ilúziou, sľubujúc tak mnoho.

 

Temné duše veria v iné univerzum, v inú entitu, v ktorej niet Boha.

 

Oni veria v iné životné formy, v iné stvorenia (bytosti) a v mierumilovný systém vládnutia – to všetko sa však zakladá na lži.

 

Nič z toho nie je skutočné, deti. Niečo také proste neexistuje a ani existovať nemôže, pretože to nebolo stvorené mojim Otcom.

 

Všemohúci Boh Otec stvoril celý vesmír – hviezdy, planéty a Zem ako aj priestor medzi nimi.

 

Modlite sa za tých, ktorí sú stúpencami takýchto kultov.

 

Modlite sa, aby ešte viac mojich trpiacich detí nevyhľadávalo takéto duchovné úniky (z reality), ktoré nepochádzajú od Boha.

 

Modlite sa teraz túto modlitbu "Vďakyvzdania Bohu Otcovi za spásu ľudstva" v rámci Modlitebnej kampane (21), vzdávajúc vďaku za tento mimoriadny dar, ktorý je teraz ponúknutý ľudstvu mojim Otcom:

 

 

"Vzdávame Ti, ó najsvätejší Bože, všemohúci Stvoriteľ ľudstva, chválu a vďaku za lásku a súcit, ktoré prechovávaš k ľuďom.

 

Ďakujeme Ti za dar spásy, ktorým si obdaroval svoje úbohé deti.

 

Prosíme Ťa, ó Pane, zachráň tých, ktorí nasledujú Satana a daj, aby otvorili svoje srdcia pre pravdu ich večného života. Amen."

 

 

Radujte sa deti z tohto veľkého daru.

 

Ale budete musieť vykonať ešte veľa práce, aby ste pomohli dušiam, pretože veľa vašich bratov a sestier naďalej zotrváva v tvrdošijnom odmietaní pravdy Môjho svätého slova.

 

 

 

Váš milovaný Ježiš

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 324

25.01.2012 13:50

Posolstvo 324

25.01.2012 - 13:50 hod

— Tajne sa plánuje atómová vojna, zahrňujúca Irán —

 

Moje dieťa, mnoho sa deje práve teraz vo svete, kedy Satanova armáda všade pokračuje v šírení chaosu.

 

Pokúša sa prevziať kontrolu nad všetkými finančnými inštitúciami, aby mohla mojim deťom spôsobiť strašné ukrutnosti.

 

Oni, táto zlovestná skupina, hnaná túžbou po moci, sa tiež pokúša vyvolať atómovú vojnu v Iráne.

 

Vy, moje deti, sa musíte modliť, aby Boh Otec vo svojom veľkom milosrdenstve otvoril ich srdcia a tým zabránil, aby sa tieto veci udiali.

 

Deti, nikdy nestrácajte nádej, pretože vaše modlitby sú účinné.

 

Veľké zlá, zahrňujúce potraty, eutanázie, prostitúcie a sexuálne zvrátenosti, začínajú teraz vo svete slabnúť.

 

Modlite, modlite, modlite sa môj svätý ruženec všade a pokiaľ možno v skupinách.

 

Satan rýchlo stráca svoju moc, zatiaľčo moja päta sa chystá rozdrviť hadovu hlavu.

 

Teraz to už nebude dlho trvať do príchodu môjho Syna na zem.

 

Ale ešte predtým vám dá poslednú príležitosť, aby ste sa obrátili.

 

Potom rýchlo pripraví svet na Svoj Druhý príchod.

 

Času je už málo.

 

Deti, modlitba je zbraňou k zastaveniu Satanovej armády pred posledným prenasledovaním, plánovaným proti ľudstvu.

 

Nezabudnite, že môj Večný Otec svojou láskou a súcitom ochráni všetkých vás, ktorí v Neho veríte.

 

Modlite, modlite, modlite sa za záchranu tých, ktorí voči Nemu aj naďalej zostanú nevšímaví a budú popierať pravdu o existencii môjho milovaného Syna.

 

Už je čas. Otvorte svoje srdcia k Božiemu milosrdenstvu môjho Syna.

 

Obloha sa teraz začne meniť a potom všetci uvidia, ako sa tento veľký zázrak pred nimi odhalí.

 

Buďte pripravení.

 

Pripravte vaše domovy a modlite sa môj svätý ruženec pri každej príležitosti, aby ste uvoľnili zovretie Satana.

 

 

Vaša milovaná Matka

Matka Spásy

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 325

26.01.2012 21:40

Posolstvo 325

26.01.2012 - 21:40 hod

Posledné tajomstvo Fatimy odhaľuje pravdu o zlovestnej satanskej sekte, infiltrovanej vo Vatikáne

 

Moja drahá milovaná dcéra, nadišiel čas, aby bola svetu odhalená celá pravda o tajomstvách z Božej sféry.

 

Po určitý čas bola pravda skrytá. Uznanie Mojich Božích zásahov vo svete prostredníctvom zázrakov, zjavení a Božej komunikácie s vyvolenými dušami, bolo Mojou Cirkvou po mnoho rokov odsúvané stranou.

 

Prečo Moja Cirkev pociťovala potrebu potláčať pravdu, ktorá bola potrebná na posilnenie viery Mojich detí všade vo svete, to vie len ona.

 

Počiatočná ignorancia a ponižujúce zaobchádzanie zo strany Mojej Cirkvi boli údelom každého pravého vizionára, patriaceho Mne a Mojej Matke.

 

Dcéra Moja, dokonca aj posledné tajomstvo z Fatimy nebolo odovzdané svetu, pretože by odhalilo pravdu o zlovestnej satanskej sekte, ktorá sa infiltrovala do Vatikánu.

 

Posledná časť tajomstva nebola odhalená z dôvodu, aby bola chránená zlovestná sekta, ktorá od dôb zjavení Mojej Matky na svätom mieste vo Fatime prenikala vo veľkom počte do Vatikánu.

 

Moja dcéra Lucia bola umlčaná silami, ktoré ovládajú časť Vatikánu a nad ktorými Moji úbohí milovaní pápeži majú len malú kontrolu.

 

Pozrite sa, ako prekrútili nielen samotnú pravdu Môjho učenia, no zaviedli nové metódy katolíckej liturgie, ktoré urážajú Mňa a Môjho Večného Otca.

 

Katolícka Cirkev je tou pravou Cirkvou a ako taká je prvoradým cieľom Satana a jeho zlovestnej sekty.

 

Pravda pochádza odo Mňa.

 

Pravda sa stáva pre ľudstvo nepohodlnou, pretože môže v sebe zahŕňať osobnú obetu.

 

Pravda v niektorých prípadoch vyvoláva pohoršenie a v mnohých prípadoch je považovaná za kacírstvo.

 

Napriek tomu vás jedine pravda môže oslobodiť od klamstiev, ktoré prichádzajú od Satana a ktoré zaťažujú vašu dušu ako ťažké bremeno.

 

Nadišiel čas, aby vo svete, ktorý je plný klamstiev, bola odhalená pravda.

 

Dcéra Moja, tak veľa klamstiev bolo prezentovaných Mojim deťom falošnými náboženstvami, falošnými bohmi, falošnými cirkevnými vodcami, falošnými politickými vodcami a organizáciami ako aj falošnými médiami.

 

Tak veľa pravdy je skrytej. No napriek tomu, ak by pravda o tom, čo sa vo svete deje, bola dnes odhalená, tak by ju len veľmi málo ľudí prijalo.

 

To isté platí aj o Desatore Božích prikázaní Môjho Otca. Tie sú pravidlami, ktoré ustanovil Môj Večný Otec a ktoré odovzdal Svojmu prorokovi Mojžišovi.

 

Pravda je vždy nemenná a nezáleží na tom, do akej miery sa ju ľudstvo snaží pozmeniť.

 

Prikázania Môjho Otca nie sú už všeobecne uznávané, dokonca ani medzi kresťanskými Cirkvami.

 

"Nezabiješ" – znamená, že nesmiete zabiť inú ľudskú bytosť. To platí za každých okolností, ak sa nejedná o sebaobranu.

 

Nikto nemôže ospravedlniť vraždu, ktorou je potrat, poprava alebo eutanázia. Nikto.

 

To je smrteľný hriech a je trestaný večným životom v pekle.

 

Akceptujú to Moje deti, dcéra Moja? Nie, neakceptujú a dokonca schvaľujú také zákony, ktoré vraždu nielen pripúšťajú ale ju aj majú ospravedlniť v Božích očiach. Ale tak tomu nie je.

 

Každé z Desatora prikázaní Môjho Otca sa dennodenne porušuje.

 

No napriek tomu Moja Cirkev nikdy nekáže o závažnosti hriechu. Ona nikdy nepovie ľuďom, že pôjdu do pekla, ak by spáchali smrteľný hriech a nekajali sa z neho.

 

Moje srdce sa týmto hlboko zraňuje.

 

Moje Cirkvi na celom svete nekážu pravdu (o Satanovi, pekle, dôsledkoch smrteľného hriechu - pozn. prekl.).

 

Mnohí Moji posvätení služobníci už viac neveria v skutočnosť, akou sú peklo a očistec.

 

Nestotožňujú sa s prikázaniami Môjho Otca – no ospravedlňujú každý hriech.

 

Hovoria o milosrdenstve Môjho Otca, ale nedokážu vysvetliť následky smrti v stave smrteľného hriechu. Mimoriadne Ma urážajú, keď si neplnia svoje povinnosti, ktoré im boli stanovené.

 

V mnohých prípadoch sú preto zodpovední za stratu tak mnohých duší.

 

Vy všetci, ktorí o sebe prehlasujete, že veríte v Boha Otca Všemohúceho, Stvoriteľa všetkých vecí, zobuďte sa pre pravdu a uvedomte si nasledovné:

 

Existuje len jedna pravda.

 

Nemôže byť viac, než len jedna pravda.

 

Čokoľvek iné, než pravda, je lož a nepochádza od Môjho Nebeského Otca, Boha Stvoriteľa všetkých vecí.

 

 

Váš milovaný Spasiteľ

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 326

27.01.2012 23:50

Posolstvo 326

27.01.2012 - 23:50 hod

Výzva k duchovenstvu - pripravte moje stádo na môj dlho očakávaný príchod na Zem

 

Ja som váš milovaný Ježiš, Syn Boha Najvyššieho a narodený z nepoškvrnenej Panny Márie.

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, nikdy nestrácaj z pamäti, že keď pracuješ pre Mňa, budeš prenasledovaná, pretože ľudia neradi počúvajú pravdu, ktorú ti odhaľujem v tomto konci časov.

 

Moje sväté slovo bolo tak dlho potláčané, ale už tomu tak viac nebude.

 

Môj hlas bude počuť po celom svete. Moja láska bude zjavená v celej mojej sláve a človek sa konečne dokáže sám zbaviť okov zla, ktoré na jeho členky vložil Satan.

 

A aj keď do duší mojich detí prenikne pravda a prinesie im slobodu, na ktorú tak dlho čakali, stane sa žiaľ aj príčinou rozkolu.

 

Moji milovaní posvätení služobníci – kňazi a všetci príslušníci kléru, ktorí patríte do svätej katolíckej Cirkvi – vedzte, že Ja vás všetkých milujem.

 

Toľkí z vás ste sa v šľachetnosti svojho srdca vzdali svojich životov pre Mňa. Teraz budete musieť u Mňa hľadať oporu.

 

Musíte sa modliť za to, aby ste boli vedení a zotrvali po celý čas silní vo vašej viere a v schopnosti vedieť rozlišovať.

 

Nikdy ani na chvíľku nespúšťajte zo Mňa oči.

 

Potrebujem vás, aby ste pripravili moje stádo na moje privítanie počas môjho dlho očakávaného Druhého príchodu na Zem.

 

Budete musieť vytrvať a nesmiete dovoliť, aby ste boli odradení od vašej lásky ku Mne bez ohľadu na to, ako veľmi na vás budú tlačiť.

 

Vy ste Moji skutoční učeníci a musím vás naliehavo prosiť, aby ste pozdvihli svoje zbrane na záchranu mojej Cirkvi. Táto pravá Cirkev, založená na skale mojim milovaným učeníkom Petrom, nikdy nezanikne.

 

Nepriateľ sa možno domnieva, že sa dá zničiť, ale to je pochabá domnienka.

 

Nikto nemôže zničiť a ani nezničí moju Cirkev. Ona znova povstane z popola, aby ohlásila moju slávu, keď sa vrátim na záchranu môjho kráľovstva na Zemi.

 

Nikdy Ma nesmiete opustiť, vášho milovaného Spasiteľa, nikdy.

 

Lebo bezo Mňa nie je svetlo. Bez svetla niet žiadnej budúcnosti.

 

Dcéra moja, v rámci Modlitebnej kampane (22) dávam svetu túto modlitbu "Za katolíckych kňazov, aby zachovávali učenie Cirkvi", venovanú katolíckemu kléru:

 

 

"Ó môj milovaný Ježiš, zachovaj ma pri sile a udržuj vo mne plameň mojej lásky k Tebe v každom okamihu dňa.

 

Nikdy nedovoľ, aby tento plameň mojej lásky k Tebe pohasol alebo úplne vyhasol.

 

Nikdy nedovoľ, aby som v slabosti podľahol pokušeniu.

 

Udeľ mi potrebné milosti, aby som sa vo svojej oddanosti a vernosti stal hodným svojho povolania a dôsledne zachovával pravé učenie katolíckej Cirkvi.

 

Vždy Ti ponúkam svoju vernosť.

 

Sľubujem, že budem po boku Tvojej armády bojovať za katolícku Cirkev, aby mohla znovu v sláve povstať a uvítať Ťa, drahý Ježiš, keď opäť prídeš. Amen."

 

 

Váš milovaný Spasiteľ

Ježiš Kristus

Kráľ všetkého Ľudstva

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 327

28.01.2012 21:00

Posolstvo 327

28.01.2012 - 21:00 hod

— Panna Mária - modlite sa z celého srdca za pápeža Benedikta —

 

Moje dieťa, tak ako Duch Svätý postupne rozprestiera svoje krídla nad všetky Božie deti, tak sa aj Satanova moc s postupujúcimi dňami oslabuje.

 

Vďaka modlitbám a zvláštnym milostiam, ktoré dáva môj Otec, Boh Najvyšší, mojim deťom, vzrastá všade viera a Božia láska. Obrátení pribúda. Mnohé moje deti si toho možno nie sú vedomé, ale uvidia to, ak lepšie otvoria svoje oči.

 

Prosím ťa, moje dieťa, musíš sa z celého srdca modliť za pápeža Benedikta. On tak veľmi trpí a v mnohých prípadoch je úplne sám vo svojom trápení kvôli odpadnutiam od viery, ktorých je svedkom mimo aj vo vnútri Vatikánu.

 

Jeho dni pôsobenia na Svätom stolci boli predĺžené a vďaka tomu boli odvrátené mnohé spustošenia, spôsobované Satanom.

 

Modlitba, moje deti, je ako burácanie hromu v nebesiach. Vaše modlitby, deti, sú počuté a z nebies sa im dostáva odpovede.

 

To je dobré a preto, moje dieťa, pokračuj v modlení modlitieb, ktoré si dostala v rámci Modlitebnej kampane.

 

Toto je osobitná modlitba "Za bezpečnosť pápeža Benedikta" v rámci Modlitebnej kampane (23), venovaná pápežovi Benediktovi:

 

"Ó, môj Večný Otče, v mene Tvojho milovaného Syna Ježiša Krista a pre Jeho utrpenie, ktoré podstúpil, aby zachránil svet od hriechu, obetujem teraz túto modlitbu za ochranu Tvojho svätého služobníka, pápeža Benedikta, hlavy Tvojej Cirkvi na zemi, aby aj on mohol byť nápomocný pri záchrane Tvojich detí a všetkých Tvojich zasvätených služobníkov z područia Satana a jeho padlých anjelov, ktorí sa potulujú svetom a kradnú duše.

 

Ó, Otče, ochraňuj Tvojho pápeža, aby mohli byť Tvoje deti vedené po pravej ceste do Tvojho Nového raja na Zemi. Amen."

 

 

Vaša Kráľovná Neba a Zeme

Matka Spásy

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 328

29.01.2012 21:18

Posolstvo 328

29.01.2012 - 21:18 hod

Moje Božie milosrdenstvo sa má uskutočniť tak, ako bolo odhalené svätej Faustíne

 

Ja, váš Ježiš, si prajem informovať svet, že Moje Božie milosrdenstvo sa má uskutočniť tak, ako bolo odhalené Mojej dcére Helene, svätej Faustíne.

 

Toto tajomstvo bude odhalené, zatiaľ čo všetci budú svedkami konečného prejavenia sa Mojich lúčov milosrdenstva na záchranu ľudstva.

 

Lebo tí, ktorí sa ti, dcéra Moja, vysmievajú a tvrdia, že toto tajomstvo už bolo svetu odhalené, musia vedieť nasledovné.

 

Koľko ľudí v dnešnom svete vie o Mojom zasľúbení Božieho milosrdenstva? Veľmi málo, vrátane teba, dcéra Moja.

 

Či snáď Moji nasledovníci nevedeli, že sa vrátim, aby Som pripravil svet na túto veľkú udalosť?

 

Ja vždy pripravujem Moje deti na takéto udalosti. Môj Večný Otec posiela prorokov do sveta s jediným cieľom – dať vám primerané varovanie, aby duše neboli zaskočené. Vychutnajte si tento dar proroctva a neodmietajte ho.

 

Nikdy si nenamýšľajte, že už všetko viete o Mojich cestách, pretože aj keď Ma môžete milovať, nie vždy Ma aj skutočne poznáte a rozumiete Mojim cestám.

 

Pretože každému z vás, kto sa vysmieva Mojim prorokom, hovorím – pamätajte si, že to nie sú oni, ktorým sa vysmievate, ale Mne. Oni sú jednoducho len nástroje.

 

Vy, Moje deti, sa nesmiete nikdy domnievať, že Ma naozaj poznáte, pretože keby tomu tak bolo, nezapierali by ste Ma. No napriek tomu dnes – práve tak, ako to spravili Moji učeníci v čase, keď som chodil medzi nimi – stále popierate, že Som to Ja, kto vás k sebe volá.

 

Podávate Mi, idúc Mi v ústrety, vašu ľavú ruku a súčasne Mi zasadzujete úder vašou pravou rukou.

 

Nepočujete Ma, že k vám teraz hovorím? Ak nie, tak sa pokojne usaďte a modlite sa ku Mne, aby Som mohol naplniť vaše zmorené srdce plameňom Môjho Ducha Svätého.

 

Ja vás milujem a ak Mi dovolíte, aby Som vošiel do vášho srdca, ktoré nebude mať pancier z ocele, brániaci Mi vojsť, tak vás oslobodím.

 

Keď otvoríte vaše oči a uvidíte, že Som to Ja, váš Božský Spasiteľ, kto s vami hovorí, potom Ma s láskou a radosťou vo vašom srdci nasledujte na ceste do Nového raja.

 

Nedovoľte Zlému, aby zasial pochybnosti do vašej mysle. Modlite sa, aby ste v pokore mysle a ducha mali dostatok síl pribehnúť do Môjho náručia.

 

Len keď ku Mne prídete ako dieťa, nájdete skutočný mier vo svojej duši. To je jediný spôsob, ako sa Mi dá vojsť do vášho srdca.

 

 

Váš milovaný Ježiš

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 329

30.01.2012 13:00

Posolstvo 329

30.01.2012 - 13:00 hod

– Panna Mária vyzýva ku dňu modlitby a pôstu v príprave na Varovanie –

 

Toto posolstvo dostala Mária Božieho Milosrdenstva po dvoch oddelených zjaveniach Panny Márie, z ktorých jedno bolo o polnoci 29. januára a druhé o 13. hodine 30. januára 2012, počas ktorého sa Panna Mária javila byť veľmi zarmútená.

 

 

Moje dieťa, zatiaľ čo môj Syn teraz prichádza, aby celý svet zaplavil lúčmi Svojho milosrdenstva, musím vám s ťažkým srdcom povedať, že veľa ľudí počas Varovania zomrie.

 

Modlite, modlite, modlite sa za ich duše.

 

Ty, moje dieťa, musíš požiadať všetkých, ktorí sledujú tieto Božie posolstvá, aby utorok – 31. január 2012 – zasvätili ako mimoriadny deň modlitbe.

 

V tento deň sa musíte modliť Najsvätejší ruženec (doporučujeme bolestný ruženec – pozn. prekl.) ako aj ruženec Božieho milosrdenstva.

 

Kde to bude možné, nech sa každý z vás počas tohto dňa pokúsi zachovať pôst. Týmto spôsobom môže byť vďaka milosrdenstvu môjho milovaného Syna Ježiša Krista zachránených viacej duší v okamihu ich smrti a to predovšetkým tých, ktoré sú v smrteľnom hriechu.

 

Plačem slzy žiaľu a ľútosti nad týmito úbohými ľuďmi, ktorí nemajú predstavu, aké veľké utrpenie a žiaľ spôsobujú ich hriechy môjmu Synovi.

 

Radosť nad darom, ktorý môj Syn teraz prináša svetu, je zakalená smútkom pre tých, ktorí nemôžu byť zachránení, pretože sa tak rozhodli z vlastnej vôle.

 

Lži, ktoré všade po celom svete budú rozhlášať a rozširovať temné duše potom, ako sa Veľké Varovanie udeje, musia byť zastavené skrze vaše modlitby.

 

Modlite sa, aby nikto počas Varovania alebo po ňom nepopieral Božie milosrdenstvo môjho Syna, pretože každá duša, ktorá podľahne takýmto klamstvám, bude uchvátená Satanom.

 

Deti, všade rozširujte obrátenie. Akceptujte, že som Spolu-Vykupiteľka a Prostredníčka, pracujúca bok po boku s mojim milovaným Synom Ježišom Kristom na záchrane všetkých duší od večnej skazy.

 

Moja láska k vám, deti, je veľmi silná. Každou sekundou dňa vyprosujem milosrdenstvo za každú jednu dušu, keď môjho Otca prosím o miernosť.

 

Musíte mi však pomôcť deti tým, že sa cez modlitbu a obetu so mnou spojíte, aby ste všetkým Božím deťom pomohli vojsť bránami Nového raja.

 

 

Vaša nebeská Matka

Matka Spásy

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 330

31.01.2012 21:30

Posolstvo 330

31.01.2012 - 21:30 hod

— Ježiš udelí plné odpustky k úplnému odpusteniu hriechov —

 

(Toto posolstvo dostala Mária Božieho Milosrdenstva po jednej a pol hodine počas eucharistickej adorácie).

  

Moja najmilšia dcéra, ako sa radujem z lásky, ktorú Mi preukazujú moji vzácni nasledovníci, ktorých láska je tak úzko previazaná s mojím najsvätejším Srdcom.

 

Teším sa z mojich verných detí, ktorých láska ku Mne Mi prináša takú radosť v mojej bolesti.

 

Oni sú svetlom, ktoré mi dodáva potrebnú silu na vedenie mojej armády.

 

Tieto moje vyvolené deti sú presvedčené, že to bola len ich samotná viera, ktorá ich ku Mne priviedla.

 

Neuvedomujú si, že to bol môj Duch Svätý, ktorý na nich zostúpil, najmä na tie s otvoreným srdcom, aby sa tak mohli pripojiť k zvyšku mojej cirkvi na Zemi.

 

Tí moji milovaní nasledovníci, ktorí preukazujú poslušnosť, rozhodnosť vôle a čistú lásku vo svojich dušiach, budú základom, na ktorom teraz znovu postavím svoju Cirkev na Zemi.

 

Mojej armáde, pre jej lásku ku Mne, budú teraz dané celkom výnimočné milosti.

 

Udelím im úplné odpustky, aby mohli niesť pochodeň môjho ohňa a mohli tak šíriť obrátenie.

 

Tento dar odo Mňa im umožní šíriť pravdu môjho svätého Slova, takže sa dotkne sŕdc všade, kam pôjdu.

 

Musia sa v rámci Modlitebnej kampane (24) modliť počas siedmych po sebe nasledujúcich dňoch túto modlitbu "Za plné odpustky a úplné odpustenie hriechov" a bude im udelený dar úplného odpustenia hriechov a moc Ducha Svätého.

 

 

"Ó môj Ježišu, Ty si svetlo na zemi, Ty si plameň, ktorý sa dotýka všetkých duší.

 

Tvoje milosrdenstvo a láska nepoznajú hraníc.

 

Nie sme hodní obete, ktorú si priniesol svojou smrťou na kríži.

 

Vieme však, že Tvoja láska k nám je väčšia, ako naša láska k Tebe.

 

Daj nám Pane dar pokory, aby sme si zaslúžili Tvoje nové Kráľovstvo.

 

Naplň nás Duchom Svätým, aby sme mohli kráčať vpred a veď Tvoju armádu, aby hlásala pravdu Tvojho svätého Slova a pripravila našich bratov a sestry na slávu Tvojho Druhého príchodu na Zem.

 

Chválime Ťa.

 

Velebíme Ťa.

 

Ponúkame seba samých, naše bolesti, naše trápenia ako dar Tebe na záchranu duší.

 

Milujeme Ťa, Ježiš.

 

Zmiluj sa nad všetkými svojimi deťmi, kdekoľvek sú.

 

Amen."

 

 

Choďte vpred v pokoji, moji milovaní nasledovníci a pamätajte, že vaša láska ku Mne zapaľuje moje srdce a prináša veľkú radosť môjmu Večnému Otcovi, mojej Blahoslavenej Matke, anjelom a všetkým svätým v nebi.

 

Milujem vás všetkých. Čakám na okamih, kedy objímem každého z vás vo svojom náručí, aby ste našli pokoj, lásku a radosť, po ktorých ste túžili po celý svoj život na zemi.

 

 

Váš milujúci Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 331

01.02.2012 20:15

Posolstvo 331

01.02.2012 - 20:15 hod

— Nikto nezabráni, aby bola svetu odhalená Kniha Pravdy —

 

Moje dieťa, musíš byť vždy poslušná, keď pracuješ pre môjho milovaného Syna, Ježiša Krista.

 

Nikdy nespochybňuj Jeho sväté Slovo, pretože On vždy hovorí pravdu a nič než pravdu.

 

Každé slovo, ktoré vypovie, je hneď od počiatku spochybňované toľkými mojimi deťmi. Na každého, kto sa riadi podľa Jeho Svätého slova, ktoré je obsiahnuté v knihe Môjho Otca (Biblii – pozn. prekl.), pripadá niekto iný, kto si Jeho slovo vykladá odlišným spôsobom.

 

Keďže si vedená mojim Synom, musíš urobiť všetko to, čo sa po tebe vyžaduje. Nikdy nepodľahni tým, ktorí požadujú, aby Jeho slová boli prispôsobené ich vlastnej interpretácii.

 

Moje dieťa, teraz rýchlo konaj, aby si prinášala posolstvá, ktoré svetu dáva môj Syn na záchranu hriešnikov, ktorí sú stratení.

 

Jediným úmyslom môjho Syna je zachrániť duše.

 

Neobávaj sa, moje dieťa, pretože všetko to, čo ti môj Syn hovorí, nijako neodporuje učeniu Jeho najsvätejšej cirkvi na zemi.

 

Jeho dary mojim deťom sú veľmi výnimočné a sú na konci týchto časov dávané všetkým dušiam.

 

Môj Syn je tak veľkodušný a súcitný, že chce zahrnúť hriešnikov mimoriadnymi milosťami, aby zaistil ich spásu.

 

Každý, kto sa pokúša zabrániť môjmu Synovi v Jeho misii pripraviť svet na Svoj Druhý príchod, bude zastavený rukou môjho Večného Otca.

 

Táto práca, odhaľujúca Knihu Pravdy potom, ako boli rozlomené pečate, je jednou z najdôležitejších misií môjho Otca na Zemi.

 

Svetu bola pre tento čas prisľúbená pravda.

 

Všetkým dušiam – veriacich aj neveriacich – musí byť povedaná pravda, ktorá im musí byť daná týmto spôsobom, nakoľko sú tak veľmi vzdialení od cirkvi.

 

Všetci anjeli boli zoslaní na Zem, aby chránili ľudstvo pred Podvodníkom a jeho klamstvami, ktoré rozširuje o pravde večnej spásy.

 

Moje dieťa, ľudstvo možno nechce počuť pravdu a ešte veľa prekážok sa ti postaví do cesty, ale to nebude nič platné.

 

Nikto nezabráni, aby bola svetu odhalená Kniha Pravdy, pretože ak by sa to pokúsili spraviť, tak sa ako ohnivé plamene, ktoré sa vylejú z nebies, uvoľní sila môjho Otca.

 

Moje dieťa, nikdy nepochybuj o týchto posolstvách, ktoré sú ti dávané.

 

Nikdy nezmeň ani jedno slovo, aby si vyhovela tým, ktorí sa ťa pokúšajú primäť k pozmeneniu Božieho slova.

 

Môže byť iba jeden učiteľ a tým je Boh v mene Otca, Syna a Ducha Svätého.

 

Choď teraz, majúc potrebné uistenie.

 

Nezabudni, že tieto posolstvá môjho Syna sú určené pre všetky Božie deti a nie len pre Jeho katolícku cirkev alebo pre Jeho vyvolený židovský národ. Sú pre každého.

 

Každá duša je rovnako milovaná Mojim Otcom a ani jedna nie je považovaná za dôležitejšiu, ako iná.

 

 

Vaša Nebeská Matka

Matka Spásy

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 332

02.02.2012 15:30

Posolstvo 332

02.02.2012 - 15:30 hod

— Mysleli ste si, že by Som si vás až do Súdneho dňa nevšímal? —

 

Drahá Moja dcéra, ako Som len potešený odpoveďou Mojich nasledovníkov na Môj veľký dar plných odpustkov pre úplné odpustenie hriechov.

 

Ale ako Som len zarmútený kvôli tým nevďačným srdciam, ktoré odmietajú Môj dar.

 

Tieto duše nechápu, že len Boh Otec môže dať súhlas na udelenie tohto daru úplných odpustkov.

 

Nie je pritom dôležité, či ich svetu udeľuje Môj svätý vikár (pápež) alebo Ja, váš Božský Spasiteľ.

 

Čo je dôležité je to, že je už len málo času, ktorý zostáva na záchranu ľudských duší.

 

Tí z vás, ktorí spochybňujete Moje slovo, vedzte, že Som to Ja, váš Božský Spasiteľ, ktorý k vám hovorí z Nebies.

 

Nepripúšťate, že Ja naozaj existujem a že Si prajem poslať vám správu na konci týchto časov?

 

Myslíte si, že by Som si vás až do Súdneho dňa nevšímal a nepripravil týmto spôsobom komunikácie vaše duše?

 

Ak vo Mňa veríte, potom musíte veriť aj v Boží zásah. Ak v to neveríte, potom nemáte otvorené svoje srdcia.

 

Odkiaľ viete, že Som to Ja?

 

Žiadam vás, aby ste sa teraz posadili a osobne sa so Mnou zhovárali. Proste Ma o milosť Ducha Svätého a Ja okamžite odpoviem otvoreným a čistým dušiam.

 

Odložte svoj pancier a dovoľte Mi, aby Som vám poskytol tento výnimočný dar.

 

Vedzte, že Ma urážate, keď odmietate Moje dary. Má to takisto znamenať, že odmietnete aj Moje milosrdenstvo?

 

Skloňte svoje hlavy a proste Ma o odpustenie. Dám vám osvietenie, aby ste spoznali pravdu, pokiaľ v pokornej vďačnosti ku Mne prídete.

 

Keď sa vaše oči otvoria voči pravde, potom vám vyhŕknu slzy pochopenia a vy Mi budete nakoniec ďakovať za tento Môj úžasný dar odpustenia vašich hriechov.

 

 

Váš Božský Spasiteľ

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 333

04.02.2012 10:09

Posolstvo 333

04.02.2012 - 10:09 hod

— Nenávisť je nenávisť - nie je dvojakého druhu - vždy je rovnaká —

 

Moje dieťa, v istých častiach sveta sa prudko rozrastá zlo.

 

Zatiaľ čo sa s nenávisťou v dušiach organizujú vojny, sú v rovnakom čase v iných častiach sveta duše iných zaplavované Duchom Svätým.

 

Začal sa boj duší - dobrých proti zlým.

 

Moje dieťa, nikdy nepredpokladaj, že zatvrdilé duše sú dušami vlažnej viery alebo také, ktoré nemajú žiadnu vieru.

 

Mnohí, ktorí majú súcit a veria v môjho Syna Ježiša Krista, sa teraz v pokušení od Neho odvrátia.

 

Ich mysle sa naplnia pochybnosťami, ktoré ich spravia slepými voči slovu Môjho milovaného Syna, zatiaľ čo On cez teba, moje dieťa, hovorí k svetu.

 

Ich nenávisť, ktorú obrátia voči Jeho svätému slovu, bude rovnako silná ako nenávisť, ktorú preukazujú vrahovia ku svojim obetiam.

 

Nenávisť pochádza od Podvodníka.

 

Lži sú šírené Satanom, ktorý k tomu zneužíva slabé duše, aby zdiskreditoval pravdu.

 

Nenávisť je nenávisť – nie je dvojakého druhu – vždy je rovnaká.

 

Tieto verné duše budú teraz podnecované vo svojej pýche, zatiaľ čo sa Satan naposledy pokúsi zabrániť šíreniu týchto nanajvýš naliehavých posolstiev svetu.

 

Môj Syn potrebuje podporu Svojich milovaných nasledovníkov, aby vytvoril Svoju armádu na zemi. Táto armáda povstane z Jeho verných nasledovníkov.

 

Buďte si istí, že to bude práve táto skupina a v nej tí, ktorých srdcia zatvrdnú ako prvé.

 

Dušu, ktorá sa v temnote už raz nachádza, nemôžete zatvrdiť. A práve preto to budú duše, majúce svetlo, ktoré bude Satan pokúšať.

 

Budú potom šíriť klamstvá, aby môjho Syna ranili a túto prácu zdržiavali.

 

Nebudú chápať, že sa im to deje preto, lebo si myslia, že ich povinnosťou je brániť pravé slovo môjho Syna.

 

No môj Syn bude prežívať muky, dieťa moje, keď budú v týchto posolstvách, ktoré ti On dáva, nachádzať chyby.

 

Pravá podstata Jeho cirkvi sa už čoskoro k Nemu obráti chrbtom. Budú Ho zapierať a následne Ho znova budú pribíjať na kríž.

 

Pýcha im bráni v tom, aby otvorili svoje oči, keď On teraz pred nimi stojí s otvorenou a milujúcou náručou.

 

Moje dieťa, s naliehavosťou prosím, aby sa všetky Božie deti zjednotili a bojovali za záchranu všetkých duší.

 

Moje dieťa, toľké z nich teraz nepočúvajú tieto posolstvá avšak potom, ako sa Varovanie stane, počúvať budú.

 

Modlite, modlite, modlite sa za tie duše, ktoré vás zraňujú, ohovárajú a šíria o vás nepravdy.

 

V rámci Modlitebnej kampane (25) vám teraz dám modlitbu "Za ochranu vizionárov na celom svete", aby ste prosili o ochranu všetkých mojich vizionárov a tých, ktorí boli vybraní Bohom Otcom, aby v týchto časoch šírili Jeho nanajvýš sväté Slovo na Zemi.

 

 

"Ó, najsvätejší Bože, úpenlivo Ťa prosím, aby si ochraňoval všetkých svojich svätých poslov vo svete.

 

Modlím sa, aby boli uchránení od nenávisti iných a prosím Ťa, aby Tvoje najsvätejšie Slovo bolo rýchlo šírené po celom svete.

 

Ochraňuj svojich poslov pred ohováraním, hanobením a pred klamstvami a nebezpečenstvami všetkého druhu.

 

Ochraňuj ich rodiny a vždy ich prikry Duchom Svätým, aby posolstvá, ktoré dávajú svetu, boli prijaté s ľútosťou a pokorou v srdciach. Amen."

 

 

Moje dieťa, pýcha je povahový rys, ktorý vzbudzuje najviac pohoršenia v očiach môjho Otca. Ešte väčšiu bolesť Mu spôsobuje to, keď hriech pýchy ovládne oddané a zasvätené duše a keď tieto odmietajú prijať pravdu Jeho Svätého slova, ktoré je cez Jeho poslov dávané dnešnému svetu.

 

Musia prosiť o dar pravého rozlišovania, ktorého sa mocou Ducha Svätého dostane len pokorným dušiam čistých sŕdc bez pýchy a arogancie.

 

 

Vaša milovaná Matka

Matka Spásy

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 334

04.02.2012 10:55

Posolstvo 334

04.02.2012 - 10:55 hod

Dôjde k vzájomne prepojeným vojenským konfliktom za účasti Iránu, Izraela, Egypta a Sýrie

 

Moja najdrahšia dcéra, tvoja oddanosť ku Mne je vystavená skúškam každý deň. Toľkí sa pokúšajú zastaviť ťa v tvojej práci pre Mňa, avšak nedokážu to spraviť, pretože sa ti dostáva svätej ochrany z nebies. Tí, ktorí sa ti pokúšajú spôsobovať bolesť, utrpenie a hanobenie, budú potrestaní. Nebudem tolerovať takéto konanie.

 

Nezabúdaj – bolo to predpovedané, že nikto nemá moc, aby zastavil plameň Ducha Svätého, ktorý sa bude cez Moje nanajvýš posvätné posolstvá vylievať na celé ľudstvo.

 

Preto ťa prosím, aby si aj naďalej ignorovala prekážky, ktoré sú pred teba kladené a nevenovala pozornosť nenávisti, pochádzajúcej od Satana.

 

Keď sa budeš zapodievať nenávisťou, tak sa tým bude len rozmáhať.

 

Ignoruj ju a ona ustane, pretože takto nebude schopná nájsť živnú pôdu, ktorú potrebuje nato, aby rástla a rozmáhala sa.

 

Chcem vám, deti Moje, povedať, že udalosti, ktoré boli predpovedané v Knihe Zjavenia Jána, sa teraz vo svete začínajú odvíjať.

 

Moje deti sa nemusia desiť, pretože ich viera a ich modlitby pomôžu zmierniť dopady vojny, genocídy, hladu a odpadlíctva od viery.

 

Dôjde k prepuknutiu vojenských konfliktov, ktoré budú zahŕňať Irán, Izrael, Egypt a Sýriu a ktoré budú navzájom prepojené.

 

Rovnako tak aj Taliansko bude postihnuté negatívnym dopadom v spojitosti s tým, keď povstane Falošný prorok a jeho spoločník Antikrist.

 

Vytrvalo sa modlite, aby neboli všetky krajiny vtiahnuté do globálnej štruktúry moci, ktorá bude kontrolovať vaše peniaze, pretože ak by sa im to podarilo, potom to bude pre vás veľmi ťažké.

 

Modlite sa k Bohu Otcovi, aby mohol odvrátiť takéto hrozné ohavnosti.

 

Modlitby za duše ostatných zachránia vaše vlastné duše. Všetko, o čo vás prosím a žiadam je, aby ste sa modlili.

 

Takisto sa modlite za obrátenie iných.

 

Teraz to už nebude dlho trvať, až všetky tieto veci začnú dávať zmysel, dcéra Moja. Všetko sa zlepší, pokiaľ po Varovaní dôjde k obráteniu.

 

Teraz choď a povedz Mojim deťom, aby nikdy nemali strach, keď verejne hlásajú Moje slovo, pretože vždy budem stáť po ich boku.

 

Pokiaľ budú zažívať posmech, potom si môžu byť isté, že toto Moje najsvätejšie slovo je pravdou.

 

 

Váš milovaný Ježiš

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 335

04.02.2012 15:00

Posolstvo 335

04.02.2012 - 15:00 hod

— Boh Otec - svet podstúpi trest - Môj zásah je nevyhnutný —

 

Moja dcéra, svet sa chystá podstúpiť trest kvôli (všade prítomnému) strašnému hriechu, páchanému ľudstvom.

 

Aj keď mnohé z tohoto trestu už bolo odvrátené, dopadne teraz Moja ruka na zlo, ktoré je páchané v každom kúte sveta.

 

Toľká nenávisť voči Mne, Bohu Otcovi, musí byť zastavená, v opačnom prípade podstúpia Moje deti útrapy ešte väčších hrôz.

 

Teraz pripravujem svet na zmeny, nevyhnutné na očistenie Zeme, ktoré sú v súlade s Mojim plánom na záchranu ľudstva.

 

Hriech sužuje tak mnoho duší.

 

Ja Som Boh všetkého stvorenia a nebudem sa v ústraní prizerať, ako sa Moje deti navzájom ničia.

 

Moja dcéra, existuje zlovestný plán na zničenie veľkej časti ľudstva pomocou vojny.

 

Tieto vojny nie sú náhodné.

 

Videla si, jak mnoho ich je všade vo všetkých národoch?

 

Deje sa to rukou Antikrista, ktorý trpezlivo čaká na svoj okamih slávy na Zemi.

 

Potom, ako budú národy na kolenách, napochoduje a nastolí falošný a vo svojej záludnosti vykonštruovaný mier, ktorý bude len zakrývajúcim klamom.

 

Môj hnev zasiahne tie národy, ktoré sa budú podieľať na tomto veľkom podvode s cieľom ovládnuť svet zmocnením sa národov.

 

Buď silná, Moja dcéra, pretože táto doba, keď sa bude Zem otriasať, nepotrvá dlho. Je však nutná, aby sa Moje deti prebudili.

 

Moje deti boli varované, no Môj hlas je nenávidený.

 

Moje úbohé deti, ktoré vedú dobré životy a ktoré so zdesením hľadia na zlo v ich svete, musia pochopiť, že Môj zásah je nevyhnutný.

 

Ak by Som nezastavil to, čo sa práve deje, tak by veľká časť ľudstva bola zničená.

 

Modlite sa, aby sa Moje deti vo vašich krajinách modlili za mier.

 

Nikdy nemajte strach hlásať Moje slovo a to aj vtedy, keď budete prenasledovaní. Lebo aj jediná duša, ktorá hlasite vyzná svoju vieru, je postačujúca, aby podnietila stovky obrátení.

 

Choďte v pokoji. Čas pre Mňa, Boha Otca, nadišiel, aby Som dal súhlas na rozlomenie pečatí. Len potom budú ľudia akceptovať, že sú bezmocní.

 

Nemajú nad svetom kontrolu, pretože to tak nemôže byť.

 

Len Stvoriteľ všetkého ľudstva má moc nad Satanom a Ja teraz uvalím trest na tie chladné srdcia a temné duše, ktoré sa mu zaviazali vernosťou.

 

Záverečné fázy očisťovania budú teraz započaté.

 

 

Boh Otec

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 336

05.02.2012 13:15

Posolstvo 336

05.02.2012 - 13:15 hod

— Panna Mária - modlitbou ruženca môžete pomôcť zachrániť váš národ —

 

Moje dieťa, volám ku všetkým mojim deťom, aby sa v tomto čase modlili za jednotu vo svete.

 

Viera v môjho Syna sa vytráca a moje deti sú ponechávané osamotené s vyprahnutými dušami.

 

Ja som vaše Nepoškvrnené srdce a prostredníctvom lásky, ktorú prechovávam k môjmu predrahému Synovi Ježišovi Kristovi, budem s ním naďalej úzko spolupracovať na záchrane ľudstva.

 

Modlitbami ku mne za môj príhovor budem prosiť môjho Otca, Boha Najvyššieho, aby zadržal Svoju spravodlivú ruku, ktorá privodí prísny trest, ktorý On zošle na Zem, aby tým zabránil ďalšiemu šíreniu zla.

 

Deti, budem vám pomáhať, aby ste sa dostali bližšie k srdcu môjho Syna. Pokiaľ budeme spolupracovať, moje deti, tak dokážeme odvrátiť katastrofy všade vo svete.

 

Nikdy nezabúdajte na dôležitosť môjho najsvätejšieho ruženca, lebo ak sa ho modlíte každý deň, môžete tým pomôcť zachrániť váš národ.

 

Keď sa modlíte môj ruženec, je Satanova moc oslabená. On uteká vo veľkých bolestiach preč a stáva sa bezmocným. Je preto veľmi dôležité – a nezáleží na tom, aké je vaše kresťanské vierovyznanie – aby ste sa ho modlili aspoň raz za deň.

 

Tak mnoho ľudí mňa — svoju Blahoslavenú Matku — neprijíma.

 

Tak ako môj Syn i ja som odmietaná, opovrhovaná, urážaná a ponižovaná. A predsa, keď ma poprosíte o pomoc, môžem priviesť duše priamo k svätému Srdcu môjho Syna, Ježiša Krista.

 

Deti, môj Syn Ježiš Kristus je váš Spasiteľ a On nikdy neodmietne hriešnikov a nezáleží na tom, ako sčernalé sú vaše duše.

 

Ak ste Ho urazili a pociťujete kvôli tomu ľútosť, potom ma, vašu milujúcu Matku, jednoducho zavolajte a ja vás vezmem za ruku a privediem vás k Nemu.

 

Môj Syn sa pripravuje na Svoj príchod, aby zhromaždil všetky svoje deti, takže vy všetci sa môžete k Nemu pripojiť v Novom raji na Zemi. No vojsť môžu len čisté a pokorné duše.

 

Musíte začať s prípravami už teraz. Začnite tým, že sa budete modliť môj svätý ruženec.

 

Táto modlitba je natoľko dôležitá, že je samostatne pričlenená ako "Svätý Ruženec Panny Márie" k Modlitebnej kampani (26).

 

Deti, pri meditácii môjho ruženca pocítite pokoj.

 

Potom, ako ste sa ho pomodlili a boli na vás vyliate milosti, budete vedieť, že sa Podvodník od vás vzdialil a miesto neho sa dostaví láska. Láska pochádza od môjho Večného Otca.

 

Keď vo svojich srdciach pociťujete lásku, tak budete vedieť, že víťazíte v bitke nad Satanom, privodiac jeho porážku.

 

 

Vaša milovaná Kráľovná anjelov

Matka Spásy

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 337

06.02.2012 20:15

Posolstvo 337

06.02.2012 - 20:15 hod

Modlite sa, aby mohla byť odvrátená atómová vojna, ktorá by zahubila tretinu ľudstva

 

Moja drahá milovaná dcéra, moji nasledovníci sa musia zjednotiť ako jedna rodina a zostať silní.

 

Poskytnem všetkým mojim milovaným a verným nasledovníkom také milosti, aby zostali pokojní uprostred búrky.

 

Zatiaľ čo pokračujú všemožné otrasy zeme, sú vaše modlitby v tomto čase pre Mňa útechou.

 

Jak Mi to láme srdce, keď som svedkom zabíjania nevinných vo vojnách na Blízkom východe. Tieto úbohé duše sú bičované a trpia rovnako, ako som trpel Ja.

 

Zlo, ktoré vidím, bude zmiernené a ruka môjho Otca sa pozdrží, to však tieto krajiny nezastaví od vzájomného zabíjania sa.

 

Dcéra moja, pečate boli rozlomené a vojenské konflikty rýchlo vyvstanú.

 

Modlite sa, aby mohla byť odvrátená globálna hrozba atómovej vojny, ktorá by zahubila tretinu ľudstva.

 

Potrebujem viacej modlitieb, deti. Som si vedomí toho, ako intenzívne sa modlíte, ale prosím, úpenlivo vás prosím, vyzvite čo možno najviac modlitebných skupín, priateľov a rodiny, aby sa modlili za mier.

 

Teraz vám dám novú modlitbu v rámci Modlitebnej kampane (27) "Za mier vo svete":

 

 

"Ó, môj Ježišu, prosím Ťa, udeľ milosrdenstvo tým, ktorí trpia kvôli strašným vojnám.

 

Prosím, aby mier zavládol v tých zmučených národoch, ktoré sú slepé k pravde tvojej existencie.

 

Prosím, prikry tieto národy mocou Ducha Svätého, aby prestali vo svojich snahách o nadvládu nad nevinnými dušami.

 

Maj milosrdenstvo so všetkými tvojimi krajinami, ktoré sú bezmocné voči zločinným ukrutnostiam, ktoré pokrývajú celú zem.

 

Amen."

 

 

Dcéra moja, naliehavo ťa prosím, aby si bola trpezlivá, pretože už to nebude dlho trvať, než dôjde k vyznaniu hriechov (k Varovaniu – pozn. prekl.). Akonáhle sa toto uskutoční, všetko sa upokojí.

 

Choďte v pokoji a láske. Vložte všetku vašu dôveru do vášho Ježiša.

 

 

Váš Spasiteľ

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 338

07.02.2012 20:00

Posolstvo 338

07.02.2012 - 20:00 hod

— Tajomstvá, tak dlho ukryté v archívoch Božskej sféry —

 

Ja Som váš milovaný Ježiš, Syn Najvyššieho Boha, narodený z Márie Nepoškvrneného srdca. Prichádzam v mene Najsvätejšej Trojice.

 

Moja najdrahšia dcéra, toto sú dni, ktoré sa ti budú javiť ako nanajvýš ťažké. Tvoje utrpenie, ktoré si Mi s radosťou a odovzdanosťou vo svojom srdci venovala, zachráni mnoho duší. Musíš byť statočná, keď takto konáš a neznepokojuj sa o svoje zdravie, pretože toto je len ďalšou skúškou, ktorá nepotrvá príliš dlho, no významným spôsobom sa bude podieľať na privádzaní zblúdilých duší ku Mne.

 

Dávam (svetu) Moju Knihu Pravdy, aby veriaci podali svedestvo ohľadne Môjho oznámenia tajomstiev, tak dlho ukrytých v archívoch Božskej sféry.

 

Teraz, ako sa pravda stáva zrejmou, ľudstvo musí akceptovať, že toto Moje Najsvätejšie slovo bude teraz prezentované každému, aby ho zvážil.

 

Toto prinesie vašim dušiam sladkú úľavu, avšak pre tých, ktorí sú Mi vzdialení, to bude veľmi ťažko akceptovateľné.

 

Horkosť pravdy je ťažko stráviteľná, ale ak bude prijatá, prinesie útechu tým, ktorí budú akceptovať, že Som to skutočne Ja, váš predrahý Ježiš, ktorý prichádza, aby vás v týchto časoch objal.

 

Ja, baránok Boží, teraz prichádzam, aby Som vás priviedol k vašej spáse.

 

Bez Mojej pomoci by to nebolo možné.

 

Teraz vám prinášam svetlo a vy musíte za Mnou kráčať, zatiaľčo Ja vás vediem k Novému raju.

 

Všetkých vás vyzývam, aby ste boli statoční, silní a nebojácni v hroznej divočine, v ktorej sa teraz nachádzate.

 

Nebude to jednoduché ale sľubujem vám, že vám dodám silu, ktorá vám túto cestu uľahčí.

 

Akceptujte to, čo vidíte vo svete – očisťovanie, ktoré pokračuje s veľkou intenzitou, pretože je to nevyhnutné.

 

Modlite, modlite, modlite sa za trpezlivosť a vytrvalosť, pretože sa musíte pozdvihnúť nad temnotu a pomôcť Mi priviesť celé ľudstvo do svetla.

 

Nikdy nestrácajte nádej. Vždy majte na pamäti, že tým všetkým, na čom záleží, je zjednotenie ľudstva.

 

Vaše modlitby, vaše utrpenie a vaša láska ku Mne pomôžu zjednotiť Moju svätú a drahú rodinu v Mojom Novom raji na Zemi.

 

Radujte sa deti, lebo toto je život, pre ktorý ste boli určené, keď nasledujete Moju svätú vôľu.

 

Milujem vás a žehnám vám, drahé deti, za vašu lásku a súcit, ktoré ku Mne, vášmu milovanému Spasiteľovi, prechovávate.

 

 

Váš Ježiš

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 339

08.02.2012 20:30

Posolstvo 339

08.02.2012 - 20:30 hod

— Panna Mária - Zlý nebude mať pokoj, dokiaľ nezrazí katolícku Cirkev na zem —

 

Ja som Nepoškvrnené počatie. Ja som Panna Mária, Božia Matka.

 

Moje dieťa, tento úbohý svet sa nachádza v chaose a tak, ako tento trend pokračuje, tak sa aj čas pre Varovanie približuje každým dňom.

 

Bolo predpovedané, že nenávisť k môjmu Synovi sa rozšíri aj na Jeho Cirkev na zemi. To sa už stalo.

 

Zlý nebude mať pokoj, dokiaľ nezrazí katolícku Cirkev na zem.

 

Keď dôjde k roztriešteniu Cirkvi, povstanú dva tábory. Je jedno, ako veľmi bude Cirkev trpieť – ona nemôže zaniknúť a ani nezanikne. To sa nemôže stať, deti.

 

Aj keď Boh Otec môže dovoliť, aby Cirkev na zemi podstúpila rovnaké bičovanie, akým trpel Jeho milovaný Syn, Ježiš Kristus, tak Cirkev opäť povstane v sláve rovnako, ako môj drahý Syn.

 

Nikdy neopusťte katolícku cirkev.

 

Nikdy nepopierajte iné kresťanské Cirkvi môjho Syna, pretože všetci ste nasledovníci Krista.

 

Vy všetci, ktorí ste oddaní môjmu Synovi, musíte odložiť stranou vaše rozdiely a musíte sa spojiť v boji proti Antikristovi.

 

Modlite sa túto špeciálnu modlitbu "Za zjednotenie všetkých kresťanských cirkví" v rámci Modlitebnej kampane (28) za zjednotenie všetkých Božích detí:

 

 

"Ó, všemohúci Bože, kľačiac pred tebou Ťa vrúcne prosíme za zjednotenie všetkých tvojich detí v boji za zachovanie tvojich kresťanských Cirkví na zemi.

 

Nedopusť, aby nás v tomto čase veľkého odpadlíctva vo svete rozdeľovali naše odlišnosti v našej láske k tebe, drahý Otče.

 

Úpenlivo Ťa prosíme, daruj nám v mene tvojho milovaného Syna, nášho Spasiteľa Ježiša Krista, milosti nato, aby sme milovali jeden druhého.

 

Velebíme Ťa.

 

Milujeme Ťa.

 

Zjednotíme sa v boji za silu na zachovanie tvojich kresťanských Cirkví na zemi v skúškach, ktorým môžeme čeliť v nadchádzajúcich rokoch. Amen."

 

 

Deti, dôverujte mi, aby som vás viedla k Novému raju a k vláde môjho Syna na zemi tak, ako to je zamýšľané.

 

 

Vaša milujúca Matka

Matka Spásy

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 340

08.02.2012 20:45

Posolstvo 340

08.02.2012 - 20:45 hod

— Veľmi skoro príde muž, ktorý bude prehlasovať, že je Mnou —

 

Moja najdrahšia dcéra, teraz to už nepotrvá dlho, keď sa pred neveriacim svetom začnú odhaľovať všetky predpovedané proroctvá.

 

Povšimnú si toho dokonca aj tí s nečistými dušami, ktorí sa Ma, svojho Božského Spasiteľa a Môjho Večného Otca, stránia. Budú sa diviť, prečo sa to deje a po prvýkrát si konečne uvedomia, že svoj vlastný osud nemajú pod kontrolou.

 

Napriek ich všetkým pochybným presvedčeniam a domnelému právu na osobnú prosperitu si už čoskoro uvedomia pravdu.

 

Dcéra Moja, naďalej sa modlite, aby tieto duše, aj keď sa odo Mňa odlúčili, nepodľahli vábeniu Antikrista a Falošného proroka.

 

Veľmi skoro príde muž, ktorý prehlási, že je Mnou. Prirodzene, že to nemôže byť pravdou, pretože Ja až do samého konca neprídem.

 

Napriek tomu sa on bude vyznačovať všetkými tými vlastnosťami, ktorými oklame úbohé duše v ich presvedčení, že Som to Ja.

 

Bude konať zázraky, veľké mierotvorné a humanitárne akty a činy, priťahujúce verejný záujem.

 

Bude zbožňovaný a jeho sily budú pochádzať od Satana, kráľa temnoty.

 

Bude pôsobiť natoľko presvedčivo, že keď v spojitosti s významnými Svätými ukáže znamenia, tak mnohí Moji posvätení služobníci padnú v pokore k jeho nohám.

 

Moje slovo, ktoré je tebe, pravej prorokyni konca času, dávané, bude odmietané a zavrhované ako kacírstvo.

 

Dávam ti, dcéra Moja, teraz veľké množstvo varovaní, aby sa k čo možno najviac Mojim deťom dostala pravda skôr, ako sa toto stane.

 

Nenechajte sa zmiasť tými, ktorí sa sťaby svätci vyvyšujú pred vašimi očami. Nedajte sa pomýliť humanitárnymi akciami, ako keby vždy pochádzali odo Mňa.

 

Satan je luhár. Je prefíkaný a príležitostne sa bude navonok javiť láskyplne a dobročinne.

 

Majte sa na pozore pred takými organizáciami, za ktorými budú stáť veľmi majetní jedinci, ktorí sa budú vychvaľovať svojou snahou zachrániť ľudstvo. Mnohí z nich tajne pracujú na kritike a odsúdení Môjho slova.

 

Tento spôsob zavádzania bude používať Antikrist, aby nalákal dobre zmýšľajúcich ale naivných prívržencov.

 

Keď sa raz necháte zviesť, tak budete v pasci. Potom im ľstivo naletíte prijatím znaku šelmy, ktorej sa za každú cenu musíte vyhnúť, inak budete pre Mňa navždy stratení.

 

Zostaňte vždy v strehu.

 

Vaša úloha je jednoduchá. Nezabudnite, že je len jeden Bohtri osoby v Najsvätejšej TrojiciBoh Otec, Syn a Duch Svätý.

 

Čokoľvek iné, čo sa vám predloží, neexistuje.

 

 

Váš milovaný Spasiteľ

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 341

09.02.2012 15:00

Posolstvo 341

09.02.2012 - 15:00 hod

— Smilstvo, pornografia a prostitúcia - to všetko sú smrteľné hriechy —

 

Moja najdrahšia dcéra, človek sa musí odvrátiť od hriechu a to čo najskôr. Na také množstvo hriechov sa dnes už nepozerá ako na to, čím sú.

 

Tak veľa krívd voči Môjmu Otcovi je páchaných bez pocitu akejkoľvek viny.

 

Deti, musíte v tom prestať. Ničíte svoje životy. Satan sa Mi posmieva, keď sa vystatuje tými dušami, ktoré Mi kradne každou sekundou.

 

Keby ste videli duše – milióny duší – ako padajú do plameňov večnosti, zomreli by ste od hrôzy.

 

Jak Mi to len láme Moje srdce, keď vidím hrôzu, ktorú musia trpieť tieto duše, ktoré, keď ešte boli tu na Zemi, žili v strašnom hriechu.

 

Hriechy, ktorými sa previnili, nie sú vždy tými, ktoré vy pokladáte za smrteľné hriechy.

 

Hovorím o smilstve, ktoré sa tak ľahko akceptuje v dnešnom svete, o účasti na pornografii a jej pozeraniu, o prostitúcií a o sexuálnom zneužívaní.

 

Narážam tým na nenávisť k ostatným, rovnako tak aj na tých, ktorí spôsobujú bolesť a utrpenie tým, ktorí majú menej šťastia, než oni sami.

 

Takisto je to aj hriech modlárstva, keď nadovšetko uctievate hmotné veci, hoci tieto nie sú ničím iným než prachom.

 

Nerozumiete snáď tomu, že akonáhle týmto spôsobom hrešíte, tak sa každým dňom viac a viac odo Mňa vzďaľujete? Potom bude pre vás veľmi ťažké, aby ste sa sami oslobodili zo zovretia, ktorým ste uchvátení kráľom temnôt.

 

Deti, prebuďte sa. Buďte si vedomé existencie pekla a veľmi sa obávajte vôjsť bránami večného zatratenia.

 

Nehovorím vám to preto, aby Som vás vyľakal ale aby Som zaistil, že pochopíte, že smrteľný hriech vás tam dovedie, pokiaľ sa teraz neobrátite naspäť ku Mne.

 

Modlitby – a je ich potrebných mnoho, aby ste sa ku Mne navrátili, ale počujte nasledovné: Pokiaľ tí z vás, ktorí sú zúfalí, plní zármutku a pociťujúci bezradnosť kvôli priepasti hriechu, v ktorom sa práve nachádzajú, Ma budú prosiť o odpustenie, potom Ja vám odpustím.

 

Musíte prejaviť skutočné výčitky svedomia a ísť teraz ku svätej spovedi. Pokiaľ ku sv. spovedi ísť nemôžete, potom sa modlite sedem po sebe nasledujúcich dní Moju modlitbu z Modlitebnej kampane (24) za udelenie plných odpustkov k úplnému odpusteniu hriechov:

 

Ó môj Ježišu, ty si svetlo na zemi, ty si plameň, ktorý sa dotýka všetkých duší.

Tvoje milosrdenstvo a láska nepoznajú hraníc.

Nie sme hodní obete, ktorú si priniesol svojou smrťou na kríži.

Vieme však, že Tvoja láska k nám je väčšia, ako naša láska k Tebe.

Daj nám Pane dar pokory, aby sme si zaslúžili Tvoje nové Kráľovstvo.

Naplň nás Duchom Svätým, aby sme mohli kráčať vpred a viesť Tvoju armádu, hlásať pravdu Tvojho svätého slova a pripraviť našich bratov a sestry na slávu Tvojho Druhého príchodu na Zem.

Chválime Ťa.

Velebíme Ťa.

Ponúkame seba samých, naše bolesti, naše trápenia ako dar Tebe na záchranu duší.

Milujeme Ťa, Ježiš.

Zmiluj sa nad všetkými svojimi deťmi, kdekoľvek sú.

Amen.

 

Nikdy sa nevzdám hriešnikov a pociťujem k nim zvláštnu náklonnosť.

 

Milujem ich celkom výnimočným spôsobom, ale ich hriechy sú Mi odporné.

 

Pomôžte Mi, aby Som vás zachránil, deti. Neodkladajte to do času, kedy už bude príliš neskoro.

 

 

Váš milovaný Ježiš

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 342

10.02.2012 19:50

Posolstvo 342

10.02.2012 - 19:50 hod

— Pocítite zemetrasenia ako súčasť malého trestu pred Varovaním —

 

Ja Som Boh Otec, Stvoriteľ všetkých vecí. Prichádzam v mene Najsvätejšej Trojice.

 

Moja milovaná dcéra, dávam ti dnes na vedomie, že všetky prípravy, spojené s veľkým milosrdenstvom Môjho Syna, boli teraz úplne ukončené.

 

Prosím informuj Moje deti o ich povinnosti modliť sa za všetky duše, ktoré sa odo Mňa, ich Večného Otca, samé vzdialili. Deti, len vy môžete pomôcť zachrániť tieto duše.

 

Taktiež si prajem poskytnúť vám informáciu o tom, že pocítite určitý počet zemetrasení, keď zošlem na svet malý trest, aby Som potrestal tie zlé duše, ktoré mučia svojich krajanov.

 

Moja dcéra, po skončení tohto trestu nastane čas pre Varovanie.

 

Ľudia prejavia úctu k Môjmu Synovi, keď budú hľadať odpustenie za to, ako Ma urazili.

 

Mnohí sa obrátia. Mnohí zomrú. Pokiaľ ide o tých, ktorí zomrú, ich duše môžu byť zachránené vďaka vašim modlitbám. Potom sa svet trochu upokojí a bude mu daný čas na pokánie.

 

Nezabudnite, že Ja milujem všetky Moje deti, ale ako každý dobrý Otec musím trestať Moje deti, aby Som im dal porozumieť rozdielu medzi dobrom a zlom.

 

Toto čistenie prebudí Moje deti a oveľa viac z nich prijme s vďačnosťou milosti, keď tieto budú počas Varovania vyliatie na ľudstvo.

 

Deti, milujem vás a Mojím prianím je zachrániť každého vrátane tých zatvrdilých duší, ktoré neprijmú existenciu Najsvätejšej Trojice.

 

 

Váš milovaný Otec

Boh Najvyšší

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 343

11.02.2012 11:30

Posolstvo 343

11.02.2012 - 11:30 hod

Môj úbohý posvätený zástupca Pápež Benedikt XVI. bude vytisnutý zo svätého stolca v Ríme

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, všade sa stupňujú ozbrojené konflikty a už čoskoro zasiahne ruka Môjho Otca, aby zastavila toto zlo.

 

Nemaj strach, pretože plány na záchranu ľudstva sú ukončené a Moje Veľké milosrdenstvo, ktoré teraz bude dané každému z vás,  už nenechá na seba dlho čakať.

 

Drahé deti, nikdy sa nebojte skutkov Antikrista, pretože vďaka vašim modlitbám máte v sebe silu, aby ste oslabili jeho zovretie sveta.

 

Onedlho budú zabití ďalší svetoví lídri (* viď poznámka) a Môj úbohý posvätený zástupca Pápež Benedikt XVI. bude vytisnutý zo Svätej stolice v Ríme.

 

V minulom roku, dcéra Moja, Som ti hovoril o sprisahaní v kuloároch Vatikánu.

 

Plán na zničenie Môjho posväteného zástupcu bol v tajnosti zosnovaný 17. marca 2011 a bude uskutočnený, pretože to bolo predpovedané.

 

Šírte teraz Moje Sväté slovo do každého kúta sveta a zariaďte, aby sa tlačená verzia Mojich posolstiev rozšírila čo možno do najviac krajín.

 

Si vedená, preto musíš konať čo najlepšie. Pros Ma v modlitbe, aby Som ti poslal pomoc a bude ti daná.

 

 

Váš Ježiš

 

 

 

* Poznámka:

Prvý z troch svetových lídrov, ktorí podľa posolstva Pána Ježiša Krista zo 17.02.2011 majú krátko po sebe zahynúť násilnou smrťou, bol zavraždený líbyjský vodca – plukovník Muammar al-Gaddáfí. Ďalší dvaja majú už čoskoro nasledovať, pričom jeden bude pochádzať z Európy a druhý z Blízkeho Východu.

 

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 344

12.02.2012 10:30

Posolstvo 344

12.02.2012 - 10:30 hod

— Ostatné krajiny budú nasledovať Anglicko v zákaze verejnej modlitby —

 

Moje dieťa, ako len žialim, keď vidím, ako sa mnohí pokúšajú odstrániť uctievanie môjho Syna.

 

Povedala som ti už, že sa začala bitka. V Anglicku sa začali plány na zákaz verejnej modlitby k Bohu Otcovi a Jeho drahému Synovi Ježišovi Kristovi.

 

To je len začiatok. Už čoskoro to bude zavedené na školách a iných verejných miestach, až sa napokon modlenie v kostoloch, ktoré sa zasväcuje môjmu Synovi Ježišovi Kristovi, stane nezákonným.

 

Nenávisť k môjmu Synovi, ktorá je medzi ľuďmi a tými, ktorí sú vo vysokých pozíciách, znamená, že oni urobia všetko možné, aby sa verejné vykonávanie kresťanskej viery zakázalo.

 

Tí, ktorí môjho Syna nenávidia, tvrdia, že v Neho neveria. Ale ako môžu prejavovať toľkú nenávisť voči niekomu, v koho neveria?

 

Ich opovrhovanie mojim Synom sa prejaví o to zreteľnejšie, keď aj ostatné krajiny budú nasledovať Anglicko v zákaze verejného praktizovania kresťanskej viery.

 

Uctievanie môjho Syna sa stane trestným činom.

 

Ostatné náboženstvá, ktoré veria v Boha Otca, budú takisto trpieť.

 

Avšak nebudú trpieť až tak ako ostatní kresťania a (najmä) rímsko-katolícka Cirkev, ktorá bude trpieť najviac.

 

Modlite sa deti, aby sa odvrátilo mnohé z tohto zla, ktoré sa teraz prejavuje vo väčšej miere, keďže tí, ktorí prehlasujú, že neveria v môjho Syna, po dlhú dobu zostávali v utajení.

 

Sebavedome sa teraz pretlačia do popredia a budú prenasledovať môjho Syna cez utrpenie, ktoré spôsobia Jeho nasledovníkom.

 

Deti, vytrvalo sa modlite za ochranu vašej viery a vášho práva na verejné uctievanie môjho Syna bez pocitu zahanbenia.

 

Prosím, modlite sa v rámci Modlitebnej kampane (29) túto modlitbu "Za ochranu vykonávania kresťanskej viery":

 

 

"Ó, Môj Pane Ježišu Kriste, úpenlivo Ťa prosím, vylej Svojho Ducha Svätého na všetky Svoje deti.

 

Prosím Ťa, odpusť všetkým tým, ktorí vo svojich dušiach prechovávajú nenávisť voči Tebe.

 

Modlím sa, aby ateisti počas Tvojho Veľkého Milosrdenstva otvorili svoje zatvrdilé srdcia a aby Ťa tie Tvoje deti, ktoré Ťa milujú, aj napriek všetkému prenasledovaniu mohli uctievať.

 

Prosím, naplň všetky Svoje deti darom Tvojho Ducha tak, aby mohli odvážne povstať a veď Svoju armádu do záverečného boja proti Satanovi, jeho démonom a všetkým tým dušiam, ktoré sú otrokmi jeho falošných prísľubov. Amen."

 

 

Choď v pokoji Moje dieťa a odkáž svetu, aby sa pripravil na túto veľkú nespravodlivosť.

 

Ďakujem, že si dnes odpovedala na moje zavolanie.

 

 

Mária – Kráľovná všetkých anjelov

Matka Spásy

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 345

12.02.2012 15:00

Posolstvo 345

12.02.2012 - 15:00 hod

— Svätá Biblia nie je odsúvaná stranou v prospech týchto posolstiev —

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, včera si Mi chýbala. Počas noci som ťa prebudil, spomínaš si? Bola si príliš unavená ale predsa, ako rád by Som s tebou ešte hovoril.

 

Dnes ťa musím naliehavo požiadať, aby si povedala svetu, že sa vyhrocuje k vojne a pokiaľ sa viac Mojich nasledovníkov nebude modliť, budete postihnutí atómovou vojnou.

 

Je už blízko a modlitby ju môžu odvrátiť spolu s rukou Môjho Večného Otca.

 

Potrebujem, aby viacej Mojich nasledovníkov rozširovalo Moje sväté Slovo, dávané celému ľudstvu pre blaho vašich duší.

 

Ty, Moja dcéra, si napádaná tými, ktorí tvrdia, že Svätá Kniha Môjho Otca je odsúvaná stranou v prospech týchto posolstiev. Nie je tomu tak.

 

Moje posolstvá dnešných dní majú posilniť učenie, zaznamenané vo Svätej Biblii, pretože toľkí v dnešnom svete nevedia, čo je v nej obsiahnuté.

 

Nespoznajú ani varovné znamenia konca časov, pokiaľ by Som vám ich teraz neodhalil.

 

Prečo je tomu tak? Musím pripraviť vaše duše pre Môj Nový raj. Nikdy nemajte pocit, že sa vás pokúšam priviesť na inú cestu.

 

Pretože existuje len jedna cesta do raja a Ja Som ten, ktorý vás dovedie k jeho bránam.

 

Vezmite si Moje slová k srdcu.

 

Načúvajte Môjmu volaniu.

 

Kráčajte so Mnou so vztýčenými hlavami a bez strachu vo vašich srdciach, keď vediem Moju armádu, aby Mi pomohla získať späť Moje kráľovstvo na Zemi.

 

 

Váš milovaný Ježiš

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 346

13.02.2012 15:30

Posolstvo 346

13.02.2012 - 15:30 hod

Posledné dni Satana sa podobajú ose, ktorej žihadlo vtedy, keď zomiera, je najviac bolestivé

 

Prosím nezabúdaj, dcéra Moja, že je človeku potrebné sa len vôkol seba poobzerať aby zistil, že do sveta prenikli veľké zmeny.

 

Je len prirodzené, že sa udalosti nezdajú byť rovnaké každý deň. Radosti, ktoré vám prináša materiálny profit, už stratili na svojom lesku, deti. Už nie sú tak žiadané. Sú podfarbené nádychom ničoty.

 

Prečo tomu tak je? Neviete, že je to bič Antikrista a jeho prítomnosť na Zemi, ktorá vrhá tieto tiene?

 

Toto podhubie Satana napáda každú úroveň vašej spoločnosti vrátane politiky, vojenských síl, finančných inštitúcií, humanitárnych organizácií a dokonca aj vaše cirkvi.

 

Ani jeden sektor nebol ušetrený, čo mu umožňuje, aby spôsoboval bolesť ľudstvu v týchto jeho posledných dňoch na zemi.

 

Nezabúdajte, že Ja, váš Ježiš, Som vám, Mojim nasledovníkom, dal moc Ducha Svätého, aby ste týchto zločincov učinili bezmocnými.

 

Čím väčšmi povstanete do boja silou svojej viery, tým slabšie bude zovretie Antikrista.

 

Modlitby, predovšetkým tie v rámci Modlitebnej kampane, ktoré si ty, Môj posol, obdržala, pomôžu vypudiť toto zlo.

 

Všetko zlo môže byť zneškodnené pomocou modlitby. Je to tak jednoduché.

 

Dni na prežitie Satana a jeho armády sú spočítané. No podobajú sa ose, ktorej žihadlo vtedy, keď zomiera, je najviac bolestivé.

 

Preukážte trpezlivosť a vytrvalosť počas týchto skúšok a vy, Moja armáda, budete plní dôvery a nádeje jednotne kráčať k bránam Môjho Nového raja na Zemi.

 

 

Váš Spasiteľ

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 347

14.02.2012 18:00

Posolstvo 347

14.02.2012 - 18:00 hod

Európa bude prvým cieľom Červeného draka, za ktorou budú nasledovať USA

 

Moja dcéra, neprislúcha vám, aby ste poznali Moje načasovanie, týkajúce sa Môjho trestu a Varovania.

 

Nie je potrebné, aby ste si robili starosti kvôli času, ktorý Som ustanovil, pretože to bude len v súlade s Mojou Svätou vôľou.

 

Ale vedzte nasledovné: Červený drak, o ktorom vám pred istým časom bolo povedané, nesmelo, ale so smrtiacim zámerom pohltiť kresťanov na celom svete, pozdvihol teraz svoju hlavu.

 

Potom, čo tak dlho a trpezlivo vyčkával, sa teraz vyrúti nadol, aby s ohňom, vychádzajúcim z jeho tlamy, zničil všetko, čo predstavuje uctievanie Mňa – Boha Najvyššieho a Môjho milovaného Syna, Ježiša Krista.

 

Prvým jeho cieľom bude Európa a potom Spojené štáty americké.

 

Bude zavedený komunizmus a beda tým, ktorí sa vzoprú vláde Červeného draka.

 

Moja dcéra, Ja si uvedomujem, že nedávne Božie posolstvá, ktoré si dostala, sú mätúce, no pravda musí byť odhalená.

 

Jedine tým, že proroctvá budú dané na známosť, dôjde k obnove viery. Dôvodom toho, prečo sú teraz Mojim deťom dávané proroctvá je to, aby rozpoznali pravdu Môjho učenia.

 

Všetky proroctvá, dané Mojim prorokom Danielovi a Jánovi, sa budú teraz rad za radom odvíjať.

 

Moja dcéra, dostaneš podrobnosti na pomoc pre znovuobnovenie zvyšku Mojej Cirkvi na Zemi.

 

Bude potrebné, aby sa k Mojim deťom dostávala útecha cez Moje posolstvá lásky a Ja ich budem cez tieto upokojovať.

 

Deti, oprite sa o Mňa – vášho milujúceho Otca – a Ja vám dám milosti, ktoré potrebujete, aby ste porazili nepriateľa.

 

Oni nemôžu vyhrať a ich moc nielenže bude krátka, ale Červený drak a jeho slepí spojenci budú uvrhnutí do plameňov večného zatratenia.

 

Modlite sa za ich duše, pretože vašimi modlitbami za ich záchranu im môžete pomôcť.

 

Varovanie bude mať len podružný význam pre Satanových nasledovníkov – Červeného draka a jeho armádu.

 

Ich srdcia sú natoľko zatvrdilé, že sa zámerne postavia na stranu Zlého. Sú oddaní falošnému raju, ktorý im on prisľúbil.

 

Práve tak, ako je vyvoleným dušiam daný dar videnia vízií, alebo – ako je tomu v tvojom prípade – dar vidieť Mňa a Môjho milovaného Syna Ježiša Krista – budú istým dušiam ukázané vízie Satana a jeho padlých anjelov.

 

Sú tak úzko naviazaní na Zlo, že mnohí Satanovi prívrženci by radšej zomreli, ako by Ma, svojho Všemohúceho Otca, uznali.

 

Deti, toto je Môj sľub:

 

Budem ochraňovať všetky Moje deti, ktoré majú vrytú pečať Mojej lásky vo svojich dušiach.

 

Budete ušetrení od prenasledovania, čím zostanete pevní, aby ste sa z celej sily modlili za týchto zlých ľudí.

 

To pomôže zmierniť hrôzu a odvrátiť vojnu, hlad a náboženské prenasledovanie.

 

Do vašich denných modlitieb musí byť teraz zahrnutá aj táto špeciálna modlitba, daná v rámci Modlitebnej kampane (30), ktorá je venovaná Mne, vášmu Otcovi:

 

 

"Ó, Môj Večný Bože Otče, Stvoriteľ vesmíru, úpenlivo Ťa v mene Tvojho predrahého Syna prosíme, dovoľ nám, aby sme Ťa ešte viac mohli milovať.

 

Pomôž nám, aby sme statočne, mocne a nebojácne čelili každému protivenstvu.

 

Prijmi naše obety, utrpenia a skúšky ako dary, ktoré prinášame pred Tvoj trón na záchranu Tvojich detí na Zemi.

 

Obmäkči srdcia nečistých duší.

 

Otvor ich oči pre pravdu Tvojej lásky, aby sa mohli pripojiť ku všetkým Tvojim deťom v raji na zemi, ktorý si v súlade so Svojou Božskou vôľou láskyplne pre nás vytvoril. Amen."

 

 

Deti, prosím, neignorujte Môj Božský zásah do vašich životov dneška.

 

Pretože tí z vás, ktorí majú hlbokú láskou ku Mne, vášmu Otcovi, vedia, že vás musím pripraviť na túto dôležitú cestu.

 

Ako váš milujúci Stvoriteľ a Otec by Som si nesplnil svoju povinnosť , keby Som s vami v týchto časoch konca tak, ako ich poznáte a ktoré sú teraz na Zemi, nekomunikoval.

 

Tí z vás, ktorí ste možná vystrašení Mojimi Najsvätejšími slovami – dovoľte Mi, aby Som vás utešiť tým, keď vám poviem, že to neznamená koniec sveta, pretože tomu tak nie je.

 

Je to jednoducho koniec vlády Satana na Zemi, čo by ste, deti, mali uvítať.

 

Blíži sa čas, aby Môj Syn prevzal Svoj právoplatný trón, keď príde po druhý raz, aby prevzal moc nad Novým dokonalým rajom na Zemi.

 

Moje srdce búši radosťou, keď vám hovorím o Novej Zemi, ktorú Som pre vás, deti, pripravil.

 

Moje deti budú žiť tisíc rokov v Raji, ktorý Som stvoril pre Adama a Evu.

 

Bude tam panovať mier, láska a harmónia a nebude ničoho postrádať.

 

Ľudia sa budú ženiť a vydávať a budú mať deti.

 

Kvetiny, rieky, moria, hory a jazerá vám budú vyrážať od úžasu dych.

 

Zvieratá budú v harmónii nažívať s Mojimi deťmi a vy budete s láskou spravovaní pod vládou Môjho Syna, Ježiša Krista.

 

Až vtedy bude zadosťučinené Mojej svätej vôli – ako v Nebi tak aj na Zemi.

 

 

Váš milujúci Otec

Boh Stvoriteľ celého ľudstva

Boh Najvyšší

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 348

16.02.2012 20:00

Posolstvo 348

16.02.2012 - 20:00 hod

Zlovestné skupiny páchajú najväčšie zlo, aby sa zmocnili vlády nad krajinami

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, musíš povedať všetkým Mojim deťom – všetkým tým, ktorí ma nasledujú – aby sa spájali v modlitbe a vytvárali ochrannú reťaz.

 

Tým, že sa spojíte v modlitbe ako bratia a sestry za tie stratené duše, ktoré blúdia a hľadajú lásku ku Mne, no ktoré nedokážu nájsť pokoj vo svojich dušiach, ich môžete zachrániť.

 

Oni potrebujú vaše modlitby, pretože Varovanie tieto úbohé duše neobráti.

 

Vy, Moji verní nasledovníci, Mi prinášate útechu, ktorú potrebujem, keď vidím strašnú bolesť a útrapy, ktoré teraz znášajú Moje deti takmer v každom kúte sveta.

 

Táto zlovestná skupina, tvorená z niektorých najmocnejších ľudí sveta a z elít, pácha najväčšiu lož tým, že snuje zákerné spiknutie s cieľom získania moci a kontroly nad krajinami Blízkeho východu, Európy a Spojených štátov amerických.

 

Ich plán sa odhaľuje pred vašimi očami. Nie ste schopní to vidieť? Trvalo desaťročia, kým bol vyvinutý tento plán.

 

Každé z Mojich detí musí zostať neustále bdelé.

 

Nedovoľte im, aby vám vzali vaše krajiny. Vzdorujte im.

 

Ich zbraňou klamu sú peniaze. Zrútenie vášho bankového systému bolo úmyselné. Teraz chcú zavŕšiť ďalšiu fázu svojho plánu.

 

Vašimi modlitbami, deti, môžete zastaviť tento vývoj.

 

Môj Otec im už do ich cesty kladie prekážky.

 

Moji nasledovníci sú roztrúsení po mnohých krajinách. Teraz sa v modlitbách musíte zjednotiť, aby ste zastavili európskych vodcov, z ktorých niektorí sa svojim vlastným zlým spôsobom pričinia o to, že veľa nevinných ľudí bude privedených do strašnej biedy.

 

Naliehavo vás prosím, aby ste sa v rámci Modlitebnej kampane (31) modlili túto modlitbu "Za zastavenie vodcov, privádzajúcich do biedy nevinných ľudí":

 

"Ó, Môj Ježišu, nech Moja modlitba privolá Tvojho Ducha Svätého, aby zostúpil na tých vodcov, ktorí sú hnaní žiadostivosťou, chamtivosťou, lakomstvom a pýchou a zastavil prenasledovanie Tvojich nevinných detí.

 

Prosím Ťa, nedovoľ, aby chudoba, hlad a vojny pohltili Tvoje deti a prosím, aby európski vodcovia otvorili svoje srdcia pre pravdu Tvojej lásky. Amen."

 

Dcéra Moja, reťaz modlitieb sa rozvinie široko ďaleko a moc Ducha Svätého pomôže zastaviť počínanie tých ľudí, ktorí majú právomoc skoncovať s utrpením.

 

Šírte Moje slovo, aby ste rozširovali obrátenie.

 

Čas na Môj príchod a prevzatie moci je blízko, takže nebude dosť času na záchranu všetkých duší.

 

Urobte pre Mňa, vášho Ježiša, pre ktorého ste všetci milovaní a drahí, všetko, čo je vo vašich možnostiach.

 

Deti, v záujme celého ľudstva musíme spolupracovať v našom boji, aby sa Antikristovi zabránilo uskutočniť jeho brutálny plán podvodu.

 

Nádej, láska a modlitby – to je to, deti, čo od vás očakávam.

 

Ďakujem vám za všetku vašu vernosť a poslušnosť.

 

Vy ste nevideli, no napriek tomu ste uverili. Akonáhle ste v týchto posolstvách počuli Môj hlas, spoznali ste Ma.

 

Boli ste schopní to urobiť kvôli Duchu Svätému, ktorý má moc vo vašich dušiach.

 

Musíte sa podeliť o tento veľký dar, aby ste mohli do Môjho Nového raja na Zemi priviesť spolu s vami aj všetkých vašich milovaných.

 

Ja milujem každého jedného z vás. Prinášate Mi toľko útechy a radosti.

 

 

Váš milovaný Ježiš

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 349

17.02.2012 15:30

Posolstvo 349

17.02.2012 - 15:30 hod

— Panna Mária - zaveďte v Írsku potraty a prerušíte spojenie k môjmu srdcu —

 

Ja som vaša milovaná Matka, Kráľovná anjelov, Panna Mária, Nepoškvrnené počatie.

 

Ó, ako dnes plačem, keď sa Írsko – krajina, ktorá sa mne, svojej milovanej Matke, najviac zasvätila – stáva obeťou Satana.

 

Veľká temnota zostúpila na tento národ. Toľkí stratili svoju vieru práve tak, ako sa mnohí odvrátili vo svojich srdciach od môjho Syna Ježiša Krista.

 

Moje deti v Írsku dovolili Satanovi, aby ich srdcia premenil na kameň.

 

Tí, ktorí milujú môjho Syna, pociťujú bolesť, keď vidia, ako svetská moc prevzala kontrolu nad touto kedysi svätou krajinou.

 

Teraz sú robené pokusy povoliť potraty a pokiaľ by sa tak stalo, hlboko by to ranilo srdce môjho drahého Syna.

 

Moje deti, pokiaľ by ste v Írsku zaviedli potraty, tak prerušíte spojenie, ktoré vás priviedlo tak blízko k môjmu srdcu.

 

Tak mnoho ľudí v Írsku teraz uráža môjho Syna prejavom neúcty k nemu. Ani ja nie som už viac tolerovaná a moje meno je znevažované.

 

Deti Írska, vybrané ako zvláštne duše na oznamovanie slova môjho Otca po celom svete, musíte ma počúvať.

 

Modlite, modlite, modlite sa, aby tieto plány na zavedenie zákonov o potrate neboli uvedené v platnosť.

 

Pokiaľ sa to stane, tak Írsko stratí mnoho z priazne, ktorú požíva v kráľovstve môjho Otca.

 

Hriech potratu je tým najťažším v očiach môjho Otca. Je to najhorší druh genocídy.

 

Musíte proti tomuto zlu bojovať, deti. Musíte tak urobiť teraz, pretože posledné Božské spojenie, ktoré potrebuje byť posilnené, bude namiesto toho oslabené.

 

Deti, musíte povstať a požadovať naspäť vašu katolícku a kresťanskú vieru, pretože ste o ňu okrádané.

 

Nedovoľte tým, ktorí sú u moci, aby vás zosmiešňovali, keď verejne hlásate sväté Božie slovo.

 

Tento duch temnoty teraz pokryl nielen vašu krajinu, ale aj posvätné miesta, na ktorých by sa mi malo dostávať úcty.

 

Plačem od žiaľu, keď vidím, ako sa moje milované Írsko dostáva na scestie.

 

A predsa existuje nádej, deti. No musíte sa teraz zjednotiť v sile na ochranu vašej viery.

 

Zanedlho vás budú nútiť, aby ste sa vzdali nielen vašej katolíckej ale aj vašej kresťanskej viery.

 

Zbavte vašu krajinu od socializmu a svetských diktatúr.

 

Budú sa odvolávať na občianske práva, ale odoprú vám skutočné práva, o ktorých tvrdia, že ich ochraňujú, vrátane práva modliť sa.

 

Prinútia vás pomocou legislatívy, aby ste akceptovali právo vraždiť (cez potrat) ešte nenarodené deti.

 

Pamätajte si, že každá duša bola stvorená Bohom, Všemohúcim Otcom s láskou.

 

Ktokoľvek, kto podstúpi potrat alebo je nápomocný pri tomto strašnom čine, sa dopúšťa smrteľného hriechu.

 

Modlite, modlite, modlite sa v rámci Modlitebnej kampane (32) moju modlitbu "Za Írsko":

 

 

"Ó, Matka Spásy, oroduj za tvoje deti v Írsku, aby sa zabránilo dopadu ohavného zločinu potratu na nás.

 

Ochraňuj tento svätý národ, aby neupadal do hlbšej beznádeje, spôsobenej temnotou, ktorá zahaľuje našu krajinu.

 

Osloboď nás od Zlého, ktorý chce zničiť tvoje deti ešte predtým, ako sa narodia.

 

Oroduj za tých politikov, ktorí budú mať odvahu počúvať tých, ktorí milujú tvojho Syna, aby nasledovali učenie nášho Pána Ježiša Krista. Amen."

 

 

Teraz choď, moje dieťa a oznám mojim deťom v Írsku, že musia byť silné. Musia sa postaviť za to, čo je správne.

 

Nikdy sa nesmiete báť verejne hlásať pravdu – Sväté Božie slovo – nezávisle od toho, aké obtiažne to môže byť.

 

 

Vaša milovaná Kráľovná Nebies

Matka Spásy

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 350

18.02.2012 16:00

Posolstvo 350

18.02.2012 - 16:00 hod

Európske krajiny podľahnú diktatúre, ktorá nebude o nič lepšia, ako za čias Hitlera

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, je Mojim zámerom, aby Som ochránil čo najviac Mojich nasledovníkov, keď už čoskoro dopadne ruka Môjho Otca, aby potrestala ľudstvo za jeho neprávosti a zabránila, aby hriešnici, ktorí chcú zničiť mnohé národy, napáchali strašné ukrutnosti.

 

Vy všetci budete ochraňovaní, no na vás spočíva zodpovednosť za iných.

 

Pozorujte teraz, ako európske krajiny podľahnú diktatúre, ktorá nebude o nič lepšia, ako za čias Hitlera.

 

Existujú plány Svetovej skupiny (NWO) na prevzatie každej krajiny Európy.

 

Dôjde k pádu Babylonu* tak, ako bolo predpovedané.

 

Medveď a červený drak** pôjdu do vojenského konfliktu v súlade s proroctvom.

 

Rím sa stane sídlom vlády a nadvlády zla.

 

Dôjde k rozpadu Talianska.

 

Grécko bude tým katalyzátorom, ktorý poskytne zámienku na privodenie pádu Babylonu.

 

Všetko bude teraz odhalené svetu.

 

Modlitby môžu zmierniť utrpenie Mojich úbohých detí, ktoré budú nútené žobroniť o jedlo na zasýtenie svojich úst.

 

Bude s nimi zaobchádzané ako s deťmi, no bude po nich šliapané, keď budú zotročené globálnou skupinou, ktorá spolupracuje s európskymi lídrami.

 

Sú to zradcovia, všetci z nich, nielen vzhľadom k tým, ktorým slúžia ale voči Bohu, Môjmu Všemohúcemu Otcovi.

 

Jeho meno je nenávidené touto skupinou, ktorá vo svojich krajinách zakáže Jeho uctievanie.

 

Zato budú pykať. Budú potrestaní a bude im znemožnené, aby naplnili svoju ohavnú misiu.

 

Hnev Môjho milovaného Otca dosiahol nevídanej intenzity teraz, keď sa vzostup veľkého červeného draka stáva hrozbou.

 

Je tak mnoho deštrukcie, deti.

 

Je tak mnoho chamtivosti po moci a ovládaní.

 

Je tak mnoho nenávisti voči Mne, ich Božskému Spasiteľovi.

 

Štyria Satanovi poslovia zostúpili a pracujú teraz vnútri týchto skupín.

 

Títo ničomní a mocní vodcovia sú pod kontrolou Antikrista, ktorý teraz vyvíja veľkú aktivitu. Antikrist vedie veľmi veľkú organizáciu (OSN).

 

Sú natoľko prefíkaní, že len máloktorí ľudia sú si vedomí toho, čo oni v skutočnosti robia.

 

Deti Moje, oni sa pokúsia prevziať moc a bude sa zdať, že sa odvíjajú všetky ich plány.

 

Ale vtedy nastane okamih, aby zasiahol Môj Otec.

 

Beda tým, ktorí budú čeliť hnevu Môjho Otca.

 

Nebude im dokonca ani len daná príležitosť, aby sa pred Ním triasli, pokiaľ nebudú okamžite konať pokánie.

 

Len veľmi málo z vás, deti, je oboznámených s pravdou, pretože mnohí z týchto ľudí kontrolujú správy (v médiách - pozn. prekl.), ktoré vy považujete za pravdivé.

 

Nemáte žiadnych iných prostriedkov (zdrojov informácií), aby ste sa dozvedeli, čo sa vo svete deje.

 

Pretože tie organizácie, ktoré považujete za zodpovedné starať sa o národy (OSN), sú v skutočnosti skupiny, vedené Antikristom.

 

Národy, ktoré považujete za ničomné, sú obeťou a sú použité ako pešiaci, takže namiesto toho sa okolitému svetu javia ako zlé.

 

Nemusíte vždy veriť tomu, čo je vám prezentované v mene spravodlivosti.

 

Veľa sa modlite za vašich bratov a sestry, ktorí budú gniavení týmito ľuďmi.

 

Modlite sa, aby Varovanie oddialilo ich aktivity a modlite sa, aby sa zmiernil dopad ich plánu, ktorý je zosnovaný tak, aby vám odobral vaše práva na vaše peniaze, na vaše potraviny a uprel vám vaše právo na praktizovanie kresťanskej viery a iných náboženstiev, ktoré uctievajú Môjho Otca.

 

 

Váš milovaný Ježiš Kristus

Spasiteľ ľudstva

 

 

 

 

Poznámky:

* Babylon = Európska únia

** Červený drak = Čína, Medveď = Rusko

NWO = Nový Svetový Poriadok

OSN = Organizácia spojených národov

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 351

19.02.2012 03:00

Posolstvo 351

19.02.2012 - 03:00 hod

— Šelma s desiatimi rohmi je Európska únia —

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, nesmieš byť vydesená týmito posolstvami, pretože sú dávané svetu z lásky, ktorú prechovávam k celému ľudstvu.

 

Znalosť o udalostiach, ktoré majú prísť, pomôže pripraviť Moje deti, aby mohli brániť pravdu.

 

Moje varovania môžu pomôcť rozšíriť obrátenia a umožnia Mojim deťom, aby opätovne uznali pravdu Môjho zasľúbenia, že sa znova vrátim.

 

Deti, Môj Druhý príchod sa uskutoční ešte za vášho života.

 

Vy z tejto vyvolenej generácie zožnete zázraky Môjho osláveného panovania na Zemi.

 

Medzi vás, Moje vyvolené deti, zahŕňam aj tých, ktorí sa ku Mne obrátili chrbtom a popierajú existenciu Môjho milovaného Otca, Boha Najvyššieho.

 

Moja láska zahalí aj tých, ktorí Mnou opovrhujú. Časom sa obrátia.

 

Uznanie Mojich posolstiev, daných tebe, Môjmu prorokovi konca času, poverenému zodpovednosťou otvoriť sedem pečatí, nebude postačovať.

 

Na čom naozaj záleží, je spása všetkých vašich bratov a sestier vo svete.

 

Dvaja spojenci, Rusko a Čína, spoja svoje sily. To sa udeje, keď povstane šelma s desiatimi rohmi, aby ovládla jej dlho sužovaný nevinný ľud.

 

Dcéra Moja, šelma s desiatimi rohmi je Európska únia, označovaná v Knihe Zjavenia ako Babylon.

 

Babylon padne a bude ovládnutý veľkým červeným drakom, Čínou a jej spojencom, medveďom, ktorým je Rusko.

 

Keď sa to stane, zavládne komunizmus a beda komukoľvek, kto bude videný, ako praktizuje svoje náboženstvo v ich prítomnosti.

 

Všetky náboženstvá budú zakázané ale kresťania budú trpieť najväčším prenasledovaním.

 

Rímsko-katolícki kresťania nebudú vôbec tolerovaní a budú sa musieť zúčastniť svätých omší v tajnosti.

 

Deti, všetci Moji nasledovníci, prišiel čas, aby ste začali plánovať svoju budúcnosť.

 

Budem vás viesť v každom čase.

 

Začnite sa pripravovať teraz, lebo vám bude poskytnutí čas, aby ste tak spravili.

 

Znova vám hovorím, modlitby, a to vo veľkom počte, oslabia silu šelmy, medveďa a červeného draka.

 

Budú vládnuť len veľmi krátky čas, pretože potom budú zničení.

 

 

Váš milovaný Spasiteľ

Vykupiteľ ľudstva

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 352

20.02.2012 12:20

Posolstvo 352

20.02.2012 - 12:20 hod

— Boh Otec - Povstaňte teraz a prijmite moju pečať, pečať živého Boha —

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, moje srdce sa chveje starosťou kvôli hriechom mojich detí.

 

Ako každému milujúcemu otcovi, ich vzájomná strašná nenávisť mi trhá srdce vo dvoje.

 

Je to ako meč, ktorý neustále prebodáva moje srdce.

 

Ja som Boh Najvyšší, ktorý kvôli slobodnej vôli, ktorú som dal všetkým mojim deťom, bude musieť trpieť neustálou bolesťou, až pokým sa nevytvorí nový raj na zemi.

 

Potom sa vy, moje deti, zjednotíte v súlade s mojou najsvätejšou vôľou.

 

Dokiaľ sa tak nestane, nemôže byť na zemi žiaden mier.

 

Len vtedy, keď bude konečne zničený Satan a tí, ktorí otrocky nasledujú jeho lživé sľuby, môže svet dosiahnuť pokoj.

 

Moja dcéra, povedz mojim deťom, že Ma neteší myšlienka potrestania mojich detí, pretože ich milujem.

 

Patria Mne, oni sú mojim drahocenným stvorením. Byť svedkom toho, ako Satan zničil ich duše, predstavuje pre Mňa, ich milovaného Otca, neutíchajúcu trýzeň.

 

Je mojim prianím, aby som všetky moje milované deti, ktoré poznajú a chápu moju lásku k nim, vzal do môjho nádherného nového raja na zemi.

 

Sľubujem vám, že prenasledovanie bude krátke a že budete ochraňovaní.

 

Pretože teraz vám zanechávam pečať mojej lásky a ochrany.

 

S ňou uniknete pozornosti tých, ktorí budú príčinou utrpenia vo vašich krajinách.

 

Moja pečať je mojim sľubom spásy. Touto pečaťou bude moja moc prúdiť cez vás a nepostihne vás žiadna ujma.

 

Toto je zázrak, deti a len tí, ktorí sa sklonia predo Mnou, ich Pánom a Stvoriteľom všetkých vecí ako malé deti, s láskou ku Mne vo svojich srdciach, môžu byť požehnaní týmto Božím darom.

 

Teraz povstaňte a prijmite moju pečať, pečať živého Boha.

 

Modlite sa v rámci Modlitebnej kampane (33) túto modlitbu "Za prijatie pečate živého Boha", aby ste moju pečať uznali a prijali ju s láskou, radosťou a vďačnosťou.

 

 

"Ó, môj Bože, môj milujúci Otče, s láskou a vďačnosťou prijímam tvoju Božskú pečať ochrany.

Tvoje Božstvo obklopuje moje telo a dušu naveky.

Skláňam sa v pokornom vďakyvzdaní a ponúkam Ti moju hlbokú lásku a oddanosť — Tebe, môjmu milovanému Otcovi.

Úpenlivo Ťa prosím, ochraňuj ma a mojich milovaných touto mimoriadnou pečaťou a ja sa zaväzujem, že svoj život zasvätím tvojej službe na veky vekov.

 

Milujem Ťa, drahý Otče.

Utešujem Ťa, milovaný Otče, v týchto časoch.

Obetujem Ti telo a krv, dušu i Božstvo tvojho milovaného Syna na odčinenie hriechov a za spásu všetkých tvojich detí. Amen."

 

 

Choďte, moje deti a nebojte sa. Dôverujte Mi, vášmu milovanému Otcovi, ktorý s láskou stvoril každého z vás.

 

Ja poznám každú jednotlivú dušu, každá vaša súčasť je Mi známa. Ani jeden z vás nie je milovaný menej ako druhý.

 

Preto nechcem stratiť ani jednu dušu. Ani jednu jedinú.

 

Prosím, pokračujte v modlitbe môjho ruženca Božieho milosrdenstva každý deň.

 

Jedného dňa pochopíte, prečo je táto očista potrebná.

 

 

 

Váš milujúci Otec v nebi

Boh Najvyšší

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 353

21.02.2012 00:30

Posolstvo 353

21.02.2012 - 00:30 hod

— Boh Otec - Buď ste za Mňa alebo ste proti Mne – je to vaša voľba —

 

Ja Som Boh Otec, Stvoriteľ všetkých vecí. Hovorím s tebou dnes v noci v mene Najsvätejšej Trojice.

 

Moja dcéra, prišiel čas, aby bola rozlomená prvá z pečatí – a jak Ma to zarmucuje.

 

Prisľúbil Som, že predtým, ako sa to stane, ponúknem Moju ochrannú pečať na čelá všetkým tým, ktorí vo Mňa veria.

 

Teraz vám, deti, dávam poslednú príležitosť, aby ste povstali a rozhodli sa.

 

Buď ste za Mňa alebo ste proti Mne – je to vaša voľba.

 

Tým, ktorí odmietajú Moje Sväté slovo, ktoré je dávané tomuto prorokovi posledných časov, musíte Ma teraz počúvať, keď hovorím.

 

Dávam vám prorokov, aby vás viedli.

 

Prečo odmietate Moju lásku?

 

Prečo dovoľujete pochybnostiam, aby vás robili slepými pre pravdu?

 

Aj keď vás veľmi milujem, zostáva už málo času a budú vám dané už len sekundy, aby ste sa rozhodli o svojom vlastnom osude. Pretože časom sa Moja trpezlivosť pominie.

 

Ignorujte Moje volanie a bude pre vás ťažké Ma nájsť v divočine, ktorá prichádza.

 

Ak prijmete moju pečať lásky, budete v každom čase pod mojou ochranou.

 

Táto ochrana pokryje aj vaše rodiny.

 

Toto je Moje posledné volanie s ponukou Mojej pečate lásky.

 

Potom budete musieť čeliť bezútešnosti, vystavení Veľkému súženiu, v osamotení a bez opory, o ktorú by ste sa mohli oprieť.

 

Deti, nikdy vás nebudem nútiť, aby ste Ma milovali. Je to vaša vlastná voľba a prirodzene, láska môže vychádzať len zo srdca.

 

Teraz k vám naťahujem Moju ruku lásky. Pokiaľ Ma poznáte, tak Ma rozpoznáte.

 

Pokiaľ tvrdíte, že Ma poznáte ale odmietate Moje gesto lásky a ochrany, potom Ma v skutočnosti vôbec nepoznáte.

 

Moje deti, držte sa teraz tesne pri Mne, lebo prvá pečať bola teraz konečne otvorená.

 

Zem sa bude všade v rôznych častiach sveta otriasať a potom už viac nebudete mať žiadnych pochybností.

 

Pretože vás milujem, budem následne očakávať vašu odpoveď.

 

Nikdy neodmietajte Mojich prorokov, pretože tým odmietate Mňa.

 

Keď škodíte Mojim prorokom alebo ich ohovárate, to samé robíte aj Mne.

 

Pretože je to Môj hlas z Neba, ktorý urážate.

 

Je omnoho lepšie, keď nepoviete nič a zostanete ticho, ak ste na pochybách.

 

Teraz nastáva čas, aby bola dokázaná pravosť proroctiev.

 

Mnohí padnú v zahanbení a ľútosti na kolená, keď uvidia, ako ich odmietnutie Mojich posolstiev, daných Mojimi prorokmi posledných časov, Ma trhalo vo dvoje.

 

Ako ich odsudzovanie a zosmiešňovanie urobili z Môjho Svätého slova predmet posmechu.

 

Ako im bola pravda príliš horká nato, aby ju prehltli, a ako im klamstvá falošných prorokov a veštcov dali povrchnú útechu, ktorú hľadali.

 

Jak ďaleko Moje deti odo Mňa odpadli.

 

Jak sú len nevďačné.

 

Tí, ktorí Ma poznajú a príjmu Moju pečať – vedzte, že budete mať večný život.

 

Vy ste nikdy nezapochybovali o Mojom slove, pretože vaša pokora a detská láska ku Mne znamenali, že ste nedovolili, aby vám intelektuálne uvažovanie zapchalo vaše uši pre počutie pravdy.

 

Tak mnoho Mojich pravých prorokov, ktorých Som vám za posledných dvadsať rokov poslal, bolo zosmiešnených, zneužitých, sužovaných a vytlačených do ústrania.

 

Tí z vás, ktorí ste ohovárali Moje posolstvá, mali by ste sa hanbiť.

 

Napriek tomu ste zbožňovali falošných prorokov a klaňali sa im.

 

Pýtam sa vás, pred ktorým Bohom ste sa to klaňali?

 

Vy viete, kto Som. Prišiel pre vás čas, aby ste sa postavili zoči-voči pravde.

 

Pretože buď ste za Mňa alebo ste proti Mne. Pokiaľ Ma nedokážete spoznať, tak potom ste stratení.

 

Tí z vás, ktorí počujú Môj hlas – nasledujte Ma a pomôžte Mi vystavať zvyšok mojej Cirkvi na Zemi.

 

Povediem vás cez zmätok, ktorý spôsobí Antikrist.

 

Nebudete trpieť súžením, ktoré postihne tých, ktorí odmietnu zrieknuť sa falošných idolov, chamtivosti, materializmu a túžby po moci.

 

Vyzývam všetky Moje deti, aby počúvali.

 

Prosím vás, aby ste otvorili svoje oči skôr, ako bude príliš neskoro.

 

 

Váš milovaný Otec

Boh Najvyšší

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 354

21.02.2012 19:45

Posolstvo 354

21.02.2012 - 19:45 hod

— Prečo odmietate Moje varovania, aby ste sa pripravili na Môj Druhý príchod? —

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, ako len trpíš v Mojom mene a v mene Môjho milovaného Otca.

 

Musíš byť silná, nakoľko tieto posolstvá v niektorých kruhoch vyvolajú pohoršenie i keď iné duše budú inšpirovať a dodajú im silu.

 

V čase, keď Som prebýval na Zemi, bolo Moje Sväté Slovo učencami odmietnuté.

 

Bol Som kňazmi a tými, ktorí tvrdili, že sú svätí muži, zavrhnuý ako podvodník.

 

V pravde sú tí z vás, ktorí tvrdia, že zaobchádzanie, ktorého sa Mi dostalo, bolo barbarské.

 

Tiež majú pravdu v tom, že ľudia, ktorí v tých časoch žili, boli nevzdelaní, hrubí a zlí ako aj krutí v ich zaobchádzaní so Mnou, ich milovaným Spasiteľom.

 

Niektorí by mohli povedať, že oni boli nevedomí a nepoznali nič ohľadne Svätých Písiem. No to nie je pravda, pretože tí, ktorí žijú v dnešnom svete – aj keď sú vzdelanejší a poznajú viac – nie sú iní.

 

Tí, ktorí sú úplne zbehlí vo Svätej Biblii a od ktorých by ste očakávali, že sú ostražití ohľadne učenia, ktoré obsahuje, sú slepí voči pravde.

 

Pretože pri všetkom tom ich chápaní Svätej Knihy Môjho Otca zlyhali v tom, aby sa pripravili na čas, keď opäť prídem.

 

Kedy si myslia, že by im mal byť poskytnutý tento čas?

 

Čas Môjho Druhého príchodu na Zem sa už veľmi približuje.

 

No napriek tomu sa ľudstvo na Môj príchod nepripravilo.

 

Dokonca ani Moji posvätení služobníci nekážu o dôležitosti tejto nanajvýš slávnej udalosti. Prečo tomu tak je?

 

Vari ste sa ničomu nenaučili? Čo by Som ešte mal urobiť?

 

Kedy si myslíte, že by Som mohol prísť a prečo si myslíte, že čas nie je blízko?

 

Čo je to, čo vás robí slepých a zapcháva vaše uši, keď nepočujete znieť Môj hlas?

 

Odhoďte vaše plášte zo zlata, striebra a blahobytu a akceptujte, že bezo Mňa ste ničím.

 

Bez Mojich milostí nemôžete pripraviť svoje duše na Môj slávnostný návrat.

 

Môj milovaný Otec vždy posiela prorokov, aby pripravili Jeho deti. Tak to robieval od počiatku času.

 

Prečo potom odmietate Moje varovania, aby ste sa pripravili na Môj Druhý príchod?

 

Veľmi vás prosím, počúvajte Ma.

 

Nemôžem vám prikázať, aby ste počúvali, pretože vám bol daný dar slobodnej vôle.

 

Nikdy vás nemôžem nútiť alebo vám prikazovať, aby ste niečo konali, pretože to nie je možné.

 

Môj Otec nikdy nebude zasahovať do vašej slobodnej vôle.

 

No nikdy nebude váhať, aby vás varoval, viedol a zaplavil vaše duše posilňujúcimi milosťami.

 

Pretože tým, ktorých srdcia sú otvorené, On udelí dar Ducha Svätého.

 

Tí, ktorí sa previňujú pýchou, náboženským snobizmom a aroganciou, zistia, že je to pre nich nemožné, aby otvorili svoje srdcia, pretože im chýba tá najdôležitejšia vlastnosť zo všetkých – POKORA.

 

Bez pokory a šľachetnosti srdca sa nemôžte priblížiť k Môjmu Svätému Srdcu.

 

Poďte ku Mne deti. Nechajte Ma, aby Som vás vzal do Môjho stáda a mohol vás ako dobrý pastier viesť do bezpečia.

 

 

Váš Ježiš

Vykupiteľ ľudstva

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 355

22.02.2012 19:00

Posolstvo 355

22.02.2012 - 19:00 hod

— Pôst je dôležitý pre vaše duše —

 

Posolstvo, ktoré dostala Mária Božieho Milosrdenstva počas Adorácie pred najsvätejšou Oltárnou sviatosťou. 

 

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, povedz Mojim deťom, že tento pôstny čas je časom tichého rozjímania, osobnej obety a príležitosti k modlitbám za utíšenie vojen vo svete.

 

Napodobňujte Ma v Mojom pôste na púšti prinášaním malých obiet.

 

Pôst je dôležitý pre vše duše. Očisťuje ducha a poskytuje Mi veľkú útechu.

 

Pôstom aspoň raz v týždni môžete zachrániť mnohé duše.

 

Môžete ho vykonať podľa vášho želania. Jediné, na čom záleží je, aby ste ten deň obetovali za duše.

 

Využite tento čas, aby ste Mi pomohli v Mojom boji za duše.

 

Rozjímajte o Mojom živote na zemi a o dare, ktorý Som vám Svojou smrťou na kríži dal, aby Som všetkým Mojim deťom poskytol Večný život.

 

Týchto pár týždňov pôstneho obdobia musí byť využitých na prípravu vašich duší a duší vašich bratov a sestier.

 

Prosím pripravte sa na Veľký týždeň a Veľkú Noc touto modlitbou "Môj dar pôstu Ježišovi", ktorú sa modlite v rámci Modlitebnej kampane (34) :

 

 

"Ó, môj Ježišu, pomôž mi, aby som sa svojim vlastným nepatrným spôsobom pripodobnil Tvojmu životu obety za spásu ľudstva.

 

Dovoľ mi, aby som Ti počas pôstneho obdobia v jednom dni v týždni ponúkol dar pôstu na záchranu všetkých ľudí, aby mohli vojsť bránami Nového raja na Zemi.

 

Ponúkam Ti, drahý Ježišu, moju obetu s láskou a radosťou vo svojom srdci, aby som Ti ukázal veľkosť mojej lásky.

 

Skrze túto obetu Ťa úpenlivo prosím za spásu každej duše, ktorá by mohla upadnúť do nemilosti. Amen."

 

 

Nedovoľte strachu, aby zatienil vašu nádej na večnú spásu, deti. Očista sa udeje rýchlo.

 

Vy, Moji nasledovníci, ktorí prijmete Pečať živého Boha, ste požehnaní.

 

Nemusíte byť ustarostení.

 

Musíte byť silní.

 

Musíte byť plní nádeje a upriamení po celý čas na Mňa.

 

Len potom povstanete a bez zaváhania budete kráčať tŕnistou cestou.

 

Budem vás sprevádzať a povediem vás na každom kroku vašej cesty.

 

 

 

Váš milovaný Ježiš

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 356

23.02.2012 16:00

Posolstvo 356

23.02.2012 - 16:00 hod

— Panna Mária - modlite sa, aby mohla byť odvrátená atómová vojna v Iráne —

 

Dieťa moje, nastal pre moje deti čas, aby sa v úcte k môjmu predrahému Synovi spojili v jednote tak, aby mohla byť odvrátená atómová vojna v Iráne.

 

Táto vojna je veľmi blízko a vy sa musíte vytrvalo modliť, aby bola zastavená, pretože by zabila milióny Božích detí.

 

Satan a jeho démoni pracujú na tom, aby spôsobili strašnú skazu.

 

Ak zabijú duše skôr, ako im bude daná možnosť, aby sa v očiach môjho Syna vykúpili, potom sú stratené.

 

V tomto spočíva plán Zlého.

 

On sa snaží zabrániť toľkým dušiam, aby vošli do Kráľovstva môjho Otca.

 

Môj svätý Ruženec môže – pri modlení sa všetkých tajomstiev ako jedna modlitba*– zabrániť vojne, deti.

 

Zjednoťte sa teraz na jeden deň a modlite sa môj svätý Ruženec, aby bola zastavená táto atómová vojna, ktorá sa teraz plánuje.

 

Modlite sa za tie úbohé duše a to nielen v Iráne ale aj v krajinách, ktoré budú neúmyselne do nej zapojené.

 

Modlite sa tiež za tie úbohé krajiny, ktoré budú zneužité ako pešiaci v nehoráznej hre klamstiev, plánovanej istými skupinami a nie Bohom, mojím Večným Otcom.

 

Choďte teraz, moje deti, a zhromaždite všetky moje deti, aby sa modlili za zmiernenie tohto veľkého zverstva proti ľudstvu.

 

 

Vaša milovaná Matka

Matka Spásy

 

 

 

* Poznámka:

Táto komplexná modlitba ruženca sa skladá zo všetkých štyroch základných ružencových modlitieb, idúcich po sebe v tomto navrhovanom poradí: 1.Radostný, 2.Ruženec svetla, 3.Bolestný, 4.Slávnostný. Na modlitbu každého samostatného ruženca treba približne 20 minút a na kompletné štyri ružence ca. 1:20 hod.

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 357

23.02.2012 16:42

Posolstvo 357

23.02.2012 - 16:42 hod

— Boh Otec - Výzva ku katolíckej Cirkvi, aby prijala novú éru mieru na Zemi —

 

Ja Som Boh, všemohúci Otec, Stvoriteľ všetkých vecí, Boh najvyšší.

 

Dcéra moja, je dôležité, aby tí, ktorí nasledujú učenie rímskokatolíckej Cirkvi, prijali milénium tak, ako bolo prisľúbené všetkým mojim deťom.

 

Slová, obsiahnuté v mojej Svätej Knihe, Svätom Písme, neklamú.

 

Môj prísľub sa nachádza v Skutkoch Apoštolov.

 

Evanjelista Ján bol taktiež oboznámený o slávnom návrate môjho milovaného Syna, keď bude na 1000 rokov panovať v novej ére pokoja a mieru.

 

Prečo tí, ktorí tvrdia, že rozumejú môjmu Svätému Slovu, odmietajú z neho prijať jednu časť a druhú už nie?

 

Tým mojim posvätením služobníkom hovorím, aby teraz otvorili Knihu Pravdy.

 

Ste povinní hlásať pravdu.

 

Nesmiete počúvať tých z vašich radov, ktorí prekrúcajú pravdu, týkajúcu sa Novej éry pokoja na Zemi.

 

Čím sú motivovaní vaši bratia v mojej rímskokatolíckej Cirkvi, ktorí popierajú pravdu?

 

Vniesli ste do mojich detí zmätok.

 

Kvôli ich vernosti k jedinej pravej Cirkvi, rímskokatolíckej Cirkvi, im upierate príležitosť, aby pripravili svoje duše na panstvo môjho Syna v Novom raji na Zemi.

 

Vašou povinnosťou je informovať moje deti o pravde.

 

Mojim deťom hovorím: "Nesmiete nikdy popierať pravdu, obsiahnutú vo Svätej Biblii, ktorá obsahuje pravdivé slovo."

 

Vy, moje deti, musíte prijať zasľúbenie, dané mojim Synom po Jeho slávnom zmŕtvychvstaní.

 

On povedal, že znovu príde.

 

Tento čas Druhého príchodu môjho milovaného Syna na Zem sa približuje.

 

Ak veríte prísľubu, ktorý dal môj Syn, potom viete, že On tým mieni to, čo povedal.

 

Keď znova príde, tak príde, aby vládol a prevzal si svoj právoplatný trón v Novom raji, ktorý som stvoril na Zemi pre vás všetkých.

 

Nikdy nespochybňujte slová, vychádzajúce z Božských úst môjho milovaného Syna Ježiša Krista.

 

Vedzte, že Ja, váš milovaný Otec, si prajem, aby ste sa všetci spojili ako jedna rodina s mojim Synom v raji.

 

Prijmite pravdu. Neprekrúcajte ju, ani si ju neprispôsobujte tak, aby vyhovovala vašej chybnej interpretácii pravdy.

 

Ja som Pravda.

 

Vy nemôžete zmeniť Mňa a ani to, kto Som.

 

Pravda vás oslobodí.

 

 

Váš milovaný Otec

Boh Najvyšší

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 358

24.02.2012 15:30

Posolstvo 358

24.02.2012 - 15:30 hod

— V novom raji nebude žiadnej smrti, žiadnej nemoci, žiadneho hriechu —

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, nesmieš nikdy zabúdať, že aj napriek mojim prísnym varovaniam, ktoré dávam ľudstvu, prechovávam v mojom srdci celkom výnimočnú lásku k mojim deťom.

 

Je nevyhnutné, aby bola Zem teraz očistená, pretože keby som sa teraz vrátil, nebola by vhodná, aby som po nej kráčal.

 

Keď bude ľudstvo očistené, tak zostanú len tí, ktorí milujú Mňa a môjho Večného Otca.

 

Moja vyvolená generácia bude so Mnou na veky. Tento raj vám ponúkne 1000 rokov mieru, lásky a harmónie.

 

Po tomto období dôjde k druhému vzkrieseniu z mŕtvych (Zjav 20, 1-15 - pozn. prekl.).

 

Len potom môže byť všetkým dušiam ponúknutý večný život s Božím svetlom, ktoré ich bude prežarovať.

 

Dcéra moja, prečo váhaš? Vari nevieš, že tieto proroctvá boli predpovedané?

 

Nech nikto nie je na pochybách. Vám, deťom tejto generácie, bude daný dar života v raji, ktorý bude dokonca krásnejší ako ten, ktorý bol pripravený pre Adama a Evu.

 

Starnutie nebude viac existovať, pretože človek bude žiť v mieri v rodinách rozličných generácií.

 

Tak mnoho lásky a radosti sa stane každodennou skutočnosťou. Konečne získate naozajstný a trvalý mier vo svojich dušiach.

 

Prečo by to nemohlo byť možné? To je tá Zem, ktorá bola úmyslom Môjho Otca, ktorého Božia vôľa sa konečne stane ako v Nebi, tak aj na Zemi.

 

Všetci sa radujte. Nový raj je treba uvítať so vzrušením a očakávaním.

 

Nebude už žiadnej smrti, žiadnej nemoci, žiadneho hriechu. Bude vám daný dar večného šťastia.

 

Modlite sa za tých, ktorí kvôli hriechu a neposlušnosti stratia akýkoľvek nárok na svoje právoplatné dedičstvo, ktoré bolo zamýšľané Mojim Večným Otcom od počiatku času.

 

 

Váš milujúci Ježiš

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 359

24.02.2012 21:45

Posolstvo 359

24.02.2012 - 21:45 hod

— Nikdy neodmietajte prorokov Pána —

 

Dcéra moja, je bezpodmienečne nutné, aby si mlčala, keď začne prenasledovanie.

 

Sväté Slovo môjho Večného Otca bude odmietnuté práve tými posvätenými služobníkmi, ktorí prehlasujú, že verejne hlásajú pravdu Jeho Najsvätejšieho Slova.

 

Katolícka Cirkev je jedinou pravou Cirkvou.

 

Pri mojom Druhom príchode sa všetky Cirkvi zjednotia, aby sa stali jednou svätou a Apoštolskou Cirkvou.

 

Dovtedy, pokým sa tak nestane, bude každé slovo môjho Otca, ktoré je dávané duchovne vyprahnutému svetu, buď ignorované, alebo spochybňované alebo prudko napádané.

 

Tí, ktorí budú ostro vystupovať proti mojim posolstvám, ktoré dostávaš ty – siedmy posol na konci časov – sa rozdelia na dva tábory.

 

Jednak to budú tí, ktorí nasledujú Satana prostredníctvom mágie a veštenia budúcnosti v rámci hnutia New Age.

 

K tým ďalším budú patriť tí, ktorí sú duchovne slepí ale ktorí veria, že sú Božsky inšpirovaní darom Ducha Svätého.

 

Oba tábory odmietnu Božie Slovo, ktoré ti je dávané skrze Najsvätejšiu Trojicu a moju milovanú Matku.

 

Dokonca aj dobrí kňazi, majúci zákaz verejne schvaľovať tieto posolstvá, sa budú cítiť oprávnení, aby pred celým svetom hanobili moje Sväté Slovo.

 

Majúc málo skutočnej pokory vo svojich srdciach si zaumienia podkopať toto volanie z neba, ktoré je dávané na pomoc ľudstvu.

 

Títo kňazi, duchovní a ostatní samozvaní apoštoli, ktorí vyhlasujú, že Ma poznajú, sa budú snažiť podnecovať duše k tomu, aby zavrhli moje Slovo.

 

Nebudú mať v sebe štipku hanby, keď budú moju Knihu Pravdy arogantne trhať na kusy, ako bude odhalená celému ľudstvu.

 

Potom s jedom vo svojich srdciach roztrhajú jej obsah.

 

Nebudú chcieť počuť pravdu, lebo v nich vyvolá znepokojenie a bude otriasať zámotkom ich falošnej istoty, do ktorej sa zakuklili.

 

Ó, ako Ma urážajú.

 

A hoci si to neuvedomujú, narobia tým tak veľa škody.

 

Modlite sa, aby tieto duše, ktoré sú vplyvom Podvodníka zaslepené pre pravdu, otvorili svoje srdcia a prijali Božie Slovo tak, ako im je dnes prezentované.

 

Nemajú žiadne právo, aby verejne odmietali tieto posolstvá bez toho, aby ich rozlišovali s čistou dušou, ktorá musí byť v každom ohľade pokorná.

 

Aj keď Boh dovoľuje zakúšať svojim vizionárom na Zemi utrpenie, aby tým zabezpečil záchranu duší, nebude tolerovať týranie svojich pomazaných prorokov.

 

Ty, dcéra moja, si prorok.

 

Prijímaš utrpenie ako dar pre Mňa.

 

Ale nejde tu o teba, pretože bezo Mňa si ničím a ty to vieš a akceptuješ to.

 

Boh, môj Otec, hovorí cez svojich prorokov k svetu.

 

Je to Jeho Slovo, ktoré odmietate, keď verejne ohovárate Jeho prorokov.

 

Pretože v Jeho očiach je to hriech.

 

Nikdy neodmietajte prorokov Pána.

 

Nikdy neubližujte Jeho prorokom ani ich nepoškodzujte akýmkoľvek spôsobom.

 

Pokiaľ máte pochybnosti, tak vždy zachovajte mlčanlivosť a modlite sa za nich.

 

Zaútočte na pravého proroka a za trest sa rukou môjho Otca na vás vyleje prúd ohňa z Nebies.

 

Žiaden človek nezabráni, aby Slovo Pána bolo dávané Jeho deťom.

 

Toto je zasľúbenie môjho Otca, dané od samého počiatku vekov.

 

Počúvajte Jeho hlas.

 

Akceptujte skutočnosť, že sa nachádzate na konci časov.

 

Modlite sa, aby tieto posolstvá boli počuté tak, aby všetky Božie deti mali večný život.

 

 

Váš učiteľ

Vykupiteľ celého ľudstva

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 360

26.02.2012 21:45

Posolstvo 360

26.02.2012 - 21:45 hod

Boh Otec - Balzam, ktorý tak naliehavo potrebujete na upokojenie svojich duší

 

Moja dcéra, tým mojim deťom, ktoré sú povolané, aby verejne hlásali moje Sväté Slovo a pripravili tak Zem na príchod môjho milovaného Syna Ježiša Krista, musím povedať nasledovné.

 

Vy, moje deti, ktoré poznáte Mňa, vášho milovaného Otca, musíte bojovať proti pokušeniam, ktoré sú pred vás kladené každú minútu dňa.

 

Dňa 10. mája 2011 ste boli vďaka mimoriadnemu požehnaniu, ktoré môj Syn dal svetu, naplnení Duchom Svätým.

 

Musíte si uvedomiť zodpovednosť, ktorú teraz máte.

 

Pretože sa zjednocujete ako jedna armáda, ktorá bude tvoriť počiatok mojej zvyšnej armády na Zemi, budete napádaní zo všetkých strán.

 

Vaša viera a vernosť ku Mne, vášmu milovanému Otcovi a môjmu drahému Synovi Ježišovi Kristovi bude skúšaná až na pokraj vašej znesiteľnosti.

 

Tým, že nasledujete môjho Syna, budete musieť niesť váhu Jeho kríža a to nebude jednoduché.

 

Budete plní pochybností, vnútorných súžení a budete vystavení skúškam a z času na čas budete chcieť všetko zanechať.

 

Mnohí ľudia, ktorým dôverujete, sa možno pokúsia vás odradiť.

 

Budú vám vravieť, že si vymýšľate, že trpíte preludmi a potom sa stanete terčom posmechu, zosmiešňovania a zavrhovania.

 

Môžno budete mať dokonca pocit, že nedokážete čeliť klamstvám a lžiam, ktoré budú vymyslené s cieľom presvedčiť vás, aby ste tieto posolstvá odmietli.

 

Bude si to vyžadovať obrovskú vieru a odvahu, aby ste na seba vzali svoj kríž a nasledovali môjho Syna a pomohli Mu pripraviť ľudstvo na Jeho oslávený návrat na Zem.

 

Budú vám podrážať nohy a nastražia na vás pasce.

 

Nikdy nepadnite do pasce tým, že by ste – pokiaľ budete k tomu vyzvaní – odsúdili ľudí zato, že neprijímajú tieto posolstvá.

 

Nikdy nebojujte s inými, keď hájite moju Svätú vôľu.

 

Milujte jeden druhého.

 

Prejavujte trpezlivosť s tými, ktorí sa vám nielenže vysmievajú a hľadajú chyby v týchto posolstvách, ale ktorí vami aj ako človekom pohŕdajú.

 

Zostaňte ticho. Buďte trpezliví. Preukážte lásku k tým, ktorí prehlasujú, že hovoria v mojom mene.

 

Nikdy nesúďte iných v mojom mene, pretože nato nemáte právo.

 

Nikdy neohovárajte iných v mojom mene, lebo ak tak spravíte, porušíte moje prikázania.

 

Modlite sa za tých, ktorí vám ubližujú a to aj vtedy, ak je to v mojom mene.

 

Deti, potrebujem od vás, aby ste sa spojili v jednote.

 

Odložte stranou všetky vaše odlišnosti.

 

Úbohé duše, ktoré potrebujú vašu pozornosť, nie sú tie, ktoré sú už obrátené, ale tie, ktoré Ma vôbec nepoznajú.

 

Modlite sa teraz za všetky moje deti, ktoré o Mne nevedia nič.

 

Modlite sa aj za tých, ktorí síce o Mne vedia ale ktorí Mňa, ich Stvoriteľa, ich milujúceho Otca, ktorý ich nežne miluje, odmietajú uznať.

 

Prajem si zjednotiť všetky moje deti.

 

Naliehavo vás vyzývam, aby ste odložili všetok váš strach, hnev a netrpezlivosť, ktorými ste sa obrnili a dovolili Mi, aby som vás vzal na cestu do raja.

 

Táto cesta bude plná útrap, avšak láska a mier, ktoré nájdete na konci, bude balzamom, ktorý tak naliehavo potrebujte na upokojenie svojich duší.

 

Deti, dôležitý je pokoj.

 

Nutná je trpezlivosť.

 

Vzájomná láska, ktorá zahŕňa aj tých, ktorí vám ubližujú alebo vás urážajú, je nevyhnutná, aby ste vošli do panstva môjho milovaného Syna v Novom Nebi a na Novej Zemi v raji, ktorý som vám prisľúbil pred tak dávnymi vekmi.

 

 

Váš milujúci Otec

Boh Najvyšší

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 361

27.02.2012 15:30

Posolstvo 361

27.02.2012 - 15:30 hod

— Svet má pred sebou ďalšiu etapu čistenia —

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, tak ako vo svete aj naďalej pribúda ničivých udalostí, tak sa približuje aj čas pre moje Božie milosrdenstvo.

 

Ako sa vojny a nepokoje šíria na všetky strany, tak aj viera mojej Cirkvi naďalej slabne.

 

Udalosti, vedúce k rozkolu v mojej Svätej Cirkvi, sa udejú rýchlo.

 

Kňaz bude proti kňazovi.

 

Biskup bude proti biskupovi.

 

Svet má pred sebou ďalšiu etapu čistenia.

 

Voči môjmu Otcovi vzíde hnev v každej krajine sveta.

 

Moji stúpenci budú teraz kvôli svojej viere podstupovať také utrpenie, aké predtým ešte nezažili.

 

Bolesť, pociťovaná týmito úbohými dušami, je odrazom bolesti, ktorú Ja práve teraz prežívam.

 

Všetci tí, ktorí sú v jednote so Mnou, ich milujúcim Ježišom, budú bez pochybností vo svojich dušiach vedieť, že v nich teraz prebýva môj Duch Svätý.

 

Keď sa vo svojom okolí stanú svedkami hriechu, okamžite ho spoznajú a budú vedieť, akú bolesť Mi spôsobuje.

 

Keď uvidia vojny, ako postihujú nevinných, budú až do špiku kosti preniknutí mukami, ktoré prežívam Ja.

 

Keď uvidia, ako sa pred ich zrakmi tak, akoby to bolo bez následkov, pácha hriech potratu, prenikne nimi moja bolesť.

 

Hriechov pribúda. Viera mojej Cirkvi sa vytráca.

 

Vernosť mojich posvätených služobníkov slabne.

 

Viera v moje učenie je mojimi posvätenými služobníkmi odmietaná tam, kde mojej čriede nehovoria pravdu ohľadne závažnosti a dôsledku hriechu*.

 

Potom sú tu moji milovaní kňazi, rehoľníci a príslušníci kléru všetkých náboženských vierovyznaní, majúci vieru vo Mňa a môjho Večného Otca, ktorí zažívajú bolesť, keď sa musia dívať, ako sa rozširuje hriech sťaby ničivý požiar, ktorý strašnou rýchlosťou zachvacuje národy všade vo svete.

 

Nehľadiac nato, aké ťažké to je, musíte zostať silní a jednotní v mojom mene.

 

Modlitba je teraz veľmi naliehavá a je potrebné v nej zotrvať aspoň jednu hodinu denne, aby sa zmiernil dopad udalosti, ktoré sa teraz začnú vo svete odvíjať.

 

Sekulárne skupiny sa zamerajú na kresťanské Cirkvi a budú príčinou ich utrpenia.

 

Budú sa usilovať o zrušenie všetkých vecí, ktoré uctievajú Mňa, ich Božského Spasiteľa, Ježiša Krista.

 

Nenávisť, ktorá je vnášaná do ich duší, pochádza z ruky Satana.

 

Modlite, modlite sa teraz, aby mohli byť zachránené tie duše, ktoré Božím deťom spôsobujú bolesť a utrpenie.

 

 

Váš Ježiš

 

 

 

*Poznámka:

Žiaľ naši duchovní pastieri, naši drahí kňazi, už dnes viac verejne nekážu o tom, že následkom hriechov je večné zatratenie - prečo tomu tak je, hanbia sa snáď alebo to považujú za "nemoderné" alebo tomu už ani sami viac neveria, hoci sa o tom jasne a nekompromisne píše v sv. Biblii?

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 362

29.02.2012 17:30

Posolstvo 362

29.02.2012 - 17:30 hod

Vari neviete, že Duch Svätý nemôže a nebude vstupovať do duší tých so zatvrdilými srdciami?

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, neprislúcha ti, aby si poznala časový plán vôle môjho Otca.

 

Moji nasledovníci musia byť trpezliví, pretože všetko vo svete sa odvíja tak, ako bolo predpovedané v Knihe môjho Otca.

 

Všetky tieto udalosti budú v súlade s načasovaním môjho Otca a v závislosti od účinku, aký budú mať vaše modlitby v pomoci odvrátiť globálne vojny.

 

Nepotrvá to už dlho a všetky moje prísľuby sa naplnia.

 

Vy, moji nasledovníci, musíte mať vo Mňa, vášho milovaného Ježiša, dôveru.

 

Modlite sa za duše a ponechajte všetko v mojich rukách.

 

Nikdy sa nezabúdajte modliť tak často, ako môžete, k môjmu Otcovi za pečať živého Boha, aby ochránil vás a vašu rodinu.

 

Prijmite s láskou, radosťou a vďačnosťou v rámci Modlitebnej kampane (33) modlitbu "Za prosbu o pečať živého Boha".

 

 

"Ó, môj Bože, môj milujúci Otče, s láskou a vďačnosťou prijímam tvoju Božskú pečať ochrany. Tvoje Božstvo obklopuje moje telo a dušu naveky. Skláňam sa v pokornom vďakyvzdaní a ponúkam Ti moju hlbokú lásku a oddanosť – Tebe, môjmu milovanému Otcovi. Úpenlivo Ťa prosím, ochraňuj mňa a mojich milovaných touto mimoriadnou pečaťou a ja sa zaväzujem, že svoj život zasvätím tvojej službe na veky vekov.

 

Milujem Ťa, drahý Otče. Utešujem Ťa, milovaný Otče, v týchto časoch. Obetujem Ti telo a krv, dušu i Božstvo tvojho milovaného Syna na odčinenie hriechov a za spásu všetkých tvojich detí. Amen."

 

 

Taktiež sa postarajte o to, že povzbudíte ostatných, aby sa sedem dní modlili modlitbu z Modlitebnej kampane (24) za vykúpenie z vašich hriechov.

 

 

"Ó môj Ježišu, Ty si svetlo na zemi, Ty si plameň, ktorý sa dotýka všetkých duší.

Tvoje milosrdenstvo a láska nepoznajú hraníc.

Nie sme hodní obete, ktorú si priniesol svojou smrťou na kríži.

Vieme však, že tvoja láska k nám je väčšia, ako naša láska k Tebe.

 

Daj nám Pane dar pokory, aby sme si zaslúžili tvoje nové kráľovstvo.

Naplň nás Duchom Svätým, aby sme mohli kráčať vpred a veď tvoju armádu, aby hlásala pravdu tvojho svätého slova a pripravila našich bratov a sestry na slávu tvojho Druhého príchodu na zem.

 

Chválime Ťa.

Velebíme Ťa.

Ponúkame seba samých, naše bolesti, naše trápenia ako dar tebe na záchranu duší.

 

Milujeme Ťa, Ježiš.

Zmiluj sa nad všetkými svojimi deťmi, kdekoľvek sú. Amen."

 

 

Tí, ktorí spochybňujú tento mimoriadny dar, ktorým ponúkam úplné odpustenie hriechov, musia vedieť toto.

 

Ja som Ježiš Kristus, Syn Človeka a bola Mi daná moc na odpustenie všetkých hriechov.

 

Mojim posväteným kňazom bola tiež daná moc na odpustenie hriechov skrze sviatosť Svätej spovede.

 

Vyzývam vás, aby ste prijali môj dar odpustenia hriechov v prospech tých, ktorí nemôžu prijať sviatosť Svätej spovede a tých, ktorí nie sú príslušníkmi rímskokatolíckej Cirkvi.

 

Snáď by ste týmto drahým dušiam neodopreli právo na môj dar?

 

Prečo by ste sa mali pokúšať odradiť tie duše, ktoré prijímajú moje Božie Slovo od toho, aby prijali odpustenie hriechov? Chceli by ste radšej, aby sa v mojich očiach nevykúpili?

 

Musíte vašim bratom a sestrám preukazovať lásku a byť šťastní, že sa im odo Mňa, ich milujúceho Ježiša, dostáva tohto mimoriadneho daru.

 

Ak aj nikdy nečítajú moje posolstvá, ktoré dostávaš, dcéra Moja, aj tak majú všetci hriešnici právo prosiť Ma, aby som im odpustil, keď ukážu skutočnú ľútosť vo svojich dušiach.

 

Otvorte svoje srdcia a modlite sa za dar pokory.

 

Vari neviete, že Duch Svätý nemôže a nebude vstupovať do duší tých, ktorí majú zatvrdilé srdcia?

 

 

Váš Božský Spasiteľ

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 363

01.03.2012 19:55

Posolstvo 363

01.03.2012 - 19:55 hod

— Zjednoťte sa, keď budeme vchádzať bránami Nového raja —

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, mnoho mojich detí bude teraz zachránených vďaka modlitbám a utrpeniu mojich drahých nasledovníkov, ktorých láska ku Mne presahuje rámec poznania väčšiny ľudstva.

 

V tomto pohnutom čase sa neustále spolieham na mojich nasledovníkov, aby mi pomohli zachraňovať duše.

 

Mnohé z týchto duší neprežijú čin môjho Božieho milosrdenstva a zomrú v smrteľnom hriechu.

 

Tak mnoho z vás odpovedalo s toľkou poslušnosťou a veľkodušnosťou srdca na moje volanie.

 

Prinášate Mi veľkú útechu.

 

Žehnám vám, moji drahí nasledovníci a prosím vás, aby ste pokračovali v modlitbách za duše ostatných.

 

Už zanedlho dostane celé ľudstvo dar môjho milosrdenstva.

 

Ani jeden z vás sa nevyhne tomu, aby si neuvedomil pravdu o mojej existencii. No nie všetci Ma budú chcieť objať, dokonca ani vtedy, keď im bude odhalená pravda.

 

Sú to duše, kvôli ktorým sa trápim.

 

Sú to tie stratené duše, kvôli ktorým moja milovaná Matka prelieva slzy.

 

Sú to hriešnici, ktorých Mi musíte pomôcť zachrániť, pretože chcem spasiť všetky Božie deti.

 

Modlite a zjednoťte sa, aby ste Mi pomohli pritiahnuť každú jednu dušu, keď budeme vchádzať bránami Nového raja.

 

Toto je modlitba Modlitebnej kampane (35) "Za duše, aby vošli do raja":

 

 

"Ó, môj Ježišu daj, aby som Ti pomohol zachrániť zvyšok Tvojich detí na Zemi.

 

Modlím sa, aby si svojim milosrdenstvom zachránil duše z duchovnej temnoty.

 

Prijmi moje skúšky, bolesti a starosti tohto života na záchranu duší od pekelných plameňov.

 

Naplň ma milosťami, aby som Ti s láskou a radosťou v mojom srdci ponúkol tieto utrpenia tak, aby sme sa v láske k Najsvätejšej Trojici všetci do jedného spojili a ako jedna svätá rodina s Tebou žili v raji. Amen."

 

 

Deti, vy viete, ako veľmi vás milujem.

 

Vy, ktorí Ma poznáte, pochopíte hĺbku mojej bolesti a utrpenia kvôli množstvu ľudí, ktorí odmietajú moju milosrdnú ruku.

 

Len vy môžete vašimi modlitbami pomôcť týmto dušiam a priniesť Mi tak útechu, po ktorej túžim.

 

Zostaňte teraz v mojej blízkosti.

 

Nepotrvá to už dlho.

 

Buďte trpezliví a modlite sa.

 

Uvoľnite sa a preciťujte moju lásku.

 

Všetko bude dobré.

 

 

Váš milujúci Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 364

02.03.2012 00:20

Posolstvo 364

02.03.2012 - 00:20 hod

— Boh Otec - Varovanie pred satanskými kultami a učením New Age —

 

Moja dcéra, skúšky, ktorými ľudstvo musí prejsť, budú počas záverečného čistenia, ktoré je potrebné pred Druhým príchodom môjho milovaného Syna Ježiša Krista, naberať na intenzite.

 

Zem sa pripravuje na túto slávnostnú udalosť, ktorá bola zasľúbená ako môj najväčší dar od stvorenia raja.

 

Očakávajte túto udalosť s radosťou, pretože tento Nový raj je to, o čo sa bude usilovať každý muž, každá žena a každé dieťa.

 

Pripravte sa, aby ste vy, vaše rodiny a priatelia boli spôsobilí kráčať po zemi v mojom Novom raji za vlády môjho vrúcne milovaného Syna Ježiša Krista.

 

Deti, pokiaľ budete túto prosbu ignorovať, tak stratíte nárok na vaše právoplatné dedičstvo.

 

Keby hriešnici mohli čo len na minútu uvidieť tento nádherný výtvor (Nový raj – pozn. prekl.), padli by na zem a prosili by o milosť, aby mohli vojsť jeho bránami.

 

Len tí, ktorí prechovávajú prostú a čistú lásku ku Mne, ich Nebeskému Otcovi a k môjmu milovanému Synovi Ježišovi Kristovi, sa budú môcť tešiť z tejto novej pokojnej a nádhernej existencie.

 

Žiaľ Satan začiernil duše mnohých mojich detí, takže nebudú schopné rozlíšiť pravdu od ilúzie.

 

Moja dcéra, satanské kulty a učenie hnutia New Age sa dopúšťajú strašných klamstiev.

 

Moje úbohé deti, zvedené lžami, ktoré sú podávané ako farebný prelud, veria v novú planétu.

 

Je im sľubovaný iný druh raja. Ale ten neexistuje.

 

Keď Satan zvedie a získa srdcia tých, ktorí v neho uveria, bude ich mučiť na veky.

 

Keby ste videli tú hrôzu v ich tvárach, keď sa po smrti ocitnú v pazúroch Satana, roztrhlo by to vaše srdce vo dvoje.

 

Sú v takom žalostnom stave, že je dôležité, aby ste tieto duše varovali pred mukami, ktoré ich očakávajú.

 

Modlite sa za nich. Nikdy neustávajte. V mnohých prípadoch len utrpenie obetných duší ich môže zachrániť od pekla.

 

Tí, ktorí veria vo Mňa, Boha Otca – vyzývam vás teraz, aby ste odsúdili falošných bohov, falošné idoly, falošné doktríny, vykladačov budúcnosti a učenie hnutia New Age, ktoré všetky nikam nevedú.

 

Všetky boli vytvorené kráľom klamu, Satanom, ľstivým klamárom.

 

Nezastaví sa pred ničím, aby odo Mňa odviedol moje drahé deti.

 

Prosím vás, deti, modlite sa za tieto duše na útechu pre Mňa, vášho milovaného Otca.

 

Utešujte Ma. Časom pochopíte tajomstvo môjho nebeského Kráľovstva.

 

Časom vám bude odhalené tajomstvo mojej Božej vôle.

 

Vašou vernosťou a láskou ku Mne mi časom pomôžete, aby som konečne zjednotil moju rodinu v kráľovstve, ktoré bolo od počiatku stvorené pre všetky moje deti.

 

Ďakujem ti, moja dcéra, za tvoje utrpenie. Ďakujem vám, moje deti, že odpovedáte na moje volanie z nebies.

 

Teraz vám všetkým dávam moje požehnanie, no musíte Ma oň prosiť:

 

"Nebeský Otče, pomôž mi, aby som sa v Tvojich očiach stal maličkým ako dieťa. Prosím Ťa, zahrň ma svojimi milosťami, aby som mohol odpovedať na Tvoje volanie na záchranu všetkých Tvojich detí. Amen."

 

 

Váš milujúci Nebeský Otec

Boh Najvyšší

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 365

03.03.2012 14:33

Posolstvo 365

03.03.2012 - 14:33 hod

— Panna Mária – Deti, musíte sa prebudiť a prijať pravdu —

 

Moje dieťa, utrpenie môjho Syna je rovnaké, ako bolo v dobe, keď bol na Zemi.

 

Bolesť, ktorú vtedy vytrpel a ktorá mu spôsobila najväčšie muky, nebola v Jeho ukrižovaní ale v tom, ako bol odmietnutý.

 

Jeho slovo je dnes odmietané práve tak, ako bolo odmietané vtedy.

 

Dnes je objektom výsmechu takým spôsobom, že to spôsobuje žiaľ a utrpenie nielen mne, Jeho milovanej Matke, ale aj Jeho oddaným nasledovníkom na Zemi.

 

Jak zraňujúce je musieť sa dívať, jak mnoho detí sa odvrátilo od posvätných sviatostí a učenia Cirkvi.

 

Tak mnoho duší poblúdilo. Úpenlivo vás, deti, prosím, aby ste pozdvihli kríž môjho Syna a išli príkladom.

 

Objímte môjho Syna s prostým srdcom.

 

Milovať môjho Syna a ctiť môjho Otca je veľmi jednoduché, deti.

 

Nikdy neanalyzujte slovo môjho Syna.

 

Len jednoducho nasledujte Jeho učenie, ktoré sa nikdy nezmenilo.

 

Načúvajte slovám môjho Syna, keď k vám teraz prehovára z nebies.

 

Vyzýva vás, aby ste si pripravili svoje duše na Jeho Druhý príchod.

 

Keď teraz s vami hovorí, robí to kvôli svojej láske k ľudstvu.

 

Jeho Sväté slovo bude živiť vaše duše a urobí ich opäť silnými.

 

Neodmietajte teraz Jeho volanie k vám.

 

On chce zachrániť každú jednu dušu. Ale aby to mohol urobiť, musí vám pripomínať rozdiel medzi dobrom a zlom.

 

Toľkí z vás nie sú vedení k poznaniu ani k oboznámeniu sa o závažnosti hriechu.

 

Tolerancia vo vašej spoločnosti a v Cirkvách znamená, že to, čo mnohí z vás považujú za bezvýznamné, môže naopak v Božích očiach predstavovať závažný hriech.

 

Cirkev sa v tomto čase nachádza vo veľkej temnote a už po mnoho rokov je terčom Podvodníka.

 

Teraz, keď už čoskoro dôjde k rozkolu vo vnútri Cirkvi, musí môj Syn zasiahnuť a vás viesť.

 

Deti, musíte sa prebudiť a prijať pravdu.

 

Svet sa teraz zmení na nepoznanie.

 

V minulosti vám bolo poslaných mnoho poslov, aby vás pripravili na túto udalosť.

 

Toto sú posledné varovania, ktoré sú dávané ľuďom, aby im umožnili pripraviť sa na Veľké Milosrdenstvo ( Varovanie – pozn. prekl.) môjho Syna.

 

Po Jeho Božom milosrdenstve, keď celému ľudstvu otvorí oči, aby uvidelo svoje hriechy, mu poskytne ešte o trochu viac času, aby hľadalo vykúpenie.

 

Potom vám budú dané pokyny na prípravu vašich duší na Druhý príchod Krista, môjho milovaného Syna, ktorý znovu príde v sláve, ako bolo predpovedané.

 

 

Matka Spásy

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 366

04.03.2012 15:30

Posolstvo 366

04.03.2012 - 15:30 hod

— Katolícka Cirkev a dom Izraela búdu prenasledované —

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, čas na otvorenie pečatí, ktorý vyvrcholí tvojim otvorením siedmej pečate, je už takmer nad vami.

 

Vďaka vašim modlitbám sa odvracia mnoho otrasov.

 

Vy, moji nasledovníci, prijímajúc môj kríž, sa zjednotíte s nepoškvrneným Srdcom mojej Matky, zatiaľ čo budete kráčať smerom k môjmu oslávenému Kráľovstvu.

 

Ako sa vo svete bude stupňovať neprávosť a morálny rozklad, tak bude vzrastať viera tých, ktorí povedú moju armádu.

 

Cirkvi budú prenasledované, predovšetkým katolícka Cirkev a dom Izraela.

 

Mnohí tým budú potešení. Obe tieto náboženstvá budú trýznené a bude vyvinutá všetka snaha zvonku aj zvnútra, aby po nich nezostalo ani stopy.

 

Keď padnú, tak po celom svete nastanú veľké ovácie.

 

Mnohí sa budú domnievať, že došlo k ich zničeniu. Ľudia si potom nebudú všímať ich mŕtvoly.

 

To by však bolo smiešne, pretože oni znovu povstanú, aby vytvorili nové nebo a novú zem, keď sa otvoria brány môjho raja.

 

Nikto nemôže a ani nezničí môj vyvolený ľud na zemi.

 

Môžu im spôsobiť bolesť, útrapy, smrť a zbúrať i samotné budovy a chrámy, postavené na oslavu môjho Otca.

 

Oni však potom znovu povstanú a budú si nárokovať svoje oprávnené tróny, keď so Mnou budú kraľovať v raji.

 

Nikdy neodmietajte Boha.

 

Nikdy neodmietajte Jeho Cirkev.

 

Pretože ak tak urobíte, vydáte sa cestou klamstva do večného zatratenia.

 

 

Váš Spasiteľ

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 367

05.03.2012 15:30

Posolstvo 367

05.03.2012 - 15:30 hod

— Kniha pravdy je odhaľovaná tebe, siedmemu poslovi na konci časov —

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, prichádzam dnes, aby som ťa utešil v tomto čase útrap, ktoré na teba doliehajú zo všetkých strán.

 

Vedz, že evanjelistovi Jánovi bola daná nezapečatená kniha – Kniha Pravdy, aby ju svet teraz, v týchto časoch, počul.

 

Táto kniha mu bola daná ako nezapečatená, pretože pečate boli už otvorené. Potom boli (opäť) uzatvorené a nemali byť rozlomené až do konca časov.

 

Tento čas pre teba teraz nadišiel, aby si otvorila Knihu Pravdy a všetkým Božím deťom odhalila jej obsah tak, aby si pripravili svoje duše na večný život.

 

Tebe, siedmemu poslovi na konci časov, je odhaľovaná Kniha Pravdy.

 

Tak, ako bude zaznievať tvoj hlas, tak bude konečne odhaľovaná pravda a tajomstvá, obsiahnuté v Knihe Zjavenia, budú prezentované neveriacemu svetu.

 

No nebude to nadlho. Napriek odpadlíctvu od viery, ktoré postihne nielen veriacich ale aj zasvätených služobníkov vo vnútri Cirkvi, je čas na veľké vyznanie hriechov blízko.

 

Akonáhle sa tak udeje, nastane veľké obrátenie po celom svete.

 

Potom budú mať hlad po pravde, obsiahnutej v nezapečatenej knihe, ktorá bola svetu prisľúbená ku koncu týchto časov.

 

Ty si poslom, ktorému bola zverená úloha, aby nielen pripravil svet na spásu duší, ale ktorý tiež ohlási moju vládu.

 

 

Váš milujúci Ježiš

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 368

06.03.2012 15:20

Posolstvo 368

06.03.2012 - 15:20 hod

— Pozorujte teraz, ako sa svetu predstaví muž mieru —

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, musíš pokračovať v plnení mojich svätých pokynov a nedovoľ nikomu, aby ťa zastavil v tejto misii, i keď aj naďalej budú na teba útočiť zo všetkých strán.

 

Nikdy nepochybuj o mojom Slove a to ani vtedy, keď nechápeš, čo moje posolstvá znamenajú.

 

Všetko, čo ti je dávané, aby to svet počul, bolo predpovedané, dcéra moja.

 

Je to preto, že ľudstvo musí porozumieť, čo obsahuje Kniha Jána (Zjavenie apoštola Jána – pozn. prekl.)

 

Všetky predpovedané veci sa musia stať.

 

Pozorujte teraz, ako sa svetu predstaví muž mieru.

 

Uvidíte ho ako mierotvorcu na Blízkom východe.

 

Bude to falošný mier a bude maskou pre lož, ktorú bude predkladať, aby zakryl skutočný dôvod pre toto klamstvo, ktoré spácha.

 

Modlite sa za môjho svätého vikára pápeža Benedikta XVI., lebo bude čeliť strašnému prenasledovaniu. Ten čas je teraz blízko.

 

Modlite sa všetci, pretože vaše modlitby zoslabia krutosť týchto časov, ktorá môže byť zmiernená.

 

Je veľa neznámeho o konci časov, dcéra moja.

 

Mnohí sú vystrašení a takí by mali byť, ale iba, ak nemajú čisté duše.

 

Tým z vás, ktorí ste v Božom svetle, hovorím – je veľa toho, na čo sa máte tešiť, lebo to bude znamenať odstránenie hriechu zo zeme.

 

Svet nakoniec vyvstane do nového začiatku, naplneného mojim Božím svetlom.

 

Nezostáva veľa času, než sa tieto veci stanú.

 

Jediné, na čom záleží je to, aby všetky Božie deti uvideli pravdu a včas sa obrátili.

 

V opačnom prípade nebudú mať účasť na Novom nebi a Novej zemi, ktoré sa spoja a splynú v jedno.

 

Lebo potom prídem súdiť.

 

A tak len tí, ktorí uznajú Mňa, svojho Spasiteľa Ježiša Krista a môjho Večného Otca, budú mať život.

 

Modlite sa za všetky vaše duše. To je všetko, na čo sa práve teraz potrebujete sústrediť a úplne Mi dôverujte.

 

 

Váš Ježiš

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 369

07.03.2012 15:40

Posolstvo 369

07.03.2012 - 15:40 hod

— Prvá pečať predstavuje odpadlíctvo —

 

Moja predrahá dcéra, povedz mojim deťom, že žiaden človek nemá vedomosti ani právomoc, aby odhalil pravdu, obsiahnutú v knihe Zjavenia.

 

Nezáleží na tom, za akých vzdelaných sa sami môžu považovať, pretože jedine Ja, Ježiš Kristus, Spasiteľ a Vykupiteľ ľudstva, som ten, ktorý má oprávnenie, aby odhalil svetu to, čo je obsiahnuté v Knihe Pravdy.

 

Jedine Ja, Baránok Boží, mám právo predložiť pravdu, ktorá bola daná môjmu učeníkovi, evanjelistovi Jánovi, nástroju pravdy, pre dnešný svet.

 

Prvá pečať predstavuje odpadlíctvo, ktoré je viditeľné nielen medzi neveriacimi, ale aj medzi tými, ktorí vyhlasujú, že Ma poznajú a tými, ktorí verejne hlásajú svoju lásku ku Mne.

 

Toto je doba, v ktorej pravdy viery budú prekrútené, zatiaľ čo vám, moje deti, bude podávaná zriedená (oslabená) náuka viery, ktorá je urážkou môjho učenia.

 

Hovorím vám, deti, keď uvidíte, že sa objavujú nové falošné viery a nové náboženské učenia, spoznáte, že teraz je ten čas na odhalenie prvej pečate.

 

Obzrite sa okolo seba a čo vidíte? Náboženstvá, ktoré uctievajú nových bohov, o ktorých ste nikdy nepočuli. Náboženstvá, ktoré vychádzajú zo sci-fi (vedeckej fantastiky – pozn. prekl.) opierajúce sa o nezmysel, ktoré sú prázdne, nemajú žiaden reálny základ. Duchovné bytosti, ktoré nepochádzajú z tohto sveta, o ktorých však mnohí veria, že predstavujú nebeskú ríšu môjho Otca.

 

Uvedomte si, že žijete vo svete fantázie.

 

Žiadne z týchto metafyzických presvedčení nepredstavuje pravdu.

 

Každá náuka (presvedčenie), ktorá vás učí o dôležitosti postavenia vás samých pred všetko ostatné, je učením, ktoré pochádza od satana.

 

Nepočúvajte to. Otočte sa chrbtom tomuto ukrutnému podvodu.

 

Tí, ktorí vyhľadávajú falošných bohov a zasväcujú svoje životy uctievaniu falošných bohov, sú pre Mňa stratení.

 

Ak s tým neskončíte a nebudete sa modliť ku Mne, aby som vás viedol, nemôžem vás zachrániť.

 

Vy a všetci tí, ktorí sa teraz vedome zrieknu kráľa temnoty, dostanete dar rozlišovania, pokiaľ Ma oň budete prosiť v rámci Modlitebnej kampane (36) modlitbou "Pomôž mi, aby som uctieval(a) pravého Boha":

 

 

"Ježišu, pomôž mi, lebo som stratený(á) a zmätený(á).

 

Nepoznám pravdu života po smrti.

 

Odpusť mi, ak som ťa zranil(a) uctievaním falošných bohov, ktorí nie sú pravým Bohom.

 

Zachráň ma a pomôž mi, aby som jasne uvidel(a) pravdu a zachráň ma z temnoty mojej duše.

 

Pomôž mi vstúpiť do svetla tvojho milosrdenstva. Amen."

 

 

Existuje len jeden Boh a tým je Boh Otec, Syn a Duch Svätý v jednej Najsvätejšej Trojici.

 

Akýkoľvek iný boh pochádza od satana bez ohľadu na to, akú má príťažlivú podobu.

 

Prosím, nepremárnite váš večný život prísľubom vernosti týmto presvedčeniam, ktoré vyznávajú praktiky hnutia New Age, vrátane reiki, yogy, New Age meditácie, tarotových kariet, jasnovidectva, psychického čítania a uctievania anjelov v spojení s takzvanými vzostúpenými majstrami.

 

Pomaly ale isto sú tieto okultné praktiky prijímané nielen vašou spoločnosťou ale aj katolíckou a (ostatnými) kresťanskými Cirkvami.

 

Tieto falošné náboženské učenia sa rozširujú tak rýchlo, že pohltili miliardy Božích detí, ktoré v nich našli toľko falošnej útechy, že už neuznávajú existenciu jediného pravého Boha.

 

 

Váš Ježiš

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 370

07.03.2012 20:30

Posolstvo 370

07.03.2012 - 20:30 hod

Môjmu Druhému príchodu sa nedá zabrániť, ani nemôže byť zastavený

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, budem ťa ochraňovať zvláštnymi milosťami, ktoré potrebuješ, aby ti dodali silu v konfrontácii so silami zla, ktoré sa chystajú zastaviť túto svätú misiu.

 

Je dôležité pochopiť, že názory ľudí nie sú podstatné.

 

Všetko, na čom záleží, je moje najsvätejšie Slovo.

 

Moje Slovo je pravda. Ja som pravda. Ktokoľvek, kto by vám tvrdil, že tieto posolstvá nie sú v súlade s mojim učením, je klamár.

 

Oni Ma nepoznajú. Možno si myslia, že je tomu tak, ale poznať Ma môžu len vtedy, keď zostanú pokorní srdcom.

 

Tí, ktorých názor je v rozpore s mojím Slovom, sú vinní hriechom pýchy.

 

Pýcha zaslepuje dokonca aj mojich posvätených služobníkov pre pravdu môjho svätého Slova.

 

Moje zasľúbenie ľudstvu, že znovu prídem v sláve, aby som súdil živých i mŕtvych, sa musí stať.

 

Tomuto môjmu Druhému príchodu sa nedá zabrániť, ani nemôže byť zastavený.

 

Moje varovania ľudstvu, ktoré sú mu dávané vďaka mojej láske ku každej duši, sú dôležité.

 

Musím náležite pripraviť všetky Božie deti na túto najslávnejšiu udalosť.

 

Mnohí sa pokúsia postaviť sa ti do cesty. Mnohí sa pokúsia zdiskreditovať moje sväté Slovo a mnohí sa pokúsia ti uškodiť v snahe zabrániť, aby bolo moje Slovo počuté.

 

Všetky tieto pokusy budú márne.

 

Len Ja, Ježiš Kristus, mám moc poskytnúť večnú spásu celému ľudstvu.

 

Len Ja mám moc, aby som pripravil duše celého ľudstva na ich dedičstvo v raji.

 

Nikto, dokonca ani satan, kráľ temnoty alebo jeho prisluhovači, nemôžu zabrániť, aby sa to stalo.

 

Vždy maj na pamäti, že ochránim všetkých tých, ktorí zachovávajú moje Slovo.

 

Môžete byť vydesení globálnymi udalosťami, keď sily zla zahalia vaše krajiny.

 

Udalosti vás rozrušia, no nikdy nesmiete mať strach, pretože Ja vás vezmem so sebou do môjho nového kráľovstva na zemi.

 

Všetko, čo od vás požadujem je, aby ste Mi dôverovali.

 

Nechajte Ma, aby som vás viedol.

 

Dovoľte Mi, aby som vám ukázal, ako si očistiť vaše duše pomocou Modlitebnej kampane, ktorú vám dávam.

 

Všetko ostatné potom prenechajte Mne.

 

Nezabúdajte, že moja láska k vám všetkým je taká veľká, že nikto nemôže nikdy oslabiť túto čistú lásku a súcit, ktoré prechovávam ku každému z Božích detí v mojom najsvätejšom srdci.

 

 

Váš milujúci Ježiš

Vykupiteľ ľudstva

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 371

08.03.2012 19:52

Posolstvo 371

08.03.2012 - 19:52 hod

— Moja ochranná pečať je predpovedaná pri rozlomení druhej pečate —

 

Moja najdrahšia dcéra, na tento okamih čakal svet dvetisíc rokov.

 

Niektorí so strachom vo svojich srdciach, iní v očakávaní a údive, kedy tento okamih príde – a ten okamih je teraz tu.

 

Toto je čas, kedy posielam teba, Mária, svojho proroka konca časov, aby si (svetu) konečne ukázala Knihu pravdy, ktorá odhaľuje obsah Knihy Zjavenia (Zjavenie apoštola Jána – pozn. prekl.).

 

Ja som Boh, po ktorom hlasno volajú všetky moje deti v týchto strašných časoch.

 

Som to Ja, ku komu teraz musia volať všetky moje deti.

 

Zhromažďujem v tomto čase moju rodinu, aby sme sa mohli zjednotiť do záverečného boja za zničenie draka, ktorý tak dlho trápil zem.

 

Deti, nebojte sa. Žiadna ujma nepostihne tých, ktorí nosia moju pečať, pečať živého Boha.

 

Satan a jeho padlí anjeli, ktorí v tejto dobe zamorili svet, nemajú žiadnu moc nad tými, ktorí majú znak živého Boha.

 

Deti, musíte Ma počúvať a prijať moju pečať, lebo ona zachráni nielen vaše životy, ale aj vaše duše.

 

Modlite sa každý deň modlitbu za získanie mojej pečate*.

 

Postarajte sa o to, aby každý člen vašej rodiny a vaši milovaní pochopili, aká dôležitá je moja pečať.

 

Vaša láska ku Mne, vášmu Nebeskému Otcovi, bude vašou zachraňujúcou milosťou a dodá vám silu, ktorú potrebujete.

 

Moja ochranná pečať je predpovedaná pri rozlomení druhej pečate.

 

Jazdec na červenom koni** je pomstychtivý anjel temnoty, ktorý bude zabíjať moje deti v početných vojnách, ktoré prídu. Prejde však pomimo tých mojich detí s pečaťou na ich čelách.

 

Teraz sa pripravte, pretože tieto vojny už prebiehajú a ďalšie sú plánované v každom kúte sveta, predovšetkým na Blízkom východe a v tých krajinách, po ktorých chodil môj predrahý Syn počas jeho času na zemi.

 

 

Váš milujúci Otec

Boh Najvyšší

 

 

 

____________________________________

 

* Modlitba k Bohu Otcovi za ochrannú pečať (túto modlitbu prijala Mária Božieho Milosrdenstva dňa 20.02.2012).

 

Modlite sa v rámci Modlitebnej kampane (33) túto modlitbu "Za prijatie pečate živého Boha", aby ste moju pečať uznali a prijali ju s láskou, radosťou a vďačnosťou:

 

"Ó, môj Bože, môj milujúci Otče, s láskou a vďačnosťou prijímam tvoju Božskú pečať ochrany. Tvoje Božstvo obklopuje moje telo a dušu naveky. Skláňam sa v pokornom vďakyvzdaní a ponúkam Ti moju hlbokú lásku a oddanosť — Tebe, môjmu milovanému Otcovi. Úpenlivo Ťa prosím, ochraňuj mňa a mojich milovaných touto mimoriadnou pečaťou a ja sa zaväzujem, že svoj život zasvätím tvojej službe na veky vekov.

 

Milujem Ťa, drahý Otče. Utešujem Ťa, milovaný Otče, v týchto časoch. Obetujem Ti telo a krv, dušu i Božstvo tvojho milovaného Syna na odčinenie hriechov a za spásu všetkých tvojich detí. Amen."

 

 

** Zjavenie apoštola Jána, kapitola 6, odstavec 3 a 4:

"Keď otvoril druhú pečať, počul som druhú bytosť volať: "Poď!" A vyšiel iný ohnivočervený kôň a ten, čo sedel na ňom, dostal moc vziať pokoj zo zeme, aby sa ľudia navzájom zabíjali, a dostal veľký meč."

 

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 372

09.03.2012 19:15

Posolstvo 372

09.03.2012 - 19:15 hod

Modlite sa svätý ruženec naprieč všetkými národmi odo dnes až do Veľkonočnej nedele

 

Moje milé dieťa, ako len plačem, keď vidím, ako sa rozrastá nenávisť nielen voči tebe, ale aj voči svätému slovu môjho milovaného Syna Ježiša Krista.

 

Teraz vieš, ako v Getsemanskej záhrade trpel a ako ešte trpí dnes, keď každý jeho pokus, zasiahnuť v prospech záchrany duší, je marený satanom.

 

Teraz, keď sa tajne snujú vojenské konflikty, je dôležité, aby ste sa pred Veľkou nocou každý deň modlili môj svätý ruženec.

 

Deti, keby ste každý deň v týždni mohli zasvätiť môjmu svätému ružencu a odo dnes až do Veľkej noci sa každý piatok modlili všetky štyri tajomstvá,* potom sa môže zmierniť a zmierni sa veľa skazy.

 

Môjmu Synovi spôsobujú veľkú radosť tí, ktorí jeho sväté slovo prijímajú s láskou a čistotou srdca.

 

Veľkými milosťami budú obdarované tie čisté duše, ktoré mu úplne dôverujú bez akýchkoľvek pochybností vo svojich srdciach.

 

Vy, moje deti, ste to, čo zostalo – malý zárodok veriacich, ktorý pomôže, aby sa rozrástla armáda, ktorá je potrebná na vymetenie hriechu zo sveta.

 

Vaše modlitby a obzvlášť môj najsvätejší ruženec sú zbrane, ktoré potrebujete na zničenie satana a tých, ktorých on infikuje v každom kúte sveta.

 

Moje deti, choďte teraz a organizujte celosvetové modlitby tak, aby sa môj svätý ruženec modlil naprieč všetkými národmi odteraz až do Veľkonočnej nedele.

 

Choď v pokoji, moje dieťa. Milosti, ktoré sa ti dostávajú, ti pomôžu vysporiadať sa s každodennými útokmi satana, ktorého zúrivosť voči tomuto dielu narastá.

 

 

Vaša nebeská Matka

Matka spásy

 

 

________________________________________________________________________________

 

*Modlíme sa ako jednu modlitbu vcelku postupne za sebou idúce všetky štyri sväté ružence v poradí – 1.Radostný,  2.Ruženec Svetla,  3.Bolestný a 4.Slávnostný so všetkými 4 x 5 = 20 ružencovými tajomstvami.

 

Panna Mária: "Môj svätý ruženec môže – pri modlení sa všetkých tajomstiev ako jednej modlitby – zabrániť vojne, deti"

 

Toto poradie vám odporúčame na základe nasledujúcej úvahy:

 

Ruženec ako rozjímavá modlitba uvádza človeka do prežívania udalostí spolu s Ježišom. Keď človek v duchu prežíva jednotlivé tajomstvá, tak s postupom modlitby ruženca prechádza radostným zrodením Ježiša, potom verejným pôsobením, bolestným umučením a nakoniec slávnym, triumfálnym vzkriesením a slávnou korunováciou Matky, ktorá svetu dala Spasiteľa.

 

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

 

—————

Posolstvo 373

10.03.2012 15:30

Posolstvo 373

10.03.2012 - 15:30 hod

Ako budú pribúdať vojenské konflikty, nastane čas na otvorenie druhej pečate

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, nastáva čas, aby bola otvorená druhá pečať, akonáhle dôjde k nárastu a rozšíreniu vojenských konfliktov.

 

Temný anjel pomsty prichádza z jedného miesta, dcéra moja, a všetky tieto vojenské konflikty spolu súvisia.

 

Nevznikli na základe regionálnych konfliktov – boli naplánované západom.

 

Tieto vojenské konflikty boli zámerne vyvolané za účelom kontroly a mnohé z týchto národov sú vykresľované ako démonické za pomoci klamstiev, ktoré sú šírené o ich politických vodcoch.

 

Deti, tieto vojenské konflikty boli rafinovane nastražené - všetky naraz - s cieľom odstrániť jedného vodcu za druhým.

 

Budú prezentované mierové riešenia, ktoré zožnú potlesk, no budú falošné.

 

Vy, moje deti, budete oklamané.

 

Chýr o vojne je len tým, čim je – fámou. Ako vznikajú fámy? Kto ich vypúšťa a prečo?

 

Prečo si myslíte, že tak veľa krajín bolo naraz zapletených do týchto vojenských konfliktov?

 

To nebola náhoda.

 

Existuje plán, organizovaný Antikristom, ktorého účelom je kontrola a podmanenie si tých krajín, ktoré sú bohaté na prírodné zdroje.

 

Akonáhle získajú kontrolu nad týmito krajinami, stanú sa veľmi mocnými.

 

Keď budú tieto vojnové konflikty pribúdať a stanú sa obtiažnymi, potom sa samotný Antikrist nechá poznať ako sprostredkovateľ mieru.

 

Len k máloktorým z vás sa dostane pravda, keďže Antikrist a jeho organizácie udržujú kontrolu nad svetom komunikácií.

 

Modlite sa teraz za znemožnenie ich plánov, pretože vojenských konfliktov bude pribúdať.

 

Vedzte, že Izrael, ktorý je tak ovplyvnený západom, bude odmietnutý a zradený Spojenými štátmi, keď to bude najmenej očakávať.

 

Potom nastane to, že dôjde k holokaustu, o ktorom hovorím.

 

Modlite, modlite, modlite sa za ľud Izraela, ktorý bude aj naďalej trpieť za svoje hriechy až do môjho Druhého príchodu.

 

 

 

Váš milujúci Ježíš

 

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 374

12.03.2012 19:00

Posolstvo 374

12.03.2012 - 19:00 hod

— Nikdy predtým nebolo toľko odporu proti božím zjaveniam —

 

Moje dieťa, je to v tento čas, kedy všetci boží vizionári, proroci a vyvolené duše budú trpieť najväčším prenasledovaním.

 

Satanove dni sú už takmer na konci a on použije každú zbraň, najmä niektorých posvätených kňazov, aby sa pokúsil znevážiť moje slovo – slovo vašej milovanej Matky a slovo môjho drahého Syna Ježiša Krista.

 

Nikdy predtým nebolo toľko odporu proti Božím zjaveniam, ako je tomu dnes.

 

Temnota pokračuje v prenikaní do Cirkvi a mnohí vo vnútri Cirkvi robia všetko, čo môžu, aby umlčali slová vizionárov.

 

Oni nechcú, aby pravda vyšla najavo a budú brániť, aby boli zverejnené modlitby, dané vizionárom na záchranu duší.

 

Modlite sa deti, aby ich úsilie nemarilo dielo môjho Syna ani nespôsobovalo, že veriaci budú slepí voči daru Ducha Svätého, ktorý sa neustále vylieva na duše, ktoré vidia tieto posolstvá.

 

Vaše modlitby a vernosť k môjmu drahému Synovi neboli nikdy také dôležité ako teraz, keď toto temné mračno naďalej klesá na Cirkev môjho Syna.

 

Modlite, modlite, modlite sa za preniknutie svetla môjho Syna tak, aby skrze jeho najsvätejšie Slovo mohli byť osvietené stratené duše.

 

Ďakujem ti, moje dieťa, že si odpovedala na moje zavolanie, obzvlášť v tomto čase veľkého smútku v tvojej duši, spôsobeného utrpením, ktoré si musela znášať z rúk tých, ktorí prehlasujú, že hovoria v Pánovom mene.

 

 

Vaša nebeská Matka

Matka spásy

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 375

13.03.2012 18:30

Posolstvo 375

13.03.2012 - 18:30 hod

Istá frakcia vo vnútri mojej Cirkvi teraz vyvinie spoločné úsilie, aby ťa umlčala

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, dnes si konečne pochopila, ako veľmi sa moje najsvätejšie Slovo nielenže popiera ale je aj odmietané istými príslušníkmi mojej Cirkvi.

 

Tí, ktorí nie sú ochotní padnúť k mojim nohám a prosiť o milosť, prehlasujú samých seba za spôsobilých posudzovať moje sväté slová, ktoré sú dávané ľuďom na spásu ich duší.

 

Ja som Boh, ktorý je plný milosrdenstva, plný túžby priviesť k spáse všetky moje deti a neunáhľujem sa vo svojom hneve.

 

Dnes bola skúšaná moja trpezlivosť, keď bol podniknutý ďalší útok – tentoraz zo strany muža, ktorý vyhlasuje, že hovorí v mojom mene – s cieľom diskreditácie týchto posolstiev.

 

Ty, dcéra moja, sa odo dnešného dňa nesmieš viac zaoberať žiadnymi takýmito predstaviteľmi skôr, než nepožiadaš o môj súhlas.

 

Teraz existuje spoločné úsilie, ktoré vyvíja istá skupina vo vnútri mojej Cirkvi s cieľom umlčať ťa..

 

Deti moje, toto je doba, kedy bude viera mojich najhorlivejších nasledovníkov, vrátane príslušníkov mojej Cirkvi, vystavená skúškam takým spôsobom, aký ste nevideli od čias môjho ukrižovania.

 

Práve tak, ako bolo so Mnou pri mojom prvom príchode brutálne zaobchádzané a ako som bol odsúdený na smrť za to, že som sa odvážil hovoriť pravdu, tak isto sa bude zaobchádzať aj s mojimi prorokmi v dobe, ktorá povedie k môjmu druhému príchodu.

 

Budú znevažovaní, zosmiešňovaní a považovaní za bláznov, keď budú šíriť moje slovo.

 

Budú obžalovaní z herézy (kacírstva) tými, ktorí verejne hlásajú moje učenie, ale ktorí nedokážu rozpoznať moje slovo, ktoré je dávané svetu dnes.

 

Strachujte sa tí z vás, ktorí sa pokúšate zahatať cestu, ktorú teraz pred vami vydlážďujem, aby som zachránil ľudstvo.

 

Budete potrestaní.

 

Budete sa Mi musieť zodpovedať za nespravodlivosť, ktorej sa dopúšťate na tých, ktorí boli poslaní, aby na konci tohto času verejne ohlasovali Božie Slovo.

 

Odmietnite prorokov Pána a odmietnete tým Slovo Pána.

 

Vaša arogancia vás robí slepými voči pravde a nemáte právo, aby ste Ma zastupovali.

 

Veľmi Ma urážate a vaše odmietanie môjho svätého Slova Ma hlboko zraňuje.

 

Plačem kvôli vášmu krutému odmietaniu, ktoré dostávam, zatiaľ čo súčasne kážete zriedenú (oslabenú) verziu pravdy môjho učenia.

 

Musíte teraz tráviť čas v eucharistickej adorácii predtým, než budete môcť so Mnou komunikovať, aby ste Mi dali možnosť viesť vás po ceste poznania.

 

Preskúmajte svoje dôvody, ktoré vás vedú k odmietaniu mojich slov (týchto posolstiev – pozn. prekl.).

 

Je to preto, že nechcete počuť pravdu o rozkole, ktorý má zachvátiť katolícku Cirkev?

 

Je to pre neochotu akceptovať skutočnosť, že podvodník zamoril Cirkev?

 

Nechápete, že to všetko bolo predpovedané?

 

Musíte sa modliť, aby ste rozpoznali pravdu a prišli ku Mne, aby som vás viedol skôr, ako bude už neskoro.

 

 

Váš Ježiš

Vykupiteľ celého ľudstva

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 376

14.03.2012 15:30

Posolstvo 376

14.03.2012 - 15:30 hod

— Láska je silnejšia ako nenávisť —

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, v pevnom objatí si ťa privíňam na svoju hruď, keď v jednote so mnou znášaš túto bolesť.

 

Moje deti a predovšetkým moji nasledovníci pociťujú k sebe vzájomnú nehu, ktorú si nedokážu vysvetliť.

 

Môžu byť cudzincami, ktorí žijú na opačných koncoch sveta, no napriek tomu je láska, ktorú pociťujú, mojou láskou.

 

Milujú jeden druhého, ako to v každej milujúcej rodine robia prirodzení súrodenci – bratia a sestry.

 

Ja som svetlo, ktoré vytvára túto spontánnu lásku, ktorá spája dohromady duše.

 

Je to môj Duch Svätý, ktorý spája všetky Božie deti ako jednu rodinu.

 

Vy, moje deti, ste moja rodina.

 

Najsvätejšia Trojica je na čele rodiny a ak je vaša láska čistá a pokorná, ste automaticky súčasťou tejto svätej rodiny.

 

Láska Otca prechádza skrze mňa.

 

Keď mňa milujete, potom vás vezmem do náručia môjho Otca, ktorý okolo vás a vašej rodiny umiestni pečať ochrany.*

 

Moje srdce je plné nehy, keď s radosťou vidím lásku, ktorou zahŕňate jeden druhého.

 

Prinášate mi toľkú útechu od múk, ktoré musím znášať, keď sú moje úbohé deti prenasledované v krajinách, sužovaných vojnou.

 

Zjednoťte sa teraz so mnou tak, aby sa rodina mojich oddaných nasledovníkov spojila ako jedno, nezávisle od toho, aký majú pôvod a z ktorej krajiny pochádzajú, aby zvíťazili nad nenávisťou vo svete.

 

Láska je silnejšia ako nenávisť.

 

Nenávisť je oslabená, keď sa na ňu odpovedá s láskou.

 

Ak sa k vám niekto chová nespravodlivo, musíte reagovať s láskou, satan sa bude krčiť od bolesti.

 

Ak cítite pokušenie pomstiť sa tým, ktorí vám ubližujú, tak sa namiesto toho musíte za nich modliť, odpustiť im a preukázať im lásku.

 

Láska, ktorá preniká mojou rodinou na zemi, je veľmi mocnou silou.

 

Nesmiete ani na okamih uveriť, že by nenávisť mohla zvíťaziť nad láskou.

 

Moc, ktorá vyvoláva nenávisť, aj keď je na pohľad škaredá a bolestivá, môže byť porazená silou lásky.

 

Ako môže láska oslabiť nenávisť v dnešnom svete? Odpoveďou je modlitba.

 

Milujte ma.

 

Počúvajte ma.

 

Odpovedzte na prosby mojej milovanej Matky a mňa, jej Syna, rozličnými modlitbami, ktoré ste dostali.

 

Tu je špeciálna modlitba v rámci Modlitebnej kampane (37) "Za zjednotenie Božích detí."

 

Ona rozšíri lásku do každého kúta sveta a rozptýli nenávisť, ktorá vzrastá každým dňom.

 

Táto nenávisť, ktorú spôsobuje satan kvôli slabosti ľudí a ktorá vyvoláva také ukrutnosti, akými sú mučenie, vražda, potrat a samovražda, môže byť odvrátená touto modlitbou: "Za zjednotenie Božích detí," v rámci Modlitebnej kampane (37):

 

 

"Ó, predrahý Ježišu, zjednoť v láske všetkých svojich milovaných nasledovníkov tak, aby sme mohli šíriť pravdu tvojho zasľúbenia večnej spásy po celom svete.

 

Modlíme sa, aby sa tie vlažné duše, ktoré sa ti boja oddať mysľou, telom a dušou, zbavili svojho panciera pýchy a otvorili svoje srdcia pre tvoju lásku a stali sa tak súčasťou tvojej svätej rodiny na zemi.

 

Drahý Ježišu, objím všetky stratené duše a dovoľ nám, ich bratom a sestrám, aby ich naša láska pozdvihla z divočiny a spolu s nami ich vzala do lona lásky a svetla Najsvätejšej Trojice.

 

Vkladáme všetku našu nádej, dôveru a lásku do tvojich svätých rúk a úpenlivo ťa prosíme, umocni našu oddanosť, aby sme tak mohli pomôcť zachrániť viacej duší. Amen."

 

 

Milujem vás, deti.

 

Nesmiete nikdy klesať na mysli, keď vôkol seba vidíte zlobu.

 

Vaše modlitby dokážu túto zlobu zmierniť.

 

Vaša láska ju premôže.

 

 

Váš milujúci Spasiteľ

Ježiš Kristus

 

 

 

____________________________________

* Modlite sa v rámci Modlitebnej kampane (33) túto modlitbu "Za prijatie pečate živého Boha", aby ste moju pečať uznali a prijali ju s láskou, radosťou a vďačnosťou:

 

"Ó, môj Bože, môj milujúci Otče, s láskou a vďačnosťou prijímam tvoju Božskú pečať ochrany. Tvoje Božstvo obklopuje moje telo a dušu naveky. Skláňam sa v pokornom vďakyvzdaní a ponúkam Ti moju hlbokú lásku a oddanosť — Tebe, môjmu milovanému Otcovi. Úpenlivo Ťa prosím, ochraňuj mňa a mojich milovaných touto mimoriadnou pečaťou a ja sa zaväzujem, že svoj život zasvätím tvojej službe na veky vekov.

 

Milujem Ťa, drahý Otče. Utešujem Ťa, milovaný Otče, v týchto časoch. Obetujem Ti telo a krv, dušu i Božstvo tvojho milovaného Syna na odčinenie hriechov a za spásu všetkých tvojich detí. Amen."

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Posolstvo 377

16.03.2012 22:20

Posolstvo 377

16.03.2012 - 22:20 hod

— Manželstvo osôb rovnakého pohlavia je závažným hriechom —

 

Moja vrúcne milovaná dcéra, bolesť a utrpenie mojich úbohých nasledovníkov, ktorí sa musia bezmocne prizerať, ako nové zákony protirečia môjmu učeniu, dosahuje vo svete nebývalú úroveň.

 

Deti, nielenže musíte byť svedkami hriechu, ale musíte sa ešte aj prizerať, ako sa vám tento prezentuje, kde ste ho nútení akceptovať, ako keby bol humánny.

 

Mám na mysli predovšetkým jeden hriech a tým je manželstvo osôb rovnakého pohlavia, ktoré sa prezentuje ako prirodzené právo.

 

Potom sa od vás očakáva, aby ste akceptovali túto ohavnosť, ktorá sa v kostole kladie pred trón môjho Otca. Týmto ľuďom nestačí, aby sa manželstvo osôb rovnakého pohlavia ospravedlňovalo v očiach zákona, oni chcú následne prinútiť Boha Otca, aby im dal svoje požehnanie, čo by však nikdy nemohol urobiť, pretože v jeho očiach je to ťažký hriech.

 

Ako sa títo ľudia opovažujú domnievať sa, že je prípustné, aby sa tento ohavný čin prezentoval v kostoloch môjho Otca?

 

Deti, Ja milujem každú dušu.

 

Milujem hriešnikov.

 

Neznášam ich hriechy, no hriešnikov milujem.

 

Sexuálne jednanie osôb rovnakého pohlavia nie je prijateľné v očiach môjho Otca.

 

Modlite sa za tieto duše, lebo ich milujem, no nemôžem im udeliť milosti, po ktorých túžia.

 

Musia vedieť, že nezávisle od toho, ako veľmi sa pokúšajú ospravedlniť manželstvo osôb rovnakého pohlavia, nie sú oprávnení mať účasť na sviatosti manželstva.

 

Sviatosť musí prichádzať od Boha. Pravidlá na prijatie sviatostí musia vychádzať z učenia môjho Otca.

 

Nemôžete nútiť môjho Otca, Boha Najvyššieho, aby dal svoje požehnanie alebo dovolil pristúpiť k jeho sviatostiam, pokiaľ tieto nie sú uctievané náležitým spôsobom.

 

Teraz sa vo svete prezentuje hriech ako dobrá vec.

 

Ako som už predtým povedal, svet je obrátený naruby.

 

Dobro sa prezentuje ako zlo a tí ľudia, ktorí sa pokúšajú žiť podľa zákonov Boha Otca, sú zosmiešňovaní.

 

Zlo bez ohľadu na to, do akej prikrášlenej podoby sa zaodeje, nemôže byť v očiach môjho Otca zmenené na cnosť.

 

Môj Otec potrestá tých, ktorí budú pred Ním aj naďalej vystavovať na obdiv svoje hriechy.

 

Dbajte na toto varovanie, pretože vaše hriechy, ktorých sa dopúšťate tým, keď odmietate poslúchať Boha, nebudú a nemôžu byť odpustené.

 

Je to preto, lebo vy odmietate prijať za hriech to, čím on je.

 

 

Váš Spasiteľ

Ježiš Kristus

 

Najnovšie posolstvá

Posolstvá v blokoch

—————

Všetky články

—————